• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
Bende suan decavit devit3 ocean magnezyum ve santafer mi ne demir ilaci kullaniyorum

Kızlar bu hamilelik sürecinde bırakın sürekli uykulu olmalı gece bile düzgün uyumuyorum 5 gibi birden uyandım ve bir daha asla uyku yok yarın da iş güç 🫠

Gerçekten çokkk muzdaribim. Hamile olduğumu söylemediğim insanlar ne geçmez hastalık seninki serum mu taktırsan falan diyor. 😄 nefes alamıyorum, konuşurken tıkanıyorum. Sürekli ağzım açık 😀😀 14 haziranda randevum bekliyorum doktora danışmak için.
Merhaba, 10 gündür aynısını yaşıyorum, sprey kullanıyorum otrivin İlliadin gibi, başka hiçbir şey etki etmiyor. 8. Ayımdayım ben, sizinki geçti mi? Doğuma kadar böyle gidecek diye çok korkuyorum, baş ve kulak ağrısı da bar ayrıca, doktor ısrarla sinüzit değil diyor.

Belli bi haftadan sonra bu ilaclardan bazilarinin kullanimi kesiliyor mu bi de nstye kacinci haftada girmeye basliyoruz onceden dogum yapmis anneler bilir
Magnezyumu kestirebiliyorlar normal doğum kasılmalarını engellemesin diye (36 civarı)
Nst ye 32 den itibaren giriliyor ama bazı doktorlar riskli durumun yok diyerek 36 ya erteleyebiliyor multivitamin ve demir ilacı doğum sonrasıda devam ediliyor

Back
X