keseyi gördükten sonra folikasit yazdı normalde gebeliğe hazırlık asamasında da içiliyormuş ama malesef bilgim yoktu ilacın adını hatırlamıyorum ama pembe beyaz kutulu bişeydi akşam eve gittiğimde yazayım sana olur mu :) günde bir kez kullanıyorumÇok teşekkürler bende en azından beta baktırmış olurum gideyim doktorakullandığınız vitamin var mı folic olarak ne içiyorsunuz
canım beta geç düşüyor akşama doğru düşerBen dün sağlık ocağında kan verdim bi kaç sonuç yansımış alt ast TSH falan ama Beta yok , bakıldığında dair de bişey görünmüyor ekranlarda. Doktor beta istemedi mi acaba çatlıycam sinirden eğer istemediyse
oglumda da imom omega ictım hamıle kalmaya calısırken de sımdı de ıcıyorum onerırım :)Çok teşekkürler bende en azından beta baktırmış olurum gideyim doktorakullandığınız vitamin var mı folic olarak ne içiyorsunuz
İnşallah öyle olur canım sağolasın 3. Çocuğum ama acayip stresliyim diğerlerinde böyle olmamıştımcanım beta geç düşüyor akşama doğru düşer
Maşallah sağlıkla kucağına al canımKızlar az önce beta baktırdım sat 23 Nisan. beta 128 geldi
Ben Vinalac kullanıyorum 2 aydır probiyotik var içinde bağırsaklarıma çok iyi geldioglumda da imom omega ictım hamıle kalmaya calısırken de sımdı de ıcıyorum onerırım :)
Maşallah sağlıkla kucağına al canım
benim doktorum imom önerdi canımÇok teşekkürler bende en azından beta baktırmış olurum gideyim doktorakullandığınız vitamin var mı folic olarak ne içiyorsunuz
Ahhhh bende bendeeeÇok teşekkür ederim. İlk gebeliğimde daha sakindim ne yaşayacağımı bilmiyordum şu an çok heyecanlandım ya.
Randevuyla mı gidiliyor onlara , hiç duymamıştımkızlar şehir hastanelerinin içinde aile hekimi oluyor beta isteyebiliyorlar ve 2 saat içerisinde e nabıza düşüyor
mhrs den randevu almaya gerek kalmadan direkt gidip sıra alınabiliyorRandevuyla mı gidiliyor onlara , hiç duymamıştım
Ben de öyleyyyiiiiimKızlar sizinde kıyafet alasınız ya da bebek isimleri bakasınız geliyor mu ya :) yoksa ben mi psikopata bağladım kendime zor engel oluyorum
Çok iyiymiş ya aklımda bulunsun sağol canımmhrs den randevu almaya gerek kalmadan direkt gidip sıra alınabiliyor
Merhaba. Son adet tarihim 17 Nisan. Bugün hastaneye gittim vajinal ultrason ile keseyi gördük. Bebek de oluşmaya başlamış dedi doktor.Arkadaşlar herkese merhaba. En son 18 nisanda adet oldum 14 mayısta adet günümdü hamile olduğumu öğrendim. Kese için ne zaman hastaneye gittiniz siz? Benim programa göre 4+4 haftalık hamile gözüküyorum kese için bugün doktora gitsem doktor görür mü ki
Ohhh maşallah hayırla kucağına alırsın inşallah aramıza hoşgeldinMerhaba. Son adet tarihim 17 Nisan. Bugün hastaneye gittim vajinal ultrason ile keseyi gördük. Bebek de oluşmaya başlamış dedi doktor.
Merhaba. Son adet tarihim 17 Nisan. Bugün hastaneye gittim vajinal ultrason ile keseyi gördük. Bebek de oluşmaya başlamış dedi doktor.
Teşekkür ederim. İnşallah hepimiz bebeğimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırızOhhh maşallah hayırla kucağına alırsın inşallah aramıza hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?