- 17 Temmuz 2021
- 8.960
- 27.617
- 498
Bende oglumun zibinlarini falan ayirdim simdiki bebegim kiz oldugu icin papyonlu olanlari vercem isteyenlereAy ne güzel alışverişler yapılmış bende ikinci bebe erkek ilki erkek herşey varmış gibi geliyor ne alacam ben yasepet beşik var anne yani kullanmıştım onu Park yatak almadım bebek arabası var ahşap yatak var kıyafet zaten birsuru var ne almalıyım ya bu gidişle birtek bez alacagim galiba

Yatakti ivir zivir hersey var
Sadece agiz mendili falan alcam ek olarak
Alt acma ortusu tiriviri seyler iste

bu arada bu grubun canlanması benim çok hoşuma gidiyor bugün canlıyız baya
 bu arada bu grubun canlanması benim çok hoşuma gidiyor bugün canlıyız baya  

ben kıztoşun odasını sipariş vermiştim önümüzdeki haftalarda gelecek bebek arabası park yatağı vs aldık. Ufak tefek birkaç kıyafet oyuncak vs aldık tabi daha birsürü şey var. Göğüs pomapdı lansinoh giyilebilir aldım philips avent biberon seti ve braun ateş ölçer aldım. Park yatak için çarşaf önerisi ve büyük montessori yatak yaptıran varsa minder önerisi istiyorum
 ben kıztoşun odasını sipariş vermiştim önümüzdeki haftalarda gelecek bebek arabası park yatağı vs aldık. Ufak tefek birkaç kıyafet oyuncak vs aldık tabi daha birsürü şey var. Göğüs pomapdı lansinoh giyilebilir aldım philips avent biberon seti ve braun ateş ölçer aldım. Park yatak için çarşaf önerisi ve büyük montessori yatak yaptıran varsa minder önerisi istiyorum  

iki isim olcak zaten sıkıntı değil nefret etmiyorum sonucta :)
 iki isim olcak zaten sıkıntı değil nefret etmiyorum sonucta :) Aşağıdakini aldım canım. Juno da yan yatırma rahatsız oluyormuş. Reflü yatağında yan yatırma da olduğu için ilk emzirip koyma konusunda gazını çıkartamadığı zamanlarda ondan bunu aldım.
 Aşağıdakini aldım canım. Juno da yan yatırma rahatsız oluyormuş. Reflü yatağında yan yatırma da olduğu için ilk emzirip koyma konusunda gazını çıkartamadığı zamanlarda ondan bunu aldım.