canım ben 5. haftadayım ilk başlarda sehir hastanesine gidyordum fakat gecenlerde lekelenmem oldu korktugum için özele gittim çok şükür yerleşme kanaması dedi bi hap verdi onu kullanıyorum. bebeğimin kesesi oluşmuş yolksacta göründü ay sonu da kalp atısı için gideceğim inşallah duyarım :) sizin ki kac hatalık durumunuz nasıl ?. bi de bulantılarım başladı onun dışında iyiz :))Siz buldunuz mu doktor. Gebeliğiniz kaçıncı haftasında acabatablomuz olmadığı için soruyorum kusura bakmayın
Hayırlı olsunKızlar destekleriniz için teşekkür ederim şimdi yansımış sisteme.
Sat:11 Nisan, 5 hafta+5 bugün itibariyle Betahcg: 4.840,9 çıkmış
Vajinalle mi canimSon adet tarihim 16 Nisandı. Dün gittim doktora göründü canım
Diyorum ki cinsiyet belirtmeyen renklerden bir kaç parça kıyafet mı alsam, sonra saçmalama daha çok erken diyorumHemde nasıl anlatamam hadi diyorum kıyafet cinsiyet belli olsun öyle alayım ama diğer eşyaları vs hemen alasım var bende çok zor duruyorum valla arada eşime diyorum bir cinsiyet belli olsun diyor es keza ağzından olur alalim lafı çıksa yığacağım kargoları eve
Yaaa oradaki durumlara hiç hakim değilim ne kadar kötü ya umarım guleryuzlu tecrubeli her şeyi güzel güzel açıklayıp anlatan doktorlara denk geliriz hepimizBende öyle yapiyorum tabiki… ama malesef istanbuldaki devlet hastanelerinde doktorun kendisi yerine çoğu zaman asistani bakiyor. Bilgi icin tşk
EvetVajinalle mi canim
ilk başlarda gittiğimde keseye benzer bişey var dedi o yüzden emin olamadı fakat sonraki hafta vajinal ultrasonla net göründü.Arkadaşlar herkese merhaba. En son 18 nisanda adet oldum 14 mayısta adet günümdü hamile olduğumu öğrendim. Kese için ne zaman hastaneye gittiniz siz? Benim programa göre 4+4 haftalık hamile gözüküyorum kese için bugün doktora gitsem doktor görür mü ki
Çok teşekkürler canım biliyordum evde test yaptım silik çıktı ama kan vermek için biraz bekledimhayırlı olsun canım . beta değeriniz cok yüksek cıkmış hiç bilmediniz mi hamile oldugunuzu
Yaaa ne güzel benimki cok yeni daha tam 4. Haftacanım ben 5. haftadayım ilk başlarda sehir hastanesine gidyordum fakat gecenlerde lekelenmem oldu korktugum için özele gittim çok şükür yerleşme kanaması dedi bi hap verdi onu kullanıyorum. bebeğimin kesesi oluşmuş yolksacta göründü ay sonu da kalp atısı için gideceğim inşallah duyarım :) sizin ki kac hatalık durumunuz nasıl ?. bi de bulantılarım başladı onun dışında iyiz :))
Ahah o da mantıklı hevesin için bir tane bişey al koy kenara istersenDiyorum ki cinsiyet belirtmeyen renklerden bir kaç parça kıyafet mı alsam, sonra saçmalama daha çok erken diyorumnasıl sabredeceğiz ya şu ilk 3 aylık dönem bi geçseydi
Maşallah maşallah gözün aydın canım . Hayırla kucağına al inşallah çok sevindimKızlar destekleriniz için teşekkür ederim şimdi yansımış sisteme.
Sat:11 Nisan, 5 hafta+5 bugün itibariyle Betahcg: 4.840,9 çıkmış
amin canım hepimiz sağ salim alalım kucağımıza :)Yaaa ne güzel benimki cok yeni daha tam 4. Haftabat 19 mayisti dun 20sinde kan verdim 461 ile ogrendim bakalim yarin bi daha kan vercem. Hayirli olsun insallah hep guxel haberlerinizi alalim
Çok teşekkür ederim canım. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallahMaşallah maşallah gözün aydın canım . Hayırla kucağına al inşallah çok sevindim
Çok teşekkürler bende en azından beta baktırmış olurum gideyim doktorailk başlarda gittiğimde keseye benzer bişey var dedi o yüzden emin olamadı fakat sonraki hafta vajinal ultrasonla net göründü.
Benim tam 4+4 de kese görünmüştüArkadaşlar herkese merhaba. En son 18 nisanda adet oldum 14 mayısta adet günümdü hamile olduğumu öğrendim. Kese için ne zaman hastaneye gittiniz siz? Benim programa göre 4+4 haftalık hamile gözüküyorum kese için bugün doktora gitsem doktor görür mü ki
Est.Rica ederim ne demek sen daha ıyısını bılirsin canım
YA BENCE BIR EXCEL OLUSTURALIM ORDA ERISIM VERELIM HERKESE HERKES GIRIP DOLDURSUN. BEN OLUSTURURUM DOSYAYI DRIVE DA ISTERSENIZ. NE DERSINIZ BURAYA BAGLI KALMAYIZ
Ben dün sağlık ocağında kan verdim bi kaç sonuç yansımış alt ast TSH falan ama Beta yok , bakıldığında dair de bişey görünmüyor ekranlarda. Doktor beta istemedi mi acaba çatlıycam sinirden eğer istemediyseTeşekkür ederim canım yanıtın için. Telefonunuzun onaylı olması lazım diyor giriş yapamadım halk sağlıktan.
E-nabızdan diğer tahlillerim düşmüş betahcg değerim düşmemiş bu durumu yaşayan var mı kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?