Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Gidiyorum zaten şu an 1 kere kahvaltıdan sonra vuruşunu hissettim. Dün akşam yatınca bağırsaklarımda arkada hissettim bi kaç vuruş bi de kasıklarımda mıncıklama o yüzden bende sırtını ön tarafa döndüğünü düşündüm. Ama bi tarafta toplanmış gibi bi tarafım daha sert. Psikolojimi bozdu zaten bu şeker muhabbeti kafayı yedircek bana bugün sabah sadece bi bardak çay, salatalık, kırmızı biber, zeytinle yarım yağlı peynir yedim yine de 165ti tokluğum. Tam buğday ekmeği kesmek 10-20 falan farkettirdi ekmek bile yiyesim gelmiyor. Çavdar zaten hiç yaramadı. Açlığımda 109du

Geçmiş olsun bende bu şekilde doğum yapmıştım kızımda apar topar:/ idrar tahlili vs bakıldı mı protein kaçağı var mı

Kizlar sezeryan olucam 2 gece kalacakmisim 3 tane pijama takimi almayo fuusnuyorum sizce yeterli mi pijamalari nasil almaliyim
Tek gece için ben 3 tane aldım sezeryan benimde
1 adet gecelik sabahlıklı takım
2 adet alt üst takım
1 adet hırka
Çorap depend iç çamaşırı yedek başka pedler

Öyleside çok tatlıymış, hastanede çekim mevzusu biraz riskli gibi gerçekten. Ben düğünümde öyle bir hata yaptım fotoğrafçı tutmadım kameramız var arkadaşlarımız çeker dedim, hiç fotoğrafımız yok düzgün o hatanın stresi vurdu beni

Doğum anında hastanenin kendi fotoğrafçısı var diye biliyorum haftaya randevum var gittiğimde onu netleştireceğim eğer orda çekeceklerse arkadaşlarımın çektiği fotikler de anı olarak yeterli olur diye düşündüm. Ay çok heyecanlı hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Çok geçmiş olsun insülin başlarlar muhtemelen ama çözümü yok değil şükür. Bize de haber ver canım kontrolden sonra her şey yolundadır inşallah bebişle ilgili

Ay o çok güzelmiş hastanenin fotoğrafçısının olması. Aminn aminn sağlıkla sevelim büyütelim miniklerimizi

Çok geçmiş olsun insülin başlarlar muhtemelen ama çözümü yok değil şükür. Bize de haber ver canım kontrolden sonra her şey yolundadır inşallah bebişle ilgili
Ultrasonda bi sıkıntı yok. Kalk atışı pozisyonu suyu falan sorunsuz. Hareketler azalmadan önceki akşam bel ağrım oldu fıtık ağrıma benziyodu başka bölgeye yayılmadı ama diyince doğum sancısını bilmiyorsun (sezaryenlyiim) ayırt edememiş olabilirsin. Nst bağlayalım dedi. 2 gündür de progestan kullanıyorum zaten bel ağrısını o mu kesti dinlenmek mi emin değildim

Doğum fotoğrafçısı bakan arkadaşlar için yazıyorum. Lütfen fotoğrafçınızın profesyonel olup olmadığını gözlemleyin. Bebeklerde flaşlı çekim körlüğe neden olur. Temel fotoğrafçılık kuralıdır bu. Bu konuda bir teyit alın. Ben kendim fotoğraf çektiğim için eşime çektireceğim makinayı ayarlayıp. Biraz toparlandığımda ise kendim çekim yapacağım, bebeği şöyle top gibi kundaklıyorlar ya çekim in. O tarz fotoğraflar güzel oluyor.

Canım nasılsın şimdi şok içinde okudum yazdıklarını. Ne oldu öyle de yükseldi ya birşey mi tetikledii. Kaç haftalıksın tam olrak. Umarım hemen iner istenilen değerlere tansiyonun kuzum. NST'ye bağlanabildin mi nasıl çıktı??

Çok güzel söyledin teşekkürler canım, dikkat edicem bende profesyonelligine

Doktor rahim ağzı uzunluğuna vs bakmıştır bir sıkıntı olsa söylerdi. İnşallah nst de sıkıntısızdır bana doktorum doğum sancısını anlarsın o seni direkt hastaneye getirir demişti ama bilemiyorum yine de

Ay evet bunları da düşünmek lazım teşekkür ederiz zaten yenidoğan çekimi bebeğe eziyet gibi de geliyor bir yandan ama anı kalmazsa pişman olur muyum diye düşünüyorum

İğne olarak kullanıyorum tam buğday da dahil ekmeği komple bıraktım benim de yükseltiyor maalesef tam buğday vs insülini de dedikleri doz da değil yiyeceğime göre ayarlayıp vuruyorum en azından kafam rahat oluyor sağ salim kucağımıza alırız insallah anlayabiliyorum seni

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için kizlar. İnşallah dengede tutabiliriz tansiyonu da bir sorun çıkmaz. Bir den bire cikiverdi hic öyle şikayetlerim yoktu çok da güzel hamilelik geçiyordum ama olacağı varmış demek ki. NTS sonucum iyi çıktı, idrar tahlili de yaptırdım protein kaçağı da çıkmadı çok şükür ama tansiyon yüksek iste. Bandirmaya gidip kayınvalidem de kalacam acil bir durum olmasına karşı. Dua edelim bir birimize bol bol kizlar hepimiz zamanında sağlıklı bebisler getirsin dünyaya inşallah

İyi düşünmüşsünüz canım nolur ne olmaz yakın olmak çok iyi olur bu süreçte. Kontrole yarın mı gideceksin şimdi. Tam kaç haftalık oldun?

Yürüyünce elleri şişen var mı aranızda 15 dkda yürüsem 2 saatte yürüsem şişiyor kapatmakta zorlanıyorum. Tansiyonum hep düşük tuzluda yemem çok ilginç bir özellik yüklendi.
Bana oluyor bu kapatmakta zorlanacak kadar değil ama normale göre daha şiş görünüyor bi de kan akışından mıdır soğuksa soğuktan mıdır nedir bilemiyorum beyazlıyor ellerim yürürken

Kızçeler iştahsızlık yaşayan var mı ya hiç
Bişey yiyesim gelmiyor sabah kahvaltı yapıyorum akşama kadar tıka basa dolu gibiyim napıcaz böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…