• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    127
Göğüs kafesimin tam ortası benim ya. Feramat kullanıyorum ben, acaba oda yapar mı?
Bugün daha iyiyim ama yürüyünce sancıyor gibi, doluluk hissi devam ediyor. Ne biliyim, normaldir de evhamlanıyoruz işte her şeye 🥲😅
Dün gece oldu banada sizin tarif ettiğiniz yerde hatta sağ alt kafesime doğru yayıldı bianda nefesimi kesecek gibi sonra ara ara vurmaya başladı elektrik çarpar gibi gelip gitti ama bugun iyiyim bişeyim yok. Gaz dır diye düşündüm ben

Dün gece oldu banada sizin tarif ettiğiniz yerde hatta sağ alt kafesime doğru yayıldı bianda nefesimi kesecek gibi sonra ara ara vurmaya başladı elektrik çarpar gibi gelip gitti ama bugun iyiyim bişeyim yok. Gaz dır diye düşündüm ben
Hay allah geçmiş olsun size de 😞
Valla gazla derdim bitmedi zaten, bir de böyle şeyler eklemesin bünyeme lütfen 😂😂😂

Kızlar bugün 20+5 iz. Çalıştığım için devlette nöbetçi poliklinikte detaylıya gittim. Eşim girmek istedi doktor izin vermedi, eşlerle uğraşamam dedi bende anlayış gösterdim saat geç (18:15) bende son hastayım anlayışlı olayım dedim. 15 dk sürdü sadece . En son kalbini karanlık görüyorum pozisyonu çok iyi değil merdiven çık in gel dedi. Gittim geldim eşim zorla içeri girdi görmek istiyorum dedi. Daha ilgili olmaya çalıştı eşimi görünce uğraştı bayağı ama yine olumsuz konuştu kalbiyle ilgili. Pazartesine tekrar gel yine bakalım poziyonu uygun değil ben çok iyi göremedim emin olalım bişeylerden dedi. Kötü bişey mi var dedim Israrla söylemedi bişi. Pazartesi gel dedi. Çok moralimi bozdu.
Şimdi özele neden gitmedin diceksiniz. Van'da yaşıyorum ve 3 özel hastaneden 1 tanesinde perinatoloji doktoru var ona da 1,5 aya kadar randevu yok maalesef.. kilosu da aklıma takıldı herkesin maşallah 450 yi geçmiş benimki 390 grammış ya da ben evham yaptım bilmiyorum
Hangi hastane canım bende vandayim 20 +6 da girdim bana da aynısını dedi ama tekrar gelmene gerek yok dedi bana fetal eko istedi direk kendi doktorumla görüştüm sorun yok haftası küçük olduğu için görünmemiştir dedi bana gelince ben bakarım dedi bir ay sonra gel dedi hatta iyice buyusun bebis diye ben direk üniversite hastanesine gitmek istedim çünkü birtek orda prof. Periantolji dr var özellerdeki drlrin branşları o değil normal op dr kadın doğum uzmanı hepsi birde bölgede var o bölüm onlarda baştan savma bakiyorlar benim gittiğim dr 20 dk baktı ama bencede içini ferah tut benle aynı gün giren herkeste aynı problem çıktı pozisyondan dolayı kalp gözükmedi diye çıktı hepsi ve hepimiz 3 er kere girmemize rağmen bisey değişmedi ve dr çok ilgiliydi için rahat etmezse bi onada görün derim ama 22 haftalık civarı git bence

Son düzenleme:
Kızlar akıllı saat kyllananlar kalp atışınız en fazlankaça kadar yükseliyor? Dün yazışmalardan sonra merak ettim taktım bende bugun 144. En yüksek olan kızı okula gidip almaya gitmiştim normal sanırım yğrüdüğüm için en düşük 70 miş sizin kaçlarda hareket halinde ve dinlenmede
Nabız sorunu bende de var maalesef zaten anksiyete ve panik ataklı bi insanım, sürekli kontrol ediyorum saatten. Sanki sırtımda atıyor kalbim:( 80-100 arasında değişiyor dinlenmede yürürkende 120 i buluyor. Yemek yedikten sonra özellikle daha da hızlanıyor. Kardiyolojiye gittim bi sorun yok dedi ama korkuyorum tabi.

Göğüs kafesimin tam ortası benim ya. Feramat kullanıyorum ben, acaba oda yapar mı?
Bugün daha iyiyim ama yürüyünce sancıyor gibi, doluluk hissi devam ediyor. Ne biliyim, normaldir de evhamlanıyoruz işte her şeye 🥲😅
Canım geçmiş olsun. Benim de kalbim batıyor arada. Normali bu mu acaba? Benim 8 yaşında kalp ameliyatım da var. Ben kardiyolojiye gitmeyi düşünüyorum yine de. Ama batma yaşayan varmış çevremde. Sonuçta iki kişilik kan devir daimi başladı. Bir şey yoktur inşallah. Kendimizi çok dinliyoruz ister istemez. Belki hamile değilken de oluyordu ama fark etmedik .

Canım bunu yeni gördüm. Feramat çok ağır bence. Bende yoğun bulantı ve orta seviye baş dönmesi yaptı. Bıraktım. Bence onun yerine farklı bir ilaç kullanın.

