Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    142
6 sında detaylı var henüz başka randevum yok . Dün hissetmedim hareketi 3 gündür düzenli hissediyordum Dün bu olaydan sonra hissetmeyince size yazdım
Tatlı ye canım veya yemek yedikten hemen sonra Uzan ayaklarını havaya kaldir rahat pozisyona gel biraz da karnını durt hareket eder inşallah

Hamilelik süresince gerçekten kör sağır ve dilsiz olmak gerekiyor galiba , yoksa çok zor hele ilk gebelik ve evhamlı bir anneyseniz .. Çok geçmiş olsun size de :)

Evet canım aynen öyle bende evhamlıyım birde kimse yavrusuna bile isteye zarar vermek istemez herkes en iyisini yapmak ister neticede, ama herkesinde doğrusu kendine, kendin bunun kararını ver bence :) Ben çok sakar bir insanım mesela geçen gün elime hafif bıçak battı kırk kere baktım paslı mıydı diye o evhamdansa aşı olsam daha iyi olur diye düşündüm

6 sında detaylı var henüz başka randevum yok . Dün hissetmedim hareketi 3 gündür düzenli hissediyordum Dün bu olaydan sonra hissetmeyince size yazdım
Canım stres yapma.Bebekler amniyotik sıvı içinde darbelere dayanıklı.Ben de düşmüştüm mesela daha önce sokakta.Allah ın izniyle bir şey olmaz.Amin.

İlk çocuğumda Türkiye de aşı yapmışlardı ama 2.çocuğumdayken norveçte hiç aşının lafı bile geçmedi sormadılar da yapmadılarda. Şimdi de hiç söylemediler. Böyle şeyleri tek Türkiye de mi yapıyorlar bilemiyorum. Yurtdışında ki gebelikle Türkiye de gebe olmak nasıl bu kadar farklı olabilir anlamıyorum.

Aen takip et canım ama bir şey olmuyor genelde benim kızım yanlışlıkla her gün çarpıyor

Yurtdışında gerek görmedikçe ultrason bile yapmıyorlar ki , ne kadar güzel oysa her şeyi olağan seyrinde takip edebilmek .. İşte bunları da duydukça hep acaba diyorum yani acaba gerçekten zarar mı veriyoruz bebeklerimize

Kızlar benim altta imza gözüküyor mu?
bebek haftasını diyorsan canımm evet gözüküyor.
Benim kızım olsaydı adı Lavinya olacaktı gebelik öncesi planlamıştık daha :) Kısmet Toprak beyeymiş :))
Öyle yapayım dedim anneme geldim Adanaya birde kendi doktorum mersinde kaldı. İnşallah bugün sorunsuz geçerse içim rahat eder
Ah orda ne kebap yenir kız bol bol benim için de kebap yee

Ben tekrar kızım olsa Parla koycaktım nasip olmadı

Hahaha ya biz neden böyleyiz , bende kaç gündür aşının derdine düştüm daha doğuma kadar neleri dert edicem bakalım kendime

Hahahaha yerim tabii yemez miyim biz bıktık bile

Bende Seren Selen falan dusunuyordum ama esim isinamadi o isimlere zor soyleniyor diyor
E dedim ne olcak karar verelim simdiden
Şukufe olsun diyor
Yok binnaz olsun diyorum
Oyle su an daha net bir ismi yok bizimkinin de
Yeni moda isimlere de alisamiyorum
Acelya istedim bi ara
Ona da chat ismi gibi dedi ne alakaysa
O ayca22 idi ayrica
Amaan erkeklere sormamak lazim

Hemen yapicam canimmm
Canim benim 20 aylik oglum gece uyurken tekme atmisti bide bazen kucagimda gezdirerek uyutuyorum ayaklari geliyor ama sanci agri yoksa endise etme
Ritmik muzikler dinle artik duymaya basliyorlar mesela ben sevdigim diziyi izlerken cok kipirdak oluyor bide uzum yedigimde daha net hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…