Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi süreden sonra az yukseliyor hcgKızlar bi hafta arayla kan verdim betam 234ten 1185’e çıkmış bi haftaya göre az yükselmemiş misizce bi sıkıntı olabilir mi endişelendim biraz
55 binden yuksekti kusurati hatrlayamadim 7 haftalikmisKeseyi gören arkadaşlarım beta kaçken gördünüz![]()
Eski grubumda vardi bi arkadaşım sağlıklı dogum yapti sezaryanla dogumdan sonra da miyomu aldilar ondanAranizda iyi huylu myomu olup da bu grupta olan var mi??
1 hafta ama az yükselmesi için kısa bir zaman değil miBi süreden sonra az yukseliyor hcg
Bir tık yavaş artmış canım . Genelde 6-10 bin sonra yavaşlar şu an yavaşlamasına için erken. Ama rahim içi yerleştiriyse bu tarz yavaşlama normal. Değerin bin olmuş artık vajinal olarak keseyi görebilir büyük ihtimalle ihmal etme gidebiliyorsan bir git gözük doktora sonunda ısının ehli olan doktor.Kızlar bi hafta arayla kan verdim betam 234ten 1185’e çıkmış bi haftaya göre az yükselmemiş misizce bi sıkıntı olabilir mi endişelendim biraz
Moralini bozma sakın üzülmeKızlar günaydın moralım çok bozuk lekelenmelerim vardı pembe bazen kahve ama pregostan kullanıyordum bugün az önce uyamdıgımda kırmızı bır ıkı damla kan geldi doktora yazdım bakalım ne dicek kan uyusmazlıgıda var zaten bızde dua edin lütfen
Çok sevindim senin adınaKızlar çok şükür keseyi gördüm bugün. Yolk sac ta oluşmuş , bebek için 10 gün sonra gel dedi . Beta 2 günün sonunda sabah çıktı 3780.
Sağol canım Allah razı olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi. Aynen strese soktular beni boşunaÇok sevindim senin adına
Hