Ama çok güzel bir duygu bu evhamları bile sevmeye başladımEvet ya karnındayken ayrı doğunca apayrı acabalar başlıyor
Beni de aramadılar ya ilk hamile olduğumda kayıt açtırmaya gidince hemşire demişti 20 haftalık olunca gel aşını yapalım bizim aramamız 2-3 hafta geçer diye ben de artık gideyim dedim istersen bi ara konuş sen deYa bende 21 im kimse aramıyor bir şey demiyor kararsız kaldım ben mi arasam diye
Evet anlamı da güzelAnlamı çok hoşumuza gitmişti bizim. Kızım 2020 doğumlu hamileliği düşünürsek 2019 da karar verdik o zamanlar hiç yoktu tesadüfen denk gelip araştırmıştım hiç pişman değilim iyi ki mihra koymuşum diyorumbazı yaşı büyükler zorlanıyor mikra diyeni duydum onun dışında telaffuz zorluğu hiç olmadı yani denk gelmedim okulunda falanda Azra ismini de beğeniyordum görümcem koyunca vazgeçmiştim
Oğluşumada kıvanç istedimde eşim ikna olmayınca ortak metehanda karar kıldık:))
Dün görümceni anlattın ya mantı yemişler tabak tabak ben ordayım ajsjjd büyük görümcemin iki çocuğu üstün zekalı çıktı tanılandılar falan neyse ne yedin ne içtin anlat dedim geçen şakayla karışık diyor ki ikisi de anne sütü almadı ve litre litre fanta içtimYaa ilk kez manti yazdim ama
Aralik anneleri mi konusuyor
Yap ye valla
Yerken iyi de sonra gegirme istegi ve ona eslik eden sarimsak kokusundan nefret ediyorumdis fircalama gargara naneli sakiz bile etki etmiyor sanki 5 kg yemisim gibi bi his
Oysaki 2 dis rendeliyorum
Ahahah en azindan birileri seni birkac isme itmiş oluyor oyle dusun
Sütlü kahve en azindan ya cok sagliksiz sayilmaz
Ben kac hafta kola ictim valla
Oglumda cok dikkat ediyordum o kadar etmisim ki rambo dogurdum
Ikinciyi saldim cayira derlerdi de inanmazdim oyleymis
Çokta aşı olasım yok ama olmadı bi arayayım ya çok geç aşı olmak zararlıymış doktorun demesine göreBeni de aramadılar ya ilk hamile olduğumda kayıt açtırmaya gidince hemşire demişti 20 haftalık olunca gel aşını yapalım bizim aramamız 2-3 hafta geçer diye ben de artık gideyim dedim istersen bi ara konuş sen de
Herhangi bi yan etki ya da sıkıntı olursa burdan paylaşır mısınız benle , inşallah olmaz tabi sağlıklı gebelikler dilerim :*Ben bugün yaptırdım ilk dozu 21.haftadayız. hiç aşı olmamıştım çünkü
Teşekkür ederim canım insan çocuğuna hangi isme karar verirse dünyanın en güzel ismi oymuş gibi hissetmeye başlıyorEvet anlamı da güzelve çok popüler bir isim değil gerçekten. Metehan da güzelll
Ben geçen hafta oturdum yaptım tek başıma yavaş yavaş buzluğa da atayım canım çektikçe yiyeyim dedim . Ertesi gün kayinbabamlar mantı yapmışsın bizim payımız var mı dedi geldiler tek başıma 6 saatte yaptığım stoğum tamamen bittiAynı yorumu ben yazacaktım hatta okurken yutkundum o derece
Hazır mantıda sevmiyorum mecbur elimiz hamura gircek
Helen istiyor eşim Yunan mitolojisine de meraklı biraz o yüzden seçti bu ismi. Kulağa da hoş geliyor bilmiyorum kararsızım ama babayı da üzmek istemiyorum.Günaydın kızlar
Kız anneleri ben hala isim bulamadımerkenden seçmek istiyordum çünkü isme özel şeyler alıcam.
Eşimle birlikte karar vericez isme ama benim beğendiklerime hep bir benzetme yapıyor.
Ben Simay ismini seviyorum eşim diyorki SMILE ingilizce geliyor kulağa olmaz dedi
Ben Alina diyorum o erkek ismini andırıyor diyo.
Ben Aysima diyorum Ay la başlayan isimler komik diyo AaaaySima diye komiklik yapıyor.
