Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    156
Ay ne güzel alışverişler yapılmış bende ikinci bebe erkek ilki erkek herşey varmış gibi geliyor ne alacam ben ya🤣🤣🤣🤣 sepet beşik var anne yani kullanmıştım onu Park yatak almadım bebek arabası var ahşap yatak var kıyafet zaten birsuru var ne almalıyım ya bu gidişle birtek bez alacagim galiba 🤣🤣🤣
Bende oglumun zibinlarini falan ayirdim simdiki bebegim kiz oldugu icin papyonlu olanlari vercem isteyenlere
Yatakti ivir zivir hersey var
Sadece agiz mendili falan alcam ek olarak
Alt acma ortusu tiriviri seyler iste😃

Kızımın zamanında sevi bebenin reflü yatağı vardı düz mantık onu kullanırım diye düşünüyorum ben kızlar zaten çok uzun süre kullanılan bişey değil ☺️ bu arada bu grubun canlanması benim çok hoşuma gidiyor bugün canlıyız baya 🤣

Reflü yatağını çok az kullanmıştım Yataş i 3ay filan kullandım ama ama heryerde koltukta beşikte yatakta bebeğim icinde çok rahat ermisti

Kızlarrr bugün en yoğun günümdü ve bugün grubun aktif olası gelmiş 🥲 ben kıztoşun odasını sipariş vermiştim önümüzdeki haftalarda gelecek bebek arabası park yatağı vs aldık. Ufak tefek birkaç kıyafet oyuncak vs aldık tabi daha birsürü şey var. Göğüs pomapdı lansinoh giyilebilir aldım philips avent biberon seti ve braun ateş ölçer aldım. Park yatak için çarşaf önerisi ve büyük montessori yatak yaptıran varsa minder önerisi istiyorum 🫠🫠🫠

Valla senin kadar teslim olan gormedim😃
Sirf iki laf edecekler diye omur boyu cocuguma o ismi yuklemem
Hani adina hanlar hamamlar kalacaksa cocuguma miras, o zaman dusunurum belki ama yok simarik adi farkli ondan falan deniyorsa cok da guzel agizlarinin payini veririm sahsen😀
a a aayıpsın alırm bi bilezik o da yeter:KK19::KK22: iki isim olcak zaten sıkıntı değil nefret etmiyorum sonucta :)

Kızlarrr bugün en yoğun günümdü ve bugün grubun aktif olası gelmiş 🥲 ben kıztoşun odasını sipariş vermiştim önümüzdeki haftalarda gelecek bebek arabası park yatağı vs aldık. Ufak tefek birkaç kıyafet oyuncak vs aldık tabi daha birsürü şey var. Göğüs pomapdı lansinoh giyilebilir aldım philips avent biberon seti ve braun ateş ölçer aldım. Park yatak için çarşaf önerisi ve büyük montessori yatak yaptıran varsa minder önerisi istiyorum 🫠🫠🫠
Montessori yatak yaptırdım iki yaşından sonra yatağı yatsandan aldım 100x190 normal yaysiz yatak

Aynen bende karar veremedim, bazı bebekler sevmiyormuş. Biraz daha düşünelim 😂
An itibariyle yeni bebeli kuzenler ile yaptığım istişare neticesinde reflü yatağına karar kıldım :D Aşağıdakini aldım canım. Juno da yan yatırma rahatsız oluyormuş. Reflü yatağında yan yatırma da olduğu için ilk emzirip koyma konusunda gazını çıkartamadığı zamanlarda ondan bunu aldım.
Kızımın zamanında sevi bebenin reflü yatağı vardı düz mantık onu kullanırım diye düşünüyorum ben kızlar zaten çok uzun süre kullanılan bişey değil ☺️ bu arada bu grubun canlanması benim çok hoşuma gidiyor bugün canlıyız baya 🤣
Aynen canım bende aynı mantıkla fisun babyden aldım. Ucuzu da pahalısı da aynı mantıkmış
Bizde çarşamba günü çilekten aldık bebek odasınııı :) Sadece gardrop ve şifonyer olarak. Sepet beşiğim var bir de park yatak alıcam :) Bebek arabasını ne aldınız canımm

An itibariyle yeni bebeli kuzenler ile yaptığım istişare neticesinde reflü yatağına karar kıldım :D Aşağıdakini aldım canım. Juno da yan yatırma rahatsız oluyormuş. Reflü yatağında yan yatırma da olduğu için ilk emzirip koyma konusunda gazını çıkartamadığı zamanlarda ondan bunu aldım.

Aynen canım bende aynı mantıkla fisun babyden aldım. Ucuzu da pahalısı da aynı mantıkmış

Bizde çarşamba günü çilekten aldık bebek odasınııı :) Sadece gardrop ve şifonyer olarak. Sepet beşiğim var bir de park yatak alıcam :) Bebek arabasını ne aldınız canımm
Bakayım buna kuzum teşekkür ederim♥️♥️

Bebek arabasını taaa 2 ay önce falan kraft kobe aldım babymallde kampanyalıydı canım güzel gözüküyor

İyi yapmışsın canım kampanya yakalayıp almakla. Ben de dün indirmden leona 2 aldım 17.000 e
Hayırlı olsun canım bende kararsız kaldım leonayla Chicco ONE4EVER lounge arasında ama Chicco yu aldım indirimde 21.250 ye geliyor çift yönlü kolay katlanabilir filan hoşuma gitti bakalım gelsin de bir

Kızlarrr hazır indirimler başlamışken neler aldınız üşenmeden yazmak isteyen bir kahraman olur mu 😂
Burun aspiratörü
Şampuan
Deterjanlar
Islak mendil
Bebek bezi
Çarşaf vs
Gibi gibi şeyler

Kızlarrr hazır indirimler başlamışken neler aldınız üşenmeden yazmak isteyen bir kahraman olur mu 😂
Burun aspiratörü
Şampuan
Deterjanlar
Islak mendil
Bebek bezi
Çarşaf vs
Gibi gibi şeyler

Bende tam bunun için gelmiştim. Şimdiye kadar çok bişey almadım bebişe Kasım indirimlerini bekledim ama böyle aldıklarımızı linklesek yada haber versek ne güzel olur :)

Şimdi sivenonun bebek deterjanlarından aldım mesela hepsiburadadan güzelmiş indirimi :)

Biberon karar veremedim tecrübeli anneler help me :) süt kaşığı mı yoksa biberon mu philips avent mı doctor brown mu bir de yenidoğan biberon setine gerek var mı boy boy yoksa bir küçük boy tamam mı :)

Back
X