Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Tamamdır öyle yapayım ben de aslında çocuğun odası gelsin diye bekliyorum direkt yerlerine yerleştiririm böyle ortalıklarda durunca gözüme batıyor
Sorma canım oturma odam kullanılmıyor ama arada havalar yağmurluysa falan çamaşır seriyorum. Bir de bebişin eşyaları geldi oda doldu. Dünde kendi odamızın takımı tekli şifonyer gelecekti bebeğin eşyalarını ona koyacaktım ama gelmedi. Gelsin onu sileyim de yerleştirmeye başlayım diyorum. İki gündür gelecekler.

Ben ilk gebeliğimde 32. haftada yıkayıp yerleştirmiştim aslında tam zamanları o zamanlar ama şimdi bunda oda yapmayınca battı çok gözüme demek o zaman daha sabırlıymışım.

Şimdi nasılsn döndümü

O his fena ya ben son bir haftadı yukarılarda hissediyorum 28+2 yim inşallah vaktinde doğururuz he gece rüyamda erken doğurduğumu görüyorum Allah korusun
Yaa inşallah benimde yukari çıkar vaktinde dogururuZ bı 37olaydi gene iydi kasıklarımda çok ağrıyor iç taraflar

Kimsenin söz verdiği tarihte gelmemesine de bayılıyorum. Benim de çocuk odasını direkt marangoza yaptırıyorum hatta izmirdeydin istersen bak montessori35 gibi bir şeydi instagram sayfası. Kasım ortası dediler bakalım ne zaman gelirler

Kızlar selamm. Küvet olarak skip hop'un kuvetini aldım 3 farklı kullanım şekli varmış bir arkadasim onermisti tek basima bile rahat yikiyorum diye sizinde aklinizda olsun dedim.

Eklentiler

• IMG_1567.webp
    93,5 KB · Görüntüleme: 11
Kızlar selamm. Küvet olarak skip hop'un kuvetini aldım 3 farklı kullanım şekli varmış bir arkadasim onermisti tek basima bile rahat yikiyorum diye sizinde aklinizda olsun dedim.
Çok güzelmiş canım ben normal aldım. Alt açma ünitesi aldım arada onun üstüne koyar yıkarım diye düşündüm seninkinede bakacağım yine. Linki var mı?

İyiyim canım geceleri saymazsak. Yıkayıp kıyafetlerini yerleştireyim diyorum artık. Erken olucak biliyorum ama küçük odam doldu taştı her yer her yerde o görüntü ortadan kalksın diyorum
Suan senin kacinci hafta canim bende her seyi alip yigdim odaya ama son hazirliklari yapmadim iste kiyafet yikamadir araba kurmadir gibi bunlar ne zaman yapilir acaba ben cok son dkya da birakmak istemiyorum bu bebislerin sagi solu belli olmaz 8.aya girince mi yapsam diyorum

Heyecanla bekliyoruum , doktor bana şeker yüklemesinden sonra bi şeyler ye bi kahve iç bi daha bakalım dedi naptıysak olmadı
Benim kiz da cok inatci elini yuzune koyuyor cekmiyor arkasini donmeye calisiyor doktor cok ugrasti oncekinde ama kac kere ultrasonla bastirdi etti biseyler yapti artik icim bi garip oldu dedim gostermiyosa da zorlamayalim yani napalim gormesi gereken seyleri incelesin doktor benim icin yeterli tabi insan merak ediyo ama rahatsiz etmek de istemiyorum bebisi zorla

25. Haftadayım daha canım benimki erken de ben ortalıktan kalksın diye yapayım istiyorum aslında aceleciliğimden değil. Küçük odam çok yığıldı. Daha bende yatağını, bebek arabasını, alt açma ünitesini falan kurmadım. Bir de ikeadan organizer gibi tekerlekli organizer almıştım onları falan hep kurup ortadan büyükleri kaldırmam lazım. Bebek arabasını da toz olur diye bilerek açmıyorum.

Aynı ya valla bastırdık döndürdük yok bana mısın demiyor keyifçi ve inatçı bebe

Çok güzelmiş canım ben normal aldım. Alt açma ünitesi aldım arada onun üstüne koyar yıkarım diye düşündüm seninkinede bakacağım yine. Linki var mı?
Yaa anladım o da çok mantıklı. Benim uzerine koyabilecegim bir yerim yoktu onun icinde mantikli geldi biraz. Indirimden almistim birde.

Özelden de devletten de vazgeçemediğinden mi
İkisine de randevun var ben de aynı durumdayım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…