Kötü olan tarafı da hepsinde haklı geliyor bana hahahaha
Sizin listenizde hangi isimler var? Belki ordan seçerim
İnsallah bir sey olma canim randevun ne zamandi benim simarik kuzenim de bu yaslarda ana baba da ilgilenmiyor yanima oturunca kaldiriyorum hemen itekliyorum kovaliyorum sirf su olaydan korkuma yastik falan aliyorum karnima elalem dogurmus ortaya atmisKızlar bu akşam bi aile dostumuz geldi 3 yaşında cocuklari yanımda oturdu video izlerken birden karnıma hızlı bir şekilde vurdu tam çocuğun olduğu sol bölgeye. Şu an ağrı yok ama o an çok ağrıdı içime de bi kurt düştü bir şey olur mu sizce
Ya o konuda benim moralim çok bozuluyor. Biz eşimle daha sevgiliyken 5 yıl önce bulduk hem kız hem erkek ismi ve asla değiştirmedik çok hoşumuza gitti kız Gülce, erkek Nisan dedik . Şükürler olsun çocuğumuz oldu kararımız net değiştirmeyelim dedi eşim. Erkek cinsiyetimiz ve Nisan koymaya kararlıyız ama kayinbabam kaynanam sizin ne hakkınız varsa sürekli her gördüklerinde bu kız ismi herkes alay eder başka bir şey koyun diyor darlıyor. Bu ismi biz bulduk çok fazla içimize siniyor bu isim bana huzur veriyor değiştirmiyoruz dedim bari ikinci isim koy diyor ya hayır hiç sevmediğim ikinci isim . Ben hayır dedikçe üstümüze geliyorlar sizene ya bizim çocuk bizim kararTeşekkür ederim canım insan çocuğuna hangi isme karar verirse dünyanın en güzel ismi oymuş gibi hissetmeye başlıyor
Yaaa çok güldürdün beniBen geçen hafta oturdum yaptım tek başıma yavaş yavaş buzluğa da atayım canım çektikçe yiyeyim dedim . Ertesi gün kayinbabamlar mantı yapmışsın bizim payımız var mı dedi geldiler tek başıma 6 saatte yaptığım stoğum tamamen bittineyse afiyet olsun çocuğuma şifa olsun napalim
Dimiii millet çok rahat . 6 Eylül detaylım var onu bekliyorum. Şükürler olsun şimdi iyiyim kızlar da sağ olsun iyi rahatlattılar beni . Sabah çikolata yedim hissettim oğlusumu aşkım benim iyi ki varlarİnsallah bir sey olma canim randevun ne zamandi benim simarik kuzenim de bu yaslarda ana baba da ilgilenmiyor yanima oturunca kaldiriyorum hemen itekliyorum kovaliyorum sirf su olaydan korkuma yastik falan aliyorum karnima elalem dogurmus ortaya atmis
Hahahahahaha ya evet hamile halimle hamur açmışım tek tek boncuk gibi kapatmısım 10 dk da bitti yazık değil mi bizeYaaa çok güldürdün benibenzer bişey benimde başıma geldi insan çok üzülüyor emeğine
Aslinda senin begendiklerin oglunun ismiyle de uyumluymus bence guzel olurrBende Seren Selen falan dusunuyordum ama esim isinamadi o isimlere zor soyleniyor diyor
E dedim ne olcak karar verelim simdiden
Şukufe olsun diyor
Yok binnaz olsun diyorum
Oyle su an daha net bir ismi yok bizimkinin de
Yeni moda isimlere de alisamiyorum
Acelya istedim bi ara
Ona da chat ismi gibi dedine alakaysa
O ayca22 idi ayrica
Amaan erkeklere sormamak lazim
Helen ve Helin isimlerini bende seviyorumHelen istiyor eşim Yunan mitolojisine de meraklı biraz o yüzden seçti bu ismi. Kulağa da hoş geliyor bilmiyorum kararsızım ama babayı da üzmek istemiyorum.
Öyle müdahalelerde ben konuyu değiştiriyorum çünkü aynı siyaset gibi çıkmaz sokak. Bildiğini oku boşver canım duymamazlıktan gelYa o konuda benim moralim çok bozuluyor. Biz eşimle daha sevgiliyken 5 yıl önce bulduk hem kız hem erkek ismi ve asla değiştirmedik çok hoşumuza gitti kız Gülce, erkek Nisan dedik . Şükürler olsun çocuğumuz oldu kararımız net değiştirmeyelim dedi eşim. Erkek cinsiyetimiz ve Nisan koymaya kararlıyız ama kayinbabam kaynanam sizin ne hakkınız varsa sürekli her gördüklerinde bu kız ismi herkes alay eder başka bir şey koyun diyor darlıyor. Bu ismi biz bulduk çok fazla içimize siniyor bu isim bana huzur veriyor değiştirmiyoruz dedim bari ikinci isim koy diyor ya hayır hiç sevmediğim ikinci isim . Ben hayır dedikçe üstümüze geliyorlar sizene ya bizim çocuk bizim karar
Bu konularda normalde çok umursamazım lafımı koyar çekilirim ama sürekli hale gelince ve suratlarını ekşitince zoruma gidiyor vallahi. Üzerimizde hiç bir hakları yok ama lafları çokÖyle müdahalelerde ben konuyu değiştiriyorum çünkü aynı siyaset gibi çıkmaz sokak. Bildiğini oku boşver canım duymamazlıktan gel
Beğenmeselerde zamanla kabulleneceklerdir yani başka çareleri yok doğupta ismi yazdırdığınızda uzatmazlar diye düşünüyorum. Şimdi fikrinizi değiştirmek için şansları olduğunu sanıyorlardır muhtemelenBu konularda normalde çok umursamazım lafımı koyar çekilirim ama sürekli hale gelince ve suratlarını ekşitince zoruma gidiyor vallahi. Üzerimizde hiç bir hakları yok ama lafları çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?