Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Düzenli olduğuunu gidip geldiğini biliyorum. Bilmiyorsun diyorlar ama sadece hafızam yarım yarım yoksa düşük yaparken haftasından dolayı normal doğum gibi oldu her şey. O acıyı tanırım. Bakmadı ona kesesine suyuna bebeğe pozisyonuna kalp atışına baktı bi sorun yok dedi. Progestan kullanıyor olduğun için şu an olabilecek korumayı yapıyosun zaten dedi

Nasıl ayarlıyosun ki onu? Yani tek sorunum şeker değil başka problemlerde var şeker bebeğe bi sorun oluşturmuyor o yüzden asıl ciddiye aldığım konu bu değildi. Son kontrolde doktor çok üstüne durdu bu konunun o yüzden iyice gerildim açıkçası

Lansinoh göğüs ucu kremine son ay başlayacağım canım ben 36 itibariyle her gün sürmeyi düşünüyorum açıkçası ilk gebeliğimde çektiğim o acıyı çekmek istemiyorum bu sefer.

Bende ocakta sipariş vermeyi düşünüyorum. Erkenden söylemek istemiyorum.

Ben avrupa yakasındayım saroyer çayırbasını cok öneren var oraya gdiyorm genelde kontrollere ama bakalm

Çok geçmiş olsun canım zamanında sağlıkla gelsin hepsi inşallah.

Kızçeler iştahsızlık yaşayan var mı ya hiç
Bişey yiyesim gelmiyor sabah kahvaltı yapıyorum akşama kadar tıka basa dolu gibiyim napıcaz böyle
Bende de tam tersi sürekli açım. Yani son zamanlarda oldum böyle çünkü benim midem hamileliğin başından beri çalkantılı hala prilam kullanıyorum içmesem çıkarırım ama bu son dönem iştahım çok arttı. Az az ama sık sık belki 1-2 saatte bir ara öğün yapıyorum.

Hanımlar merhaba hastane hediyeliği için kimler nerelerden yaptırdı ? Yaptırmayı düşünüyor musunuz
Merhaba ben herseyi kendim aldım ve yapıcam hazırlık aşamasındayım yavastaneminönünden kolonya şişeleri süsler aldm nettan de bkaç bsey

Bede tüp bebekle hamileyim öncesnde ilaçlardan zaten alıyoruz ve genelikde eklenınce 13 klo aldm

Doğum fotoğrafçısı ile ilgili bende şunu söylemek istiyorum bundan 10 sene önce İzmir’deki en ünlü diyim doğum fotoğrafçısıyla çekim için anlaştık. Doğumu da normal bekliyoruz kendisinin de bu bilgiden haberi vardı. Gece tabii suyum geldi, nişanım geldi. Saat 00:00 civarları gece dediysem çok geç bir saat değil. Doktorumdan sonra kendisine haber vermek istedim ama bir türlü ulaşamadım. Artık wp’tan mesaj attım hastaneye geçtiğimi. Sağolsun doktorumdan biraz önce belki doğuma 10 dakka falan kala geldi yanıma ve çekim yaptı. Normal doğumdan sonra benim çok ağrım olduğu için ben o gün ve ertesi gün foto çekilemedim. Kızımın sadece doğum anında fotoları var o yüzden ama sezeryanlılar hep çekildi hastanede bir ben normal doğumdum ben çekilemedim. O yüzden bu sefer fotoğrafçı istemiyorum. Doğumdan sonra iyi olursam ben veya eşim çeker diye düşünüyorum.

İnsülin verildikten sonra diyabet hemşiresine yönlendirecek karbonhidrat sayımı nasıl yapacağım derseniz yönlendirir ben biraz da kendim az çok ne yedigimde ne kadar yükseldiğini kaç ünite insülinin ne kadar şekerimi düşürdüğünü az çok idrak ettikten sona ayarlamaya başladım

Ay bende hamileligimin basından beri hiç mide bulantısı iştahsızlık yaşamadım yani yoğın şekilde ara ara sabahları oldı sadece istahım fena acıktı ama bu ara tıka basa doluyum yemekle hiç aram yok tam da bebegin kilo alma zamanları napıcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…