Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    165
Benim tatlıya karşı başından beri böyle durumum ama şeker falan çıkmadı canım.

Hangi erdem acaba? Çakmak mı çamlıca erdem mi? Bende şuanda çamlıcaya gidiyorum Adalet hanıma ama sanırım devlette doğum yapacağım kararlaştıramadım henüz
Çakmak. Önceki doğumum da orda oldu. Yoğun bakımda da kaldı oğlum. Bi kere olsun bi acabam olmadı. Yoğun bakım hemşirelerini şimdi görsem yine tanırım hiç unutmadım hele birini. Şimdi yine aynı doktoruma gidiyorum

Benim sorunlarımın %80i plasenta konumu kaynaklı. O yüzden en başta sezaryenli olmam sebebiyle bi acabalı yaklaşsalarda sonra plasenta konumu farkedilince kesin sezaryen oldu. Hareket etmemek kolay bunu çözmek basit ama gel gör ki şeker değerimi kontrol etmekte zorlanıyorum. 1 hafta ölçüm yapıcam doktora atıcam gerekirse insülin takviyesi istiyicem dahiliyeden. Bi de 37yi anca görcez gibi 32de ciğer geliştirici iğne yapıcakmış. Biraz ağrı olmuş ben tam anlamadım ağrıyı ama güvenlik içinmiş

Son gunlerde oluyo benimde canim ya
Lokum falan yiyorum ondan sanirim
Midem abartma istersen dedi bana
Sekerimin dusuk cikmasina guvendim taklaya geldim
Ben 3. trimesterda başlardaki bulantıların geri döndüğünü duydum. Hatta hiç bulantısı olmayanların bile son haftalarda yaşayabildiğini. Bende mide bulantısı hiç geçmediği için yemeklerden sonra yeni yaşadığım bir durum değil hamileliğimin başından beri hep mide problemi çektim. Belki seninki de son trimesterda yaşanan bulantıdır.

Oyle birsey degil ama hani yemek yedikten sonra canim tatli birsey istiyor
Bulasiklari makineye koyarken agzima ya seker atiyorum ya lokum atiyorum ondan sonra oluyor
Bu ara naneye taktim naneli seker naneli lokum falan
Oglumda da boyleydim
Gunde 5 6 tane naneli seker yiyordum
Naneli lokum buldum bi yerde
Istedigim gibi keskin esansi yok ama bagimlilik gibi oldu
Sanirim o agir geldi bana

Yaa bende tam olarak böyleyim, hiç geçmediği için resmen alıştım bulantıyla yaşamaya

Dr a gittin mi sen canım hafta ile ilgili netleşme oldu mu

Ben de istanbuldayim, fiyatları arastirdim 120den asagi yok. 120 ile 190 arasinda ozelde fiyatlar. Ve dogum ocakta olacagi icin zam yiyecegiz. Onceden sabitleme yapmiyorlar
Erdem çakmak biraz daha uygunmş suan gebe okuluna gdiyorm devlette orayada sıcak bakıyor gbiyim ama nasip bakalm

Devlette ki bir aya doğurtacak seni ona göre
Bende haftaya valizimi hazirliycam zaten
Ordaki ebe bana cantan hazir mi demisti
Zaten normalde de araliga birakmak istemiyordum yikayip utuleyip hurca kaldiricam hastane cantasini falan da hazirliycam bi valize koymak kalsin, havasiz kalir cunku icinde
Ama muhtemelen ozeldeki doktorum sen daha 30 haftaliksin diyecek bana

Bende bu gidişle devlette yapacagm
Yakınsanız eğer hem aile hekimim hemde ebem ümraniye'de kadın doğum hastabesi olduğu için tavsiye ediyor. Benim mecburi sezeryan zaten, açıkçası maddi açıdanda zorlamak istemiyorum haftaya falan bi kontrole gidip sezeryan günü almayı planlıyorum bakalım

Ilk dogumunuz mu kizlar
Ilk dogum yapacak olanlar devlete umutla bakiyo cunku
Benim 2. Olacak, ilkinde de makat geliş olduğu için mecburi sezeryandı, Bunda da aynı şekilde olacak. İlki İlhan varank'ta olmuştu bunda kadın doğum hastanesi olduğu için Ümraniyeyi tercih edicem büyük ihtimalle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…