- 17 Temmuz 2021
- 8.798
- 27.287
- 498
Dedigim gibi gecmeyen bir durumsa git yarin canimHangi doktora canım ya kendi gittiğim doktora gitmiyorum işte Sadık hocaya da haftaiçi gidemiyorum işlerim acayip yoğun haftasonu da sadece sabah 8,40 randevusu boşmuş. Sabahın kör vakti gitmek istemedim. O yüzden danışabileceğim bir doktorum yok şuan malesef. Ama yarın sabah geçmezse gideceğim mecburen. Daha önce de yazmıştım buraya neyi normalleştireceğimi bilemedğim için yazdım size de gerçekten sıkıntılı bişeyse ancak öyle izin alıp gideceğim.
Göbek adı mantığıyla yapılıyor kızımda yapmıştım bir isim daha bunada yaparım ama kimseye söylemeyin demişti hoca adına yapılan kötü şeylere karşı korumak içinmişKizlar bebeginize koyacaginiz ismin Kur'an'da gecmesine dikkat ediyor musunuz?
Ben isim dusunurken gecen bi arkadas dedi ki istedigin isim gecmiyorsa ikinci bi isim bul hoca kulagina okusun ama kimligine yazdirman gerekmiyor dedi
Bilemedim
Ya her sitede birsey yaziyor tam net nerden ogrenebiliriz acaba gecen isimleriGöbek adı mantığıyla yapılıyor kızımda yapmıştım bir isim daha bunada yaparım ama kimseye söylemeyin demişti hoca adına yapılan kötü şeylere karşı korumak içinmiş
Peygamber isimlerinden birini seçeceğim ben kızımada eşlerinden ve çocuklarından olacak şekilde düşünmüştükYa her sitede birsey yaziyor tam net nerden ogrenebiliriz acaba gecen isimleri
Sadece hoca okuyor dimi kulaginaPeygamber isimlerinden birini seçeceğim ben kızımada eşlerinden ve çocuklarından olacak şekilde düşünmüştük
Ağrı belime de vurunca Dayanamadım acile gittim regl sancısı gibi ağırdı çünkü çok şükür sıkıntı yok kasık ağrım için nst idrar tahlil felan yaptı magnezyum içmeyi aksatma dedi normalmiş herşey çok şükürDedigim gibi gecmeyen bir durumsa git yarin canim
Ama dinlenince azaliyorsa ve diniyorsa panikleme derim
Sabahtan 1 saat gec gitsen ise durumunu bildirip
Sadik hocanin kapisina tiklatip hocam randevu bulamadim size baslamak istiyordum fakat boyle bi durum yasiyorum sira alsam bakar misiniz diye rica etsen eminim geri cevirmez
Gecen ben kimligimi unutmusum evde
Sekreter edevletten girip nufus bilmemneyimi gostermemj soyledi
O an sifremi hatirlayamadim
Hocanin kapisini tiklattim oda sekreteri aradi ve sorunsuz sekilde muayenemi oldum
Bence bosverme gecmiyorsa sabah bi ugra
Eşine de okutabilirsin abdest alacak kulağına ezan okuyup senin adım şu şu şu diyecek bu kadar. Hocaya gerek yok benceSadece hoca okuyor dimi kulagina
Kimse bilmiyor baska
Ay cok sukur iyi bari canim yaAğrı belime de vurunca Dayanamadım acile gittim regl sancısı gibi ağırdı çünkü çok şükür sıkıntı yok kasık ağrım için nst idrar tahlil felan yaptı magnezyum içmeyi aksatma dedi normalmiş herşey çok şükür
Ay ne bileyim esim yapabilir mi bilemedim ezan okumak da bi marifet sonuctaEşine de okutabilirsin abdest alacak kulağına ezan okuyup senin adım şu şu şu diyecek bu kadar. Hocaya gerek yok bence
Diyetisyene ve Dahiliyeye gönderdi. Diyetisyen liste verdi dahiliye de 14 gün boyunca şekerini ölçüp gel dedi daha 8 gün oldu bakalımŞuan nasıl bir yol izliyorsunuz doktorunuz ne dedi
Özellikle geçmemesine dikkat eden var mıKizlar bebeginize koyacaginiz ismin Kur'an'da gecmesine dikkat ediyor musunuz?
Ben isim dusunurken gecen bi arkadas dedi ki istedigin isim gecmiyorsa ikinci bi isim bul hoca kulagina okusun ama kimligine yazdirman gerekmiyor dedi
Bilemedim
Hamilelikte kim ne dese acaba mi diye dusunuyoruz ya hormonlar cok degisik seyler ciddenÖzellikle geçmemesine dikkat eden var mıÖz Türkçe isim koyacağız
Anneler neneler dedeler kaynanalar dayılar teyzeler öte dursunlarHamilelikte kim ne dese acaba mi diye dusunuyoruz ya hormonlar cok degisik seyler ciddenbenimde adim ozturkce
Anneme bahsettim degisik bakti suratima sdfgjk
Bizde de isim oneren yokAnneler neneler dedeler kaynanalar dayılar teyzeler öte dursunlarsiz de annenizin bakmadığı tarafta oturuverin ne olcek. Bizim iki taraf da aşırı anlayışlı olduğu için isim öneren filan yok. Sağlıklı olsun da yeterli diyorlar
Ben de ilk defa duydumBizde de isim oneren yokiki isim olup birini kimlige yazdirma olayini soyleyince kadin sasirdi anlam veremedi haliyle, ilk defa duydugu icin
Kızlar merhaba gruba yeni girdim, 17+5 üçüz gebeyim. Bebeklerimin kalplerinde ultrasonda parlaklık görüldü, başka herhangi bir bulgu yok, doktor amniyosentez yapılabilir dedi ama üç kez iğneyle girilmesi gerekiyor hepsi farklı kesede olduğundan. Bu yüzden işlem riski katlanarak artıyorhiç bu tarz bir durum yaşayan oldu mu aranızda ne yapacağımı bilmiyorum üçüz gebelikte hiçbir tarama testi de yapılamıyor çok stres olmuş durumdayım günlerdir. İnşallah hepimiz bebeklerimize sağlıcakla kavuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?