- 17 Temmuz 2021
- 9.025
- 27.669
- 498
Benim mutfagin her yeri hali nerdeyseBenim oğlum geçen sene aralıkta 1,5 yaşını doldurmuştu,panduf almıştım temudan,ama yalnış olanı almışım,altı su geçirmeyen almak daha iyi olur,çünki hep mutfakta benim yanımdaydı,yer su olunca silmem gerekiyordu ve o uyanıkken evi silemiyordum,o yüzden bu sene altı su geçirmeyen aldım temudan.
Kundak konusunda da doktor haklı,ben 0-3 ay almayı düşünüyorum.
Hayırlı olsun.Benim mutfağım küçük ve halı yok,geçen sene oyun halısında oturup oynuyordu.Halı olsaydı,her hafta yıkamak zorunda kalırdım herhalde.Benim mutfagin her yeri hali nerdeyse
Ayaginin islanmasi imkansiz
Ella bonna mi ne ondan aldim geldi su an giyiyor bakalim su an iyi gibi ama cok daginik duruyor
Kundak yenidogan alicam ama baktigim sitelerde hep tukenmis stok
Bizim evde epey soguk oluyorHayırlı olsun.Benim mutfağım küçük ve halı yok,geçen sene oyun halısında oturup oynuyordu.Halı olsaydı,her hafta yıkamak zorunda kalırdım herhalde.
Ben kundağı temudan buldum,battaniye kumaşından.Ona sarıp uyutmayı düşünüyorum,ilk 3 ay soğuk olacak,bizum evimiz de pek sıcak olmuyor
Çok saçmaAynen yan bombos
Iste esas doktoruma gore su an 28imÇok saçmamutlaka kayıtların vardır ama yazılmıştır sistemlerine. Asıl doktorunla gidip konuş istersen bi
Benim bildiğim kadarıyla 1-2 haftalık oynamalar sat tarihini ya da tahmini doğum tarihini değiştirmiyor. Son adete göre kaç haftaysan o şekilde hesaplamaya devam. Benim de 10 gün ileride ama 29+6 olarak yani son adete göre hesaplıyoruz hala. Doktor bir şey demedi miKızlar hepinize iyi haftasonları benim bugün kontrolüm vardı. Bir önceki elkim 16 daki kontrolümde GA 24+3 tü. Ama bugünkü kontrolümde GA 29+4 çıktı. Ve FL 30+1 ıle uyumlu. Uzun boylu olacağı söylendi bebeğim 1.417 gram olmuş. Dosyayı aşağıya ekliyorum bu kadar fark neden oluyor ben şimdi kaç haftalık hamileyim kafam karıştı. 32. Hafta çalışbilir raporumu son kontrolüme göre hesaplayıp mı randevu almalıyım anlayamadım. Bu arada sat 28 nisan 14 mayısta 5. Gün embriyosu transfer oldum
HoşgeldinnBütün Annelere merhababen de inşllah ocak annesi olucam uzun süredir giriş yapamamıstm bu güne fırsat oldu gruba katılmak sohbet bilgiler edinmek isterüm
Yok demedi kuzum sar 28 nisan benim. Yapay zekaya sorduğumda da sata göre 27+5 diyor. İyice kafam karıştı gerçektenBenim bildiğim kadarıyla 1-2 haftalık oynamalar sat tarihini ya da tahmini doğum tarihini değiştirmiyor. Son adete göre kaç haftaysan o şekilde hesaplamaya devam. Benim de 10 gün ileride ama 29+6 olarak yani son adete göre hesaplıyoruz hala. Doktor bir şey demedi mi
HoşbuldummHoşgeldinnkaç haftalıksın nasıl geçiyor süreç
Ben tüp bebekle hamile kaldım ve gebeliğimde hiç bi sorun yaşamadım cok güzel geçiyor şükürHoşgeldinnkaç haftalıksın nasıl geçiyor süreç
Kizlar ya benim geceden beri gogus kafesimde agri var boyle egilince falan ya da yatakta sagima donmeye yeltenirken falan gogsumun ust kisminda ortasinda batma hissediyorum gebelikte olabilecegi yaziyor o yuzden sormak istedim boyle bisey yasayan var mi
Canım maalesef doğuma kadar artacak o ağrı. Bebek göğüs kafesine baskı yapıyor o ağrıyı bilirimKizlar ya benim geceden beri gogus kafesimde agri var boyle egilince falan ya da yatakta sagima donmeye yeltenirken falan gogsumun ust kisminda ortasinda batma hissediyorum gebelikte olabilecegi yaziyor o yuzden sormak istedim boyle bisey yasayan var mi
Ay bende ugg terlik düşünüyorum ama sen nerden bakıyorsun ben Boyner’den baktım çok çeşit yok sankiUgg’lara bakabilirsin canım içi de peluş ve bence çok güzel duruyor. Ben onlardan giyeceğim giderkende çıkarkende.
Bebekten dolayi olabilecegini dusundum ama bebek daha alt kisimda yani kaburga altinda nasil ust kaburgalarimin oldugu kisimda aci hissediyorum ki daha altlardaki kemiklerin yakininda hissetmiyorum usutmusum gibi ust taraflarda bayaCanım maalesef doğuma kadar artacak o ağrı. Bebek göğüs kafesine baskı yapıyor o ağrıyı bilirimher ay yeni bir rahatsızlık yükleniyor. Bende bel ağrısından yürüyemiyorum mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?