Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    142
Günaydın kızlar ben de gece kabuslar gördüm saçma sapan pek uyuyamadım sonrasında Umarım güzel bir gün olur hepimiz için

Of aynı model koca bende de var. Alina ismini çok beğeniyordum balina diye dalga geçerler diyor ve buna benzer bir sürü benzetme sonucunda hala elimizde isim yok

Geçmiş olsun daha iyi misin? Bi sıkıntı olmamistir inşallah

Günaydın canım umarım herşey kolayca hallolup düzene girer peki beşik için neden sepet kullanımı daha mı güzel beni aydınlatır misin

Yeni evin hayırlı olsun canım. Bebişle birlik şans getirsin size henüz ben de bir şey almadım bundan sonra yavaş yavaş alırız. tecrübelerini de aktardığın için teşekkürler dikkate alcağım mutlaka

6 sında detaylı var henüz başka randevum yok . Dün hissetmedim hareketi 3 gündür düzenli hissediyordum Dün bu olaydan sonra hissetmeyince size yazdım

6 sında detaylı var henüz başka randevum yok . Dün hissetmedim hareketi 3 gündür düzenli hissediyordum Dün bu olaydan sonra hissetmeyince size yazdım
Denk gelmiş olabilir. Ben de ilk hissettiğimde her gün düzenli hissediyordum dün böyle hissedemedim biraz kafama taktım ama sabah hissettim yine. Olumsuz düşünme bu haftalarda sürekli hissetmeyebiliriz. Ağrımda yok diyorsun şu anda eğer çok için rahat etmezse gör bebişini için rahat etsin

Canım bende dün tetanoz aşısı oldum eskiden beri sadece tetanoz ve difteri olurken artık Sağlık Bakanlığı protokolle Boğmacayı da katmış. Hemşire bunun benim insiyatifimde olduğunu söyledi ve ben boğmacayı istemedim. Gelenekselleşmiş tetanoz ve difteriyi oldum sadece. Aklına kötü bişey getirme ve duyma bence.

Doğru söylüyorsun evham işte bizimki de . Kötü hissedersem giderim dedim çok teşekkür ederim

Kızım olsaydı adı Bilge olucaktı :)

Doğru söylüyorsun evham işte bizimki de . Kötü hissedersem giderim dedim çok teşekkür ederim
Haklısın gerçekten bu dönemde kolumuzu bile kaldırsak kendimizi dinliyoruz çok normal hiç bozma moralini eminim hissedeceksin o zaman daha rahat eder için bizi de haberdar et

Hamilelik süresince gerçekten kör sağır ve dilsiz olmak gerekiyor galiba , yoksa çok zor hele ilk gebelik ve evhamlı bir anneyseniz .. Çok geçmiş olsun size de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…