• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    2
Kizlar aranızda d vitamini kullanan var mi? Benim doktor kestirdi ama cevremde hamile olup d vitamini kullanan cok kisi var
Ben saglik ocagi doktoruma sordum. Folik asit disinda almam gerekn var mi iyot falan bir suru sey soyluyorlar instadaki doktorlar vs dedim. Ilk 3 ay folik asit disinda gerek yok. Eger kış ayiysa ya da gunese cikamama durumu varsa degeri de dusuk cikarsa d vitamini baslatiyoruz gebelere ya da kan degerleri dusukse kan ilaci veriyoruz onun disinda su anda folik disinda hicbir seye ihtiyacin yok iyotlu tuz kullaniyosan evinde iyot vs ye de ihtiyacin yok dedi. Zaten surekli kan tahlilimiz yapilacak. Sanirim dusukluk olursa doktor baslamamizi soyler

Kızlarr pazartesi günü 4+5te keseyi görmüştüm. Ama doktor erken döllenme olmuş gebelik 5+2 demişti. Cumartesi tekrar gel dedi tahlil sonucu göstermek için. Acaba gittiğimde kalp atışını duyabilir miyim yaaa 🥰

Kızlarr pazartesi günü 4+5te keseyi görmüştüm. Ama doktor erken döllenme olmuş gebelik 5+2 demişti. Cumartesi tekrar gel dedi tahlil sonucu göstermek için. Acaba gittiğimde kalp atışını duyabilir miyim yaaa 🥰
Adet döngüm 23 günde bir oluyordu sat 19 Nisan dı 30 Nisan da yumurtlama gördüm yumurtlamadan 10 gün sonra silik çizgiyle öğrendim reglim 2 gün gecikti 13 mayısta kadın doğuma gittim 63.9 çıktı doktor 1 hafta 10 gün sonra tekrar gel demişti 2 günde bir baktırmaya gerek yok dedi ama ben dayanamadım tabi 16 mayısta sağlık ocağına kan verdim beta 318 çıkmıştı bir daha da baktırmadım şuan uygulamaya göre 4+5 gözüküyor yarın doktor randevum var acaba kese gözükür mü

Adet döngüm 23 günde bir oluyordu sat 19 Nisan dı 30 Nisan da yumurtlama gördüm yumurtlamadan 10 gün sonra silik çizgiyle öğrendim reglim 2 gün gecikti 13 mayısta kadın doğuma gittim 63.9 çıktı doktor 1 hafta 10 gün sonra tekrar gel demişti 2 günde bir baktırmaya gerek yok dedi ama ben dayanamadım tabi 16 mayısta sağlık ocağına kan verdim beta 318 çıkmıştı bir daha da baktırmadım şuan uygulamaya göre 4+5 gözüküyor yarın doktor randevum var acaba kese gözükür mü
Bence gözükür. 🌸 Benim adet döngüm de 26 güne birdi. O yüzden erken döllenme olmuş sanırım. Hatta kesenin içinde emriyoyu da gördük minicik bir nokta şeklinde. 387 çıkmıştı perşembe günü, pazartesi gittiğimde vajinal ultrason ile göründü

Bence gözükür. 🌸 Benim adet döngüm de 26 güne birdi. O yüzden erken döllenme olmuş sanırım. Hatta kesenin içinde emriyoyu da gördük minicik bir nokta şeklinde. 387 çıkmıştı perşembe günü, pazartesi gittiğimde vajinal ultrason ile göründü
Pardon Salı gittim pazartesi değil 😊

İnşallah bizde görürüz ve sağlıklı bir şekilde ilerler 🙏🏼😌🌸

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi gün gün hamilelik takvimini, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 15-01-2026

