Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Doğum izni sat tarihine göre hesaplanıyor,çünki bebek gah ileri gah geri göstere biliyor.

Ayyy çok heyecanlı sağlıkla vaktinde gelsin inşallah

Ben sevmediğim için beğenemiyorum sanırım beni linkler misin bakayım

Ben tüp bebekle hamile kaldım ve gebeliğimde hiç bi sorun yaşamadım cok güzel geçiyor şükürsizlerin
Çok şükür ben şeker yüklemesinde sınırda açlık şekeriyle karşılaştım yediğime dikkat etmeye çalışıyorum onun dışında çok şükür sonlara geliyoruz

Bu ara noldu ya bebeklerin haftasi degisiyor

Evet ben de böyle biliyorum canım. Bu zamana kadar kaç haftalık olarak düşünüyordun ya da nasıl ilerlendi? Daydi
Valla kuzum son gittiğimdeki hesaba göre (3hafta önce gitmiştim) dün 28+2 olmalıydım. Ga ya göre 29+4 çıktı. Hatta bacak boyu 30+1. Uzun olacsk diye söylüyorlar hep de baya uzun çıktı bu sefer

Sata göre almalısın bu haftalarda ölçümlerde +-400 oynamalar normal kabul ediliyor. Önden raporu alıp bebek geç gelse iznine yazık olacak çünkü izin doğum tarihine göre değil 37. Haftaya göre başlamış oluyor yani 37+0 ın üzerine izin günleri aktifleşecek

Valla kuzum son gittiğimdeki hesaba göre (3hafta önce gitmiştim) dün 28+2 olmalıydım. Ga ya göre 29+4 çıktı. Hatta bacak boyu 30+1. Uzun olacsk diye söylüyorlar hep de baya uzun çıktı bu sefer
Canım benimki de uzun ve daha kilolu gidiyor normale göre ama işte o etkilemiyor doktorum hiç değiştirmedi benim tarihi. Sen en iyisi doktoruna açık açık ben kaç haftalığım diye sor

Bende aralık annesi olacak gibiyim

Evet evet kuzum amacım zaten iznime yazık olmamasıı. Olabildiğince geç çıkmak istiyorum izne çıkış 1 hafta sonra falan doğursam mesela ne iyi. Doğum sata göre değil de gelişime GA ya göre başlayabilir demii
Canım benimki de uzun ve daha kilolu gidiyor normale göre ama işte o etkilemiyor doktorum hiç değiştirmedi benim tarihi. Sen en iyisi doktoruna açık açık ben kaç haftalığım diye sor
Aynen kuzum öyle yapayım. 4 gün değiştiği oluyordu hadi o önemli değil de bu çok oldu.

Tamam 15 gün sonra ne denirse onu kabul edersin bence. İşte bütün o testlerde adet tarihinde uyumsuzluk olsa kesin ortaya çıkardı. Daha 9. haftada 3 haftalık farkla geç döllenme olduğu kesinleştirildi benim için. Sence senin 1 aylık farkın 6 ay boyunca fark edilmez miydi

Ay sorma valla kuzu beynimi yaktılar benim ahahah erkenden izne ayrılmak istemiyorum. Bu arada baş aşağı da dönmüş minik tospağam
Dogum pozisyonu diyorlar dimi
Genelde 32den sonra oluyormus buda
Arastirirken okumustum
Ama haftasi yeniden hesaplanirsa dogum tarihi de erkene cekilmis olur aslinda erken ayrilmis olmuyorsun o zaman

Bana da sacma geliyor
Gec dollenme okey de erken dollenme diye birsey yok hic duymadim yani nasil 28ken 32 oluyorum sacma geliyor doktor hep gelisimine bakti hic haftami sormuyordu hatta en son gittigimde ben 26 haftaligim saniyordum sekreteri 25+1 dedi bende eve gelince uygulama yukledim 25ten basladim sacmasapan haller

Dogum pozisyonu diyorlar dimi
Genelde 32den sonra oluyormus buda
Arastirirken okumustum
Ama haftasi yeniden hesaplanirsa dogum tarihi de erkene cekilmis olur aslinda erken ayrilmis olmuyorsun o zaman
Evet evet baş aşağı olmuş bu zamana kadar hep ayaklar aşağıdaydı. Ama bence doğuma kadar daha kırk kere döner ya izin işi için de hayırlısı neyse o olsun artık diyelim ne diyelim 21 ocak demişti sün doktorum doğum için tahmini tarih sorduğumdaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…