- 11 Nisan 2025
- 594
- 480
- 18
Valla benimde hareketler artti sikayetci degilim gerci hosuma gidiyor ama bazen elini ayagini ayni anda oynattigini falan hissediyorum sagli sollu hareketler oluyor hele uzanirken bobreklerimi durtukluyor resmenBEnde kasılmalar öyle çok olmuyor da benimki bugün bir tekme attı ya vajinama ya meshaneme bi itilip geri geli gibi tuhaf birşey oldu. Hareketleri bu haftalardan sonra azalacak denmiyor muydu ya. Benimki sanki kolları açmış da bi sağ elle bi sol elle mıncıklıyor içimi gibi
Benim de hoşuma gidiyor tabii ama durup dururken bi anda böbreğime veya mesaneme yumruk yiyince bir tuhaf oluyorumValla benimde hareketler artti sikayetci degilim gerci hosuma gidiyor ama bazen elini ayagini ayni anda oynattigini falan hissediyorum sagli sollu hareketler oluyor hele uzanirken bobreklerimi durtukluyor resmenbi tek su hickirik konusunu hissedemedim herkes hickirdigini falan fark ediyomus sizde oldu mu oyle
Geçen hafta aldım ben ama çok zorlanıyorum orası bir gerçek. Yine de doğum sonrası bir gün bile çok kıymetli sabrettiğim yere kadar bakalımKızları öğretmen olan var mı çalışır alacak mısınız düşünceniz ne ben doğum sonrasına aktarmayı düşünüyorum ama kafam karışık
Kaç gün dersin var ben de çalışır almak istiyorum 3gun sabahciyim meslek lisesi olduğu için zorlanıyorum ama sonrasını düşünüyorumGeçen hafta aldım ben ama çok zorlanıyorum orası bir gerçek. Yine de doğum sonrası bir gün bile çok kıymetli sabrettiğim yere kadar bakalım
Ben rehber öğretmeniyim o yüzden full okuldayım bir de aşırı kalabalık bir ortaokulKaç gün dersin var ben de çalışır almak istiyorum 3gun sabahciyim meslek lisesi olduğu için zorlanıyorum ama sonrasını düşünüyorum
Oglumdayken asiri hissediyordumValla benimde hareketler artti sikayetci degilim gerci hosuma gidiyor ama bazen elini ayagini ayni anda oynattigini falan hissediyorum sagli sollu hareketler oluyor hele uzanirken bobreklerimi durtukluyor resmenbi tek su hickirik konusunu hissedemedim herkes hickirdigini falan fark ediyomus sizde oldu mu oyle
O bende de var sanki eziyor gibi hissediyorum diğer tarafa dönüyorum bu sefer orayı dürtüklüyorBenimki de hıçkırmıyor hiç. Bazen mesanemi falan sıkıp bırakıyor diyorum bir anda çişim geliyor benimde. Bir de ne tarafıma yatsam o taraftan tekme yiyorum.
Benim arttı geçen haftadan beri. Hatta işte kontrole gitmiştim erkenden doktor normal demişti. 30 saniye sertleşiyor nefesim kesiliyor içim gıcıklanıyor gibi oluyor ama toplam 1 dk bile değilKızlar kasılmaları artan var mı sanki bi kaç gündür eskisinden daha sık gibi karnım birden sertleşiyor 30 sn sonra geçiyor
Sekerden dolayi mi beklemiyorlarBiz kontrolden çıktık. Biraz boyluymuş bizimki 36 cm ölçtüm yaşıtları 30-32 civarı oluyor genelde dedi kilosunu da 1225 ölçtü boyda etkiliyordur 180 Gr hata payı var dedi. Bebekle alakalı her şey kusursuz çok şükür ama bende problem çok malesef
Pozisyon konusunda da haklıymışım şu an daha toplu biraz çarpraz duruyor ama ayakları sağda kafası karnımın ortasında biraz çapraz duruyormuş bitirdi beni o duruş zaten
Biraz ağrı çekmişsin dedi malesef. Bi kaç gün biraz tuhaf ağrılarım vardı sanırım o tuhaf ağrılar oymuş. Belden kasıklarına vuran ağrılar dedi ama bel ağrısı çok çekmiyorum progestana geçiş yaptık. Plasenta da hiç hareket etmemiş hala bitişiğinde rahim ağzınınherhangi bi ağrı istemiyoruz bu yüzden kanama tetikler dedi ki kan sulandırıcı kullanıyorum büyük risk şu an o konu.
