Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    142
Ya bende 21 im kimse aramıyor bir şey demiyor kararsız kaldım ben mi arasam diye
Beni de aramadılar ya ilk hamile olduğumda kayıt açtırmaya gidince hemşire demişti 20 haftalık olunca gel aşını yapalım bizim aramamız 2-3 hafta geçer diye ben de artık gideyim dedim istersen bi ara konuş sen de

Evet anlamı da güzel ve çok popüler bir isim değil gerçekten. Metehan da güzelll

Dün görümceni anlattın ya mantı yemişler tabak tabak ben ordayım ajsjjd büyük görümcemin iki çocuğu üstün zekalı çıktı tanılandılar falan neyse ne yedin ne içtin anlat dedim geçen şakayla karışık diyor ki ikisi de anne sütü almadı ve litre litre fanta içtim

Çokta aşı olasım yok ama olmadı bi arayayım ya çok geç aşı olmak zararlıymış doktorun demesine göre

Aynı yorumu ben yazacaktım hatta okurken yutkundum o derece
Hazır mantıda sevmiyorum mecbur elimiz hamura gircek
Ben geçen hafta oturdum yaptım tek başıma yavaş yavaş buzluğa da atayım canım çektikçe yiyeyim dedim . Ertesi gün kayinbabamlar mantı yapmışsın bizim payımız var mı dedi geldiler tek başıma 6 saatte yaptığım stoğum tamamen bitti neyse afiyet olsun çocuğuma şifa olsun napalim

Helen istiyor eşim Yunan mitolojisine de meraklı biraz o yüzden seçti bu ismi. Kulağa da hoş geliyor bilmiyorum kararsızım ama babayı da üzmek istemiyorum.

İnsallah bir sey olma canim randevun ne zamandi benim simarik kuzenim de bu yaslarda ana baba da ilgilenmiyor yanima oturunca kaldiriyorum hemen itekliyorum kovaliyorum sirf su olaydan korkuma yastik falan aliyorum karnima elalem dogurmus ortaya atmis

Teşekkür ederim canım insan çocuğuna hangi isme karar verirse dünyanın en güzel ismi oymuş gibi hissetmeye başlıyor
Ya o konuda benim moralim çok bozuluyor. Biz eşimle daha sevgiliyken 5 yıl önce bulduk hem kız hem erkek ismi ve asla değiştirmedik çok hoşumuza gitti kız Gülce, erkek Nisan dedik . Şükürler olsun çocuğumuz oldu kararımız net değiştirmeyelim dedi eşim. Erkek cinsiyetimiz ve Nisan koymaya kararlıyız ama kayinbabam kaynanam sizin ne hakkınız varsa sürekli her gördüklerinde bu kız ismi herkes alay eder başka bir şey koyun diyor darlıyor. Bu ismi biz bulduk çok fazla içimize siniyor bu isim bana huzur veriyor değiştirmiyoruz dedim bari ikinci isim koy diyor ya hayır hiç sevmediğim ikinci isim . Ben hayır dedikçe üstümüze geliyorlar sizene ya bizim çocuk bizim karar

Yaaa çok güldürdün beni benzer bişey benimde başıma geldi insan çok üzülüyor emeğine

Dimiii millet çok rahat . 6 Eylül detaylım var onu bekliyorum. Şükürler olsun şimdi iyiyim kızlar da sağ olsun iyi rahatlattılar beni . Sabah çikolata yedim hissettim oğlusumu aşkım benim iyi ki varlar

Aslinda senin begendiklerin oglunun ismiyle de uyumluymus bence guzel olurr

Öyle müdahalelerde ben konuyu değiştiriyorum çünkü aynı siyaset gibi çıkmaz sokak. Bildiğini oku boşver canım duymamazlıktan gel

Öyle müdahalelerde ben konuyu değiştiriyorum çünkü aynı siyaset gibi çıkmaz sokak. Bildiğini oku boşver canım duymamazlıktan gel
Bu konularda normalde çok umursamazım lafımı koyar çekilirim ama sürekli hale gelince ve suratlarını ekşitince zoruma gidiyor vallahi. Üzerimizde hiç bir hakları yok ama lafları çok

Bu konularda normalde çok umursamazım lafımı koyar çekilirim ama sürekli hale gelince ve suratlarını ekşitince zoruma gidiyor vallahi. Üzerimizde hiç bir hakları yok ama lafları çok
Beğenmeselerde zamanla kabulleneceklerdir yani başka çareleri yok doğupta ismi yazdırdığınızda uzatmazlar diye düşünüyorum. Şimdi fikrinizi değiştirmek için şansları olduğunu sanıyorlardır muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…