Canım geçmiş olsun. Benim de kalbim batıyor arada. Normali bu mu acaba? Benim 8 yaşında kalp ameliyatım da var. Ben kardiyolojiye gitmeyi düşünüyorum yine de. Ama batma yaşayan varmış çevremde. Sonuçta iki kişilik kan devir daimi başladı. Bir şey yoktur inşallah. Kendimizi çok dinliyoruz ister istemez. Belki hamile değilken de oluyordu ama fark etmedik .
Evet ya, çok dinliyoruz. Sonra o niye öyle bu niye böyle. Dediğin gibi belki bazı şeyler hep vardı ama fark etmiyorduk

kızlar nasıl gidiyor hamilelik ? ben 64 kg ile başladım şuan 65 buçuk falanım ama sanki bikaç gündür karnım aşırı büyüdü gibi hissediyorum hamile formuna yeni geliyorum birden kilo almamak için kendimi dizginliyorum ama karnım acıkınca hemen mide bulantım başlıyo gece de olsa uyanıyorum sizde de var mı böyle bir sorun bide dün fark ettim sırt üstü yatınca da bulandı

Kızlar selam 🤍
Detaylıdan çıktım iki bebeğim de çok şükür iyi hiçbir sorun yok. Her şeyleri o kadar net gözüküyor kiii anlatamam çok duygusal bir andı minik kalplerinin 4 odacıklarına kadar gördük 🥹🥹♥️ korku içinde bekliyor insan hoca teknik terim kullandıkça neymiş neymiş hocam iyi miymiş modunda sürekli 😂 sonunda bir oh diyor ve sizlerden de güzel haberler duymak için sabırsızlanıyorum 🥹🙏♥️

Hangi hastane canım bende vandayim 20 +6 da girdim bana da aynısını dedi ama tekrar gelmene gerek yok dedi bana fetal eko istedi direk kendi doktorumla görüştüm sorun yok haftası küçük olduğu için görünmemiştir dedi bana gelince ben bakarım dedi bir ay sonra gel dedi hatta iyice buyusun bebis diye ben direk üniversite hastanesine gitmek istedim çünkü birtek orda prof. Periantolji dr var özellerdeki drlrin branşları o değil normal op dr kadın doğum uzmanı hepsi birde bölgede var o bölüm onlarda baştan savma bakiyorlar benim gittiğim dr 20 dk baktı ama bencede içini ferah tut benle aynı gün giren herkeste aynı problem çıktı pozisyondan dolayı kalp gözükmedi diye çıktı hepsi ve hepimiz 3 er kere girmemize rağmen bisey değişmedi ve dr çok ilgiliydi için rahat etmezse bi onada görün derim ama 22 haftalık civarı git bence
Bölge hastane gittim, randevu zaten çok zor buldum ama böyle giderse yüzüncü yıldan da randevu alıcam 2 hafta sonra birde ona gidicem. Bakmadığı organlar ve kalple ilgili tavrı takıldı kafama. Senin gittiğin ve önerebiliceğin bi yer var mı ?

Bölge hastane gittim, randevu zaten çok zor buldum ama böyle giderse yüzüncü yıldan da randevu alıcam 2 hafta sonra birde ona gidicem. Bakmadığı organlar ve kalple ilgili tavrı takıldı kafama. Senin gittiğin ve önerebiliceğin bi yer var mı ?
Bende yüzüncu yıl üniversite hastanesine gittim Cep hastane uygulamasından yyu için randevu oluşturabilirsin akşam 8 de aciliyor tüm organlara bakıldı yüz kol bacak el ayak dahil dr seçemiyorsun oraya gidince şansına hangisi çıkarsa artık bi erkek bir kadın var şansıma kadın denk geldi prof. Dr hanım güler Şahin di adı çok ilgiliydi bana yüzünü burnunu falan gösterdi hatta bebisin kapıdaki sekreter kadın da çok yardımcı olmuştu bana orda bi şansını dene istersen

Kan hapları yapıyormuş hayatım bi de işte çok baharatlı şeyler de tüketmemek lazımmış vs vs ama benim de ilaçtan yani buna eminim yanma değil çünkü bıçak kesiği gibi ağrı batma vs oluyor bi şey yokmuş iç organlarımda diye ben de görmezden geliyorum artık 😅

Geçecek bir kaç haftadır ben hamilelikten çok keyif almaya başladım hatta bazen hamile olduğumu unuttuğum oldu. Ev yapımı yoğurt tüketiyorum çoğunlukla ama yoksa hazırlardan doğal yoğurt yiyorum. Manda yoğurdu da güzel bir seçenek. Her gün yoğurt, kefir veya ayran tüket muhakkak hem kalsiyum hem de probiyotik bağırsaklar için de çok faydalı:))
Oh ne güzel daim olsun inşallah sıkıntısız:)) Bundan sonra yogurta ağırlık vereyim içecek olarak da sık sık ayran içerim o zaman belki biraz daha rahatlarım şişkinlik konusunda :))

Kızlar ben detaylıya girdim benimki tam pozisyondaydı yüzü, kalbi her şeyi tam gözüküyordu 15 dk bile sürmedi hemen bitti maşallah sağlıklı bebişim çok şükür 348 gram olmuş Allah herkese güzel haberler almayı nasip etsin 😍😍🩷🩷

Back
X