- 17 Temmuz 2021
- 9.129
- 27.844
- 498
Devletten korkuyorum ben ya nedenseBenim 2. Olacak, ilkinde de makat geliş olduğu için mecburi sezeryandı, Bunda da aynı şekilde olacak. İlki İlhan varank'ta olmuştu bunda kadın doğum hastanesi olduğu için Ümraniyeyi tercih edicem büyük ihtimalle
Aynen bana dedi doktor 32 hafta diyeAyy senindi değil mi 4 hafta ileride çıkan bebiş, çok geçmiş olsun yanasıl böyle bir hata yapabiliyorlar anlam veremiyorum
İyi doktora denk gelinirse eğer korkukacak bi durum yok bence yaDevletten korkuyorum ben ya nedense
Biri devlette dogurucam diyince helal falan diyorum
Aynen bana dedi doktor 32 hafta diye
Bakalim bu hafta belli olcak ins
Biz doğuruna kadar bu durumu çekicez galiba.Yaa bende tam olarak böyleyim, hiç geçmediği için resmen alıştım bulantıyla yaşamaya
Senin tam zamanı bence canım 33-34 hazırlamak için ideal. Bende hazırlamak için aralığı bekliyorum.Bu arada hastane çantasını hazırlayanınız var mı ya? Ben yıkadım, kaldırdım ama yavaştan haftaya hazırlayayım diyorum. Ne koyucam, kış bebişi olacak malum, kızım eylülde doğmuştu bu kadar düşünmemiştim
Bende devlet icin neler duydum sanirim ondan korkuyorum devlettenİyi doktora denk gelinirse eğer korkukacak bi durum yok bence yaİlhan varank 5 dakika uzaklıkta bana aslında, ama doktorları o kadar başlarından savar gibi ilgileniyorlar ki şuanda da sırf ondan dolayı özele gidiyorum. İlkinde de bütün kontrollerim devletteydi, Allah'a şükür bi sıkıntı yaşamadım. Öyle bi dönemdeyiz ki baktığın zamanda özelede güven olmuyor, en basiti en son Bölge hastanesinde yaşananlar derken benimde bi tık gözüm korktu özellerden açıkçası
Hazırlayayım kenarda dursun diye düşündüm açıkçası. Sezeryan doğum olacak ama ne olur ne olmaz dursun kenarda diye düşündüm. Tecrübeli annelerden kim ne koyuyor söyleyen çıkar mı? Benim ilk çocuğun üstünden 8 sene geçti, unutmuşum herşeyiSenin tam zamanı bence canım 33-34 hazırlamak için ideal. Bende hazırlamak için aralığı bekliyorum.
Yorgan haric herseyi koyBu arada hastane çantasını hazırlayanınız var mı ya? Ben yıkadım, kaldırdım ama yavaştan haftaya hazırlayayım diyorum. Ne koyucam, kış bebişi olacak malum, kızım eylülde doğmuştu bu kadar düşünmemiştim
Orta yolu bulun 32 de anlaşınBende haftaya valizimi hazirliycam zaten
Ordaki ebe bana cantan hazir mi demisti
Zaten normalde de araliga birakmak istemiyordum yikayip utuleyip hurca kaldiricam hastane cantasini falan da hazirliycam bi valize koymak kalsin, havasiz kalir cunku icinde
Ama muhtemelen ozeldeki doktorum sen daha 30 haftaliksin diyecek bana
Kesinlikle bende ilk başlarda devlete gittim, kese görünmüyor, bebek yok dediler düşünBende devlet icin neler duydum sanirim ondan korkuyorum devletten
Her yerin iyisi kotusu cikiyor malesef ya
Doktoruna denk gelmek lazim dedigin gibi
Eksiklerim var, valizi yavaştan hazırlayıp sksikleride ona göre tamamlayayım diye düşünüyorum. Battaniye almam lazım 2 tane daha eklesem yeter galiba. Birde zıbın falan alayım, ilk 3 ay için aldım çoğunlukla zaten. Sonrasına bakarım tekrar diye düşündümYorgan haric herseyi koy
Valla ben normal zibin takimi giydirip sonra da nohut battaniyeye sarmistim pusetin icine de bebek battaniyesi serip ustune cocugu yatirip kalan kenarlari ustune ortmustum arabaya kadar oyle gittik
Arabada nohut battaniye ortulu durdu
Eve cikinca da zaten sicak odaya girdi
Hic kasmadim
Ben daha 31+3, bende aşırı üşeniyorumOrta yolu bulun 32 de anlaşınbende bebek kıyafetlerini yıkadım ütüledim ama çantam hazır değil 33 oldum bugün aşırı üşeniyorum ya
Ben hazırladım kuzum ya. Kıyafetleri de yıkayıp ütüledim annem vardı ama çok zordu. Benden size tavsiye ağırlaşmadan yıkanacakları yıkayıp ütünüzü yapın sonra çok zor oluyor. Çantayı da yaptım birkaç eksik var aklıma geldikçe tamamlıyorum. Bir valiz bir de anne bebek çantası yaptım ben. Anne bebek çantasına bezidir ıslak mendilidir alt açmasıdır ıvır zıvırları ayırdımBu arada hastane çantasını hazırlayanınız var mı ya? Ben yıkadım, kaldırdım ama yavaştan haftaya hazırlayayım diyorum. Ne koyucam, kış bebişi olacak malum, kızım eylülde doğmuştu bu kadar düşünmemiştim
Valla annem yapmamış olsa 35 i zorlardım bu ertelemeyleBen daha 31+3, bende aşırı üşeniyorum
Bak hamur nokta com diye bi yer varEksiklerim var, valizi yavaştan hazırlayıp sksikleride ona göre tamamlayayım diye düşünüyorum. Battaniye almam lazım 2 tane daha eklesem yeter galiba. Birde zıbın falan alayım, ilk 3 ay için aldım çoğunlukla zaten. Sonrasına bakarım tekrar diye düşündüm
Mantıklı aslında valize direk koymaktansa ayrı bir çanta içerisine ıvır zıvırları koyayım bende. Ben hepsini valize tıkardım yoksa. Küçük boy valiz yeterli olur gibi geliyor banada. Kendine ne koydun peki canım?Ben hazırladım kuzum ya. Kıyafetleri de yıkayıp ütüledim annem vardı ama çok zordu. Benden size tavsiye ağırlaşmadan yıkanacakları yıkayıp ütünüzü yapın sonra çok zor oluyor. Çantayı da yaptım birkaç eksik var aklıma geldikçe tamamlıyorum. Bir valiz bir de anne bebek çantası yaptım ben. Anne bebek çantasına bezidir ıslak mendilidir alt açmasıdır ıvır zıvırları ayırdım
Erkenden hazırlanması çok iyi oluyor ya, kafan rahatlamış oluyor bi iş daha bitmiş gibi hissediyorum benValla annem yapmamış olsa 35 i zorlardım bu ertelemeyle
Ay hemen bakayım oraya, çook teşekkür ederimBak hamur nokta com diye bi yer var
Bugun denk geldi
Koyun tuylu battaniye aldim ordan
Cok hosuma gitti
Bi goz gezdir
Hatta alt acma ortusu alcaktim
10 tanesi 120 tl satiyorlar
Ama burda yikanabilir alt acma mati varmis onu gordum ondan aldim
Daha mantikli geldi surekli ortu atmaktansa
Ne zaman girecek ya beklemekten bi haş olduk yetişmiycek gibi geliyo haberleri her yerde var ama bi yerde bile tahmini tsrih vs yokDoğum izni düzenlemesinde sona gelindi! Bakanlık düğmeye bastı: Memur ile işçinin arasındaki fark ortadan kalkacak
2025'in Aile Yılı olarak ilan edilmesinin ardından destek ödemelerinden doğum izinlerine kadar pek çok düzenleme için adım atıldı. Doğum oranlarındaki düşüşün önüne geçebilmek için çalışma hayatında düzenleme yapan hükümet, doğum izin sürelerinde hem anne hem de babam için değişikliğe gidiyor...finans.mynet.com
Bi de dün böyle bi haber gördüm , bi kaç yerde daha böyle söylentiler dönüyor . Sadece dua ediyorum bi an önce yürürlüğe girsin diye . Özel sektördeki annelerin de yüzü gülsün artık
Benim de yıkandı toplamda ütüye geçemedimOrta yolu bulun 32 de anlaşınbende bebek kıyafetlerini yıkadım ütüledim ama çantam hazır değil 33 oldum bugün aşırı üşeniyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?