Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    156
Günaydın canım. Ben kızımdan kalan bebek arabasını yaza kadar kullanıp yazın küçük pratik bir kabin boy almayı planlıyorum 😀 diğer ihtiyaçları indirim oldukça tamamlıyorum 😀
Çok mantıklı kuzum. Malum bizm daha ilk olduğu için herşeyi almak şart oluyor 😁

Günaydın kızlar 🥰 Kasım grubuna bi bakayım dedim ooo doğumlar başlamış olan var , bir kısmı bugün doğuma giriyormuş , çok heyecanlıı🤩🤩 nasip olursa benim 3.doğumum olacak ama yine de zaman yaklaştıkça heyecan oluyormuş. İnşallah sağlıcakla kavuşuruz evlatlarımıza🙏🙏

Evet ya pazara da gitmistim bide:/
Oglumdayken 34.haftadan sonra baslamisti bu tür seyler
Simdi erken basladi:/
Karnimdaki baglarin gerildigine kadar hissediyorum
Sen nerelerdesin bu arada grupta pek yoksun
Aralikta mi takiliyosun yoksa sende 😄
sinsi sinsi uzaktan gozetliyorum :D yok aralıkta dogar bu dr ocaga umitlenme dedi de bura daha sevimli:) aslında memlekete gidip geldim bebeğin esyası oglumun kardes gelicek diyemidir nedir hulka donusmesi ile evin içinden gecmesi falan zaten yetişiemiyordum artık wc ye gidersem oh oturdum dıyorum :D o yuzden zaman kalmıyor ha bı de dertsız basıma dert kızçeme battanıye oruyorum gece nasılsa uyumuyorum bos durmıyım deme :D

sinsi sinsi uzaktan gozetliyorum :D yok aralıkta dogar bu dr ocaga umitlenme dedi de bura daha sevimli:) aslında memlekete gidip geldim bebeğin esyası oglumun kardes gelicek diyemidir nedir hulka donusmesi ile evin içinden gecmesi falan zaten yetişiemiyordum artık wc ye gidersem oh oturdum dıyorum :D o yuzden zaman kalmıyor ha bı de dertsız basıma dert kızçeme battanıye oruyorum gece nasılsa uyumuyorum bos durmıyım deme :D
Valla helal olsun😄
Bu arada kiza isim dusundun mu😁
Cevremde 2 kisiye de erkek dediler sonra kiz dediler aklima sen geldin hep😆

Kızlar park yatak ve iç sünger aldınız mı ? Tavsiye edeceğiniz ürün var mı ☺️
park yatakların iç sungerı yanında gelmişti benim . 5 cm falan kalınlıktaydı e tabı ilk yaş sıkıntı olmuyor da sonra buyume ve gelişmesi etkileniyor diye ortopedik almak durumunda kaldık. uykusunun bölünmesi bile azalmıstı o net. hele odasına gecirip de daha kalıteli bir yatak aldıgımızda iyice farketti. o yuzden park yatagı kac sene kullanmayı dusundugune gore değişir o. ilk 2 ay reflu yatagından da destek aldım. sonra fiki fiki kayıyorlar zaten :) ilk yıl kullanıp normal yataga gececekse inceler de iş goruyor sonra iyi kalın bişi al :)

Son düzenleme:
Valla helal olsun😄
Bu arada kiza isim dusundun mu😁
Cevremde 2 kisiye de erkek dediler sonra kiz dediler aklima sen geldin hep😆
nööööö.. kocamla 3. dunya svasını cıkarıcaz az kaldı. neye elimi uzatsam ı ıh dıyor adam.. artık nerden ne ureticem bilmiyorum. annenin ismi bile olur dıyınce bi gozleri parladı. bu anı bekliyormus :D ınsallah kız cıkar bu saatten sonra allahım ne verırse kabul de cok masraf yaptım :skandal: parla herkes koyuyormus. deniz olsun dedim dag tas ova agır isim miş. baska bişi sunuyorum cok siyasi bi isim dedi. ailesi akrabası cok kalabalık ogluma isim koydum o bile 3 tane varmıs meger :S ben de aynısı olmasını da sevmem.. onu ele bunu ele.. ay isimsiz kalmaz heralde yavrucak diye umut ediyorum :D

nööööö.. kocamla 3. dunya svasını cıkarıcaz az kaldı. neye elimi uzatsam ı ıh dıyor adam.. artık nerden ne ureticem bilmiyorum. annenin ismi bile olur dıyınce bi gozleri parladı. bu anı bekliyormus :D ınsallah kız cıkar bu saatten sonra allahım ne verırse kabul de cok masraf yaptım :skandal: parla herkes koyuyormus. deniz olsun dedim dag tas ova agır isim miş. baska bişi sunuyorum cok siyasi bi isim dedi. ailesi akrabası cok kalabalık ogluma isim koydum o bile 3 tane varmıs meger :S ben de aynısı olmasını da sevmem.. onu ele bunu ele.. ay isimsiz kalmaz heralde yavrucak diye umut ediyorum :D
Anasinin ismi ne😄

park yatakların iç sungerı yanında gelmişti benim . 5 cm falan kalınlıktaydı e tabı ilk yaş sıkıntı olmuyor da sonra buyume ve gelişmesi etkileniyor diye ortopedik almak durumunda kaldık. uykusunun bölünmesi bile azalmıstı o net. hele odasına gecirip de daha kalıteli bir yatak aldıgımızda iyice farketti. o yuzden park yatagı kac sene kullanmayı dusundugune gore değişir o. ilk 2 ay reflu yatagından da destek aldım. sonra fiki fiki kayıyorlar zaten :) ilk yıl kullanıp normal yataga gececekse inceler de iş goruyor sonra iyi kalın bişi al :)
Elele hoşuma gitti park yatak olarak içinde ana kucağı bile var. İçinden 5 cm sünger çıkıyormuş ama yetersiz diye okudum hep. Ben park yatakla en az 2-2,5 yıl idare etmeyi düşünüyorum valla . Bi iki ay reflü ve kendi yatağı ile idare ederim belki dediğin mantıklı . Ben kendime yatak seçerken bile zorlanmıştım çok farkediyor gerçekten uyku kalitesi .

Elele hoşuma gitti park yatak olarak içinde ana kucağı bile var. İçinden 5 cm sünger çıkıyormuş ama yetersiz diye okudum hep. Ben park yatakla en az 2-2,5 yıl idare etmeyi düşünüyorum valla . Bi iki ay reflü ve kendi yatağı ile idare ederim belki dediğin mantıklı . Ben kendime yatak seçerken bile zorlanmıştım çok farkediyor gerçekten uyku kalitesi .
ben de elele aldım bebek arabasını da . memnun kaldım . evet yanında vermişti ınce yatak. elde yıkamadım makıneye attım paramparca oldu onu da dıyım :s nerde hata yaptım bilmiyorum. 2 2.5 sa sen direk normal yatak al 10 cm en az. kac oluyorsa bebek için zaten sıgılıyor oglum da ananeye gıdınce orda park yatakta yatmaya devam etmişti 3 yasa kadar gayet de yetıyor :) ben orta sertte yatıyorum az yumsak olsa tutulurum. cocuklar da oyle. done done helıkopter gibi bi hal oluyorlar yazık :)

Yatak olarak yataş twiny çok öneriliyor ama bi incele istersen. Ben onu da yaza doğru alırım diye erteledim ilk zamanlar reflü yatağı ile idare edeceğim 😀

Yatak olarak yataş twiny çok öneriliyor ama bi incele istersen. Ben onu da yaza doğru alırım diye erteledim ilk zamanlar reflü yatağı ile idare edeceğim 😀
ona da bakim ben. simdi ogluma almiladan oda alınca pretty yatak onerdıler onu almıstık cok guzel onun bebegı olsaydı kızceme de alcaktım. bi daha ince kullanıp ya da bebektır amaan uyduruk da olsa alayım demiycem hata yapmıycam dırek oyle guzel yatak alıp 2 sene en az kullanıcam insallah :)). olan ilk cocuguma oldu .)

ogluma mahir koydum misal . aman allahım nasıl ali koymam dıye 1 sene kafama kakıldı akrabalar ay dedesı gibi zeki olurdu calıskan olurdu falan abuk subuk neler soyledı neler .. (hareketlı dıye sımarık dendi.. normal cocuk olmamasının sebebı ali olmamasıydı :D ) koyayım da kurtulayım be :D valla :D yıldım ...

ogluma mahir koydum misal . aman allahım nasıl ali koymam dıye 1 sene kafama kakıldı akrabalar ay dedesı gibi zeki olurdu calıskan olurdu falan abuk subuk neler soyledı neler .. (hareketlı dıye sımarık dendi.. normal cocuk olmamasının sebebı ali olmamasıydı :D ) koyayım da kurtulayım be :D valla :D yıldım ...
Valla senin kadar teslim olan gormedim😃
Sirf iki laf edecekler diye omur boyu cocuguma o ismi yuklemem
Hani adina hanlar hamamlar kalacaksa cocuguma miras, o zaman dusunurum belki ama yok simarik adi farkli ondan falan deniyorsa cok da guzel agizlarinin payini veririm sahsen😀

Ay ne güzel alışverişler yapılmış bende ikinci bebe erkek ilki erkek herşey varmış gibi geliyor ne alacam ben ya🤣🤣🤣🤣 sepet beşik var anne yani kullanmıştım onu Park yatak almadım bebek arabası var ahşap yatak var kıyafet zaten birsuru var ne almalıyım ya bu gidişle birtek bez alacagim galiba 🤣🤣🤣

Ay ne güzel alışverişler yapılmış bende ikinci bebe erkek ilki erkek herşey barış gibi geliyor ne alacam ben ya🤣🤣🤣🤣 sepet beşik var anne yani kullanmıştım onu Park yatak almadım bebek arabası var ahşap yatak var kıyafet zaten birsuru var ne almalıyım ya bu gidişle birtek bez alacagim galiba 🤣🤣🤣
Benim 6 yaş var ilkiyle. Hiç ikinciyi düşünmediğim için dağıtmışım herşeyini birde ilki kızdı bebeğim erkek başa sardım yani 🤣

Benim 6 yaş var ilkiyle. Hiç ikinciyi düşünmediğim için dağıtmışım herşeyini birde ilki kızdı bebeğim erkek başa sardım yani 🤣
Benim 3yas var ama bısey atmamisim herşey var birde şöyle bişey duydum ilk cocugun kiyafetlerini evde tutarsan cinsiyeti aynı olurmus eşimle dünden buna guluyoruz yaaa 🤣🤣🤣🤣

Back
X