Bi de değil 40 38i bile beklemeyecek gibi duruyoruz. 32de ciğer geliştirici iğne yapılıcakmış garanti olsun diye. 37-38 arası gibi duruyor sezaryen yine. Günde totalde 1 saatten fazla yürüyüş istemiyor o da şekerim çıkmasın diye. Zaten 1 hafta düzenli ölçüm yapıp doktora atıcam gerekirse dahiliyeden insülin takviyesi isteyebilirmiş. Sonra da çıkarken stres yapma daha çok etkiler diyor, dedim saol ya
Bildigim kadarıyla 31-32 ye kadar hareketler srtarak ilerler sonra azalmaz aynı kalması beklenir ta ki 38-40 haftalara gelip yeri iyice daralana kadar bosver hareket etsin diye bekleyip panik olmaktansa bol bol hareket etsinlerBEnde kasılmalar öyle çok olmuyor da benimki bugün bir tekme attı ya vajinama ya meshaneme bi itilip geri geli gibi tuhaf birşey oldu. Hareketleri bu haftalardan sonra azalacak denmiyor muydu ya. Benimki sanki kolları açmış da bi sağ elle bi sol elle mıncıklıyor içimi gibi
Benim de öyle maalesef biri boğazımı sıkıyor zor nefes alıyorum gibi sonra geçiyor ama önceki haftalara göre 2-3 gündür çok fazla yaşıyorum kontrolüm de 24 ünde panik oluyorumBenim arttı geçen haftadan beri. Hatta işte kontrole gitmiştim erkenden doktor normal demişti. 30 saniye sertleşiyor nefesim kesiliyor içim gıcıklanıyor gibi oluyor ama toplam 1 dk bile değil
Şeker, önceki doğumum preeklampsi kaynaklı acildi, bi de plasenta rahım ağzının bitişiğinde önde. Hepsi birleşince gerçi şu an için bebek sağlıklı ama benim sağlık sorunlarım bebeği çok etkilemesin, risk oluşmasın diye. Kan sulandırıcı da kullandığım için kanama asla istenmeyen bişey. Zaten biraz ağrı çekmişim rahim ağzı biraz kısalmış anladığım kadarıyla. Ben tam kestiremiyorum amaSekerden dolayi mi beklemiyorlar
Aynen canım bende de durum aynı.O bende de var sanki eziyor gibi hissediyorum diğer tarafa dönüyorum bu sefer orayı dürtüklüyor
Ben 4 gün gidiyorum sadece 20 saatim var şimdilik iyiyim bakalım 37e kadar dayanacak mıyım merak ediyorumKaç gün dersin var ben de çalışır almak istiyorum 3gun sabahciyim meslek lisesi olduğu için zorlanıyorum ama sonrasını düşünüyorum
Ben de istanbuldayim, fiyatları arastirdim 120den asagi yok. 120 ile 190 arasinda ozelde fiyatlar. Ve dogum ocakta olacagi icin zam yiyecegiz. Onceden sabitleme yapmiyorlarYa bende ilk öle düşündm arastrma içine girdim ama okadar pahalanmışlarki ve olcak yine zam gelicek diye düşünüyorm napıcam şaşırdım istanbul da herşey uctu sizler neredesniz blniyorm gerçide
Sanmıyorum ama keşke denk gelseŞu 16hafta olayı çıksaydı ya biran önce bize denk gelir mi acaba
İstanbul’da fiyatlar ne kadar da yüksekmiş. Ben diyarbakırdayım doktorum Memorialde doğum ücreti 33 bin dediler. Sezaryen normal farketmiyor. Ama İstanbul’da yaşasaydım Acıbadem’de yapardım doğumu herhalde. Orda ne kadar acabaBen de istanbuldayim, fiyatları arastirdim 120den asagi yok. 120 ile 190 arasinda ozelde fiyatlar. Ve dogum ocakta olacagi icin zam yiyecegiz. Onceden sabitleme yapmiyorlar
Ahaa bende Diyarbakır dayım batıya gidiyorum dogum daha fiyat almadımİstanbul’da fiyatlar ne kadar da yüksekmiş. Ben diyarbakırdayım doktorum Memorialde doğum ücreti 33 bin dediler. Sezaryen normal farketmiyor. Ama İstanbul’da yaşasaydım Acıbadem’de yapardım doğumu herhalde. Orda ne kadar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?