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

ANNE ÜYE ADI
🤰🏻
KAÇINCI ÇOCUK
🐣
SAT
🌹
KESE
🫧
KALP ATIŞI
💗
TAHMİNİ CİNSİYET
🩵🩷
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
🍼
BEBEĞİN İSMİ
👶🏻
aegamze aegamze 2819
Nisan
4+614 Ocak
G GriMalkin 34123 Nisan
Kivircikist Kivircikist 29110 Nisan16 Ocak
@ebber342913
Nisan
5+010 Ocak
tatlibirisi tatlibirisi 28118
Nisan
23 Ocak
@kara1kedi28117 Nisan4+622 Ocak
@daisy rain33111 Nisan16 Ocak
Y yelkus00 29112 Nisan17 Ocak
@Gecemavisi1824115 Nisan20 Ocak
@Mauvee28113 Nisan5+320 Ocak
@tiplikelebek26113 Nisan4+5
@ozuzun3011 Nisan5+07+06 Ocak
@artemiso2815 Nisan8 Ocak
@soGuk nevale3623 Nisan6+36+3
@denizlerdengelen26116 Nisan23 Ocak
@umaykursat3535320 Nisan26 Ocak
@Hlyakn30114 Nisan19 Ocak
@susux30116 Nisan5+117 Ocak
@Acelyax3214 Nisan5+69 Ocak
@nigdeli_2824 Nisan4+15+514 Ocak
N nrlily 29116 Nisan4+518 Ocak
@leylalarr2713 Nisan6+66+68 Ocak
@bogurtlenkizi28114 Nisan5+1
Benide eklermisiniz yaş 25
2. Çocuk
Sat 31 mart
Kese 6+0
Beklenen doğum tarihi 5 ocak ama değişebilir geç döllenme çünkü
Benide eklermisiniz yaş 25
2. Çocuk
Sat 31 mart
Kese 6+0
Beklenen doğum tarihi 5 ocak ama değişebilir geç döllenme çünkü
Yaşım yanlış olmuşta düzeltirseniz çok mutlu olurum

Kızlaaaar müjdee sayfayı devraldım, herkes konunun başındaki tablo için gerekli bilgileri yazsın listeye ekleyeyim sizleri

Yaş - kaçıncı çocuk - sat - kese - kalp atışı bilgilerinizi gönderin 🥳🥳🥳🥳
35 - Ilk Cocuk - sat Nisan 13 - Kese bugun tamamen 5+3de gorundu 21 Mayis (4+5te (Mayis 16) nokta kadar gozukmustu), kalp atisi henuz göremedik - ins haftaya cuma (Mayis 30, 6+5) kalp atisi gormek icin randevu aldik umarim gozukur. Beklenen dogum tarihi Ocak 19, 2026 🥰

Bir de not, 5cm miyomum var, sansliyim ki bebegim myoma mesafeli yerde konumlanmis. Hamileligim yuksek riskli hamilelik kategorisine giriyormus myom yuzunden.. 😔 resimde sagdaki kesem soldaki myom.

Eklentiler

• IMG_4386.webp
    IMG_4386.webp
    63,1 KB · Görüntüleme: 31
Keseyi ve kalp atışını duymadınız mı? Sat günümüz cok yakın o yuzden merak ettim🌸
Hayır henüz doktora gitmedim. İlk gebeliğimde 5. Haftadan beri gittim ve 8. Hafta kalp atışı duymuştum. Benim için yorucu bir süreçti. Şimdi bekliyorum 🙃 29unda randevum var.

Kızlar bi hafta arayla kan verdim betam 234ten 1185’e çıkmış bi haftaya göre az yükselmemiş mi ☹️ sizce bi sıkıntı olabilir mi endişelendim biraz

Kızlar bi hafta arayla kan verdim betam 234ten 1185’e çıkmış bi haftaya göre az yükselmemiş mi ☹️ sizce bi sıkıntı olabilir mi endişelendim biraz
Bence endise etme ama ihmal de etme canim. Son test uzerine hemen 48 saat sonra bir daha kan ver ve artisi bir gor. Sonra doktora gidersin 1500-2000+ sonrasi

e nabızda değer > işareti ile yazılıysa değer tam olarak gözükmüyor. belli bi değerin üzeri e nabıza rakam olarak düşmüyo bazı hastanelerde

Back
X