• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
Bende suan decavit devit3 ocean magnezyum ve santafer mi ne demir ilaci kullaniyorum

Kızlar bu hamilelik sürecinde bırakın sürekli uykulu olmalı gece bile düzgün uyumuyorum 5 gibi birden uyandım ve bir daha asla uyku yok yarın da iş güç 🫠

Gerçekten çokkk muzdaribim. Hamile olduğumu söylemediğim insanlar ne geçmez hastalık seninki serum mu taktırsan falan diyor. 😄 nefes alamıyorum, konuşurken tıkanıyorum. Sürekli ağzım açık 😀😀 14 haziranda randevum bekliyorum doktora danışmak için.
Merhaba, 10 gündür aynısını yaşıyorum, sprey kullanıyorum otrivin İlliadin gibi, başka hiçbir şey etki etmiyor. 8. Ayımdayım ben, sizinki geçti mi? Doğuma kadar böyle gidecek diye çok korkuyorum, baş ve kulak ağrısı da bar ayrıca, doktor ısrarla sinüzit değil diyor.

Belli bi haftadan sonra bu ilaclardan bazilarinin kullanimi kesiliyor mu bi de nstye kacinci haftada girmeye basliyoruz onceden dogum yapmis anneler bilir
Magnezyumu kestirebiliyorlar normal doğum kasılmalarını engellemesin diye (36 civarı)
Nst ye 32 den itibaren giriliyor ama bazı doktorlar riskli durumun yok diyerek 36 ya erteleyebiliyor multivitamin ve demir ilacı doğum sonrasıda devam ediliyor

Sola yatinca bam gum basliyor benimki sola yat hele dun gece uyutmadi😂
SAğ sol maalesef arada sırt üstü her şekil yatıyorum ya. Sırt üstü yatınca eşim bütün akşam beni çevirmekle uğraşıyor :D Bir da bacağımın arasına yastık koyuyorum dönünce onu da döndüğüm tarafa alırken bi cebelleşme uyanma illa oluyor öyle öyle geçiyor geceler ama allaha şükür uyku problemim yok ya :)
Bende de bi yerde toplanma arada oluyor, yuvarlak bir şişlik beliriyor karnimda, sonra yavas yavas tekrar iceri cekiliyor. Bu karnımın kasilmasi oyle degil... bütün karnim semsert oluyo, sanki araba lastigi gibi siskin ve sert. Ve o sertlik ayaktayken ozellikle cok rahatsiz edici oluyo kimildarsam sanki bebekler (ikiz) karnimla beraber yere yapiscak gibi.. karnimin tamami kasılıyo yani. Anlatmasi zor:)
Ayy Allahım zamanında doğumlar nasip etsin inşallah hepimize. O toplanmayı benim yavrucak da yapıyor ya bir kütle varmış gibi oluyor 5-10 saniyeye başka yere kayıp dağılıyor. Ama çok hoşuma gidiyor öyle yapmasıı :) Ah diyorum dayadı benimki yine totişi
Ay bende de o var bir gün inanılmaz hareketli hiç uyumadı diyorum bir gün de çok az hissediyorum. Bugün mesela çok az hissettiğim bir gün aynı zamanda da çok hareketliydim iyice tedirgin oluyorum. Haftaya randevum benim ama dayanamazsan giderşm. Sen gittin mi bebişin napiyormuş 😍
Gittim gittim canım pozisyon değiştirmiş o yüzden bu pozisyonda gerçekten hareketlerini hissetmek biraz zor olabilir dedi doktorum. 2-3 güna yine pozisyon değiştirir ama merak etme dedi :) 934 gram 35 cm olmuş kuzucum :) 26+1 çıktı dün benim hesabıma göre bugün tam 26 olmam gerekiyordu. Suyu gayet iyiymiş kordonu güzelmiş servikste 43 mm çıktı bir problem yokmuş allaha şükür :) Bugün de oldukça hareketli sağolsun rahatlatıyor beni hatta şuan bile :)
Ben ilk o gruptaydım ama bebişimi kaybedip hemen arkasından bir daha hamile kalınca aralıktan ocağa geldim. Benim kızım geç geldi valla canım annem diyor ki sende geç geldin. Mümkün olsa gelmeyecektin o kadar doğduğuma pişmanmışım bunu tembelliğimi vurgulayacağı zamanlar söyler özellikle.
Ay 38 i geçelim de allahın izniyle sonra istediği zaman gelsin gelişimi iyiyse :) Doktorum dün bana zamane bebekleri artık 36 da kuveze bile girmiyorlar dedi :)
24 oldum bugun,
Ben de decavit haricinde hergun demir hapi ve haftada bir de D. vitamini aliyorum. Ama ekstra magnezyum yok suan.
Bende her gün decavit ve 2 günde 1 d vitamini ve günde 2 demir ilacı kullanıyorum :) Tüp bebek kaynaklı de her gün corasprin ve kan sulandırıcı iğne :)
Ben magnezyum alimca baya rahatladım insallah sanada sifa olur
Ne gibi şikayetleriniz vardı da magnezyum iyi geldi acabaa?

SAğ sol maalesef arada sırt üstü her şekil yatıyorum ya. Sırt üstü yatınca eşim bütün akşam beni çevirmekle uğraşıyor :D Bir da bacağımın arasına yastık koyuyorum dönünce onu da döndüğüm tarafa alırken bi cebelleşme uyanma illa oluyor öyle öyle geçiyor geceler ama allaha şükür uyku problemim yok ya :)

Ayy Allahım zamanında doğumlar nasip etsin inşallah hepimize. O toplanmayı benim yavrucak da yapıyor ya bir kütle varmış gibi oluyor 5-10 saniyeye başka yere kayıp dağılıyor. Ama çok hoşuma gidiyor öyle yapmasıı :) Ah diyorum dayadı benimki yine totişi

Gittim gittim canım pozisyon değiştirmiş o yüzden bu pozisyonda gerçekten hareketlerini hissetmek biraz zor olabilir dedi doktorum. 2-3 güna yine pozisyon değiştirir ama merak etme dedi :) 934 gram 35 cm olmuş kuzucum :) 26+1 çıktı dün benim hesabıma göre bugün tam 26 olmam gerekiyordu. Suyu gayet iyiymiş kordonu güzelmiş servikste 43 mm çıktı bir problem yokmuş allaha şükür :) Bugün de oldukça hareketli sağolsun rahatlatıyor beni hatta şuan bile :)

Ay 38 i geçelim de allahın izniyle sonra istediği zaman gelsin gelişimi iyiyse :) Doktorum dün bana zamane bebekleri artık 36 da kuveze bile girmiyorlar dedi :)

Bende her gün decavit ve 2 günde 1 d vitamini ve günde 2 demir ilacı kullanıyorum :) Tüp bebek kaynaklı de her gün corasprin ve kan sulandırıcı iğne :)

Ben kpss hazirlaniyorum sandalyede fazla oturmamaya çalışıyorum ama yinede kalca ağrım oluyodu yürüyüş sonrasi yorulunca felan bel agrim cok oluyordu

Oh çok sevindim. Benim randevum salı günü. En son 24 haftayken gitmiştim bebiş 840 gr çıkmıştı🧿 biraz tombişiz galiba o yüzden de şekerden şüphelenilmişti bakalım bu sefer inşallah her şey yolundadır en son serviks 36ydı ☺️

Oh çok sevindim. Benim randevum salı günü. En son 24 haftayken gitmiştim bebiş 840 gr çıkmıştı🧿 biraz tombişiz galiba o yüzden de şekerden şüphelenilmişti bakalım bu sefer inşallah her şey yolundadır en son serviks 36ydı ☺️
Evet evet kuzucum azıcık tombikmiş sanki ben tam 25 haftada gittiğimde 785 gramdı gayet iyi demişti dün hareket hissetmiyorum diye gittiğimde 26+1 çıktı 934 gramdı :)

Back
X