Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    141
7. Aya geldim nerdeyse halâ lohusa takımına karar veremedim alan var mı kızlar

Bende daha almadım kuzum ama favlarımda bunlar varr. Belki yardımı dokunur.

Ay ben 7. Aya geldim henüz hiçbirşey almadım bebeğede kendimede siz yine iyi durumdasınız
Ay ben 7. Aya geldim henüz hiçbirşey almadım bebeğede kendimede siz yine iyi durumdasınız
Eylül de başladım bende kıyafet ve emzirmeye dair bir şeyler aldım devamı yok:) en azından belirleyeyimde alması kolay diye düşünüyorum

Evet kızlar kimler neler yapıyor herkes güncellesin kedinii

Ben bebek alışverişinin büyük bir kısmını bitirdim park beşik gardrop şifonyer ve bebek arabası kaldı. Diğer ıvır zıvırlar bitti şükür bebek arabası için de kasımı bekliyorum.

16 sında da randevum var şeker yüklemesi yaptıracağım ailede diyabet olduğu için

H&m baktın mı canım peki? Teşekkür ederim bu arada

Benim de bir tek büyük eşyalar tamam küçüklere hala başlayamadım işten güçten. İnternetten almak istemedim gidip gezmek istedim şeker yüklemesinden kaldım ben maalesef diyete başladım

Ben bi tane almistim ama eve gelince giymelik baya rahat bisey bildigin babaanne elbisesi gibi. Ama suslu alacagimi da elbise seklinde almayi dusunuyorum sezeryanli falan olursam pijama lastigi belimi acitir diye korkuyorum en rahati elbise bence

Ben bi tane almistim ama eve gelince giymelik baya rahat bisey bildigin babaanne elbisesi gibi. Ama suslu alacagimi da elbise seklinde almayi dusunuyorum sezeryanli falan olursam pijama lastigi belimi acitir diye korkuyorum en rahati elbise bence
Yok canım sezeryan tam bikini bölgesinden yapılıyor yani düşük bel bir bikini altı bile giyilse görünmüyor öyle anlatayım. Acıyan yerinde orası oluyor giydiğin pijama takımları elbise olmasa bile çok rahat ediyorsun denk gelmiyor. Depend de o sebeple mesela çok rahat külot şeklinde ve canını acıtmıyor yanlardan yırtıp çöpe atıyosun külot giysen dikişe geldi mi falan moduna giriyosun. Bir de sezeryan sanıldığı gibi dikişler kanlı görüntü vs şeklinde değil yapıştırma dikiş yapıyorlar çoğunlukla ve 4-5 parmak eninde kesi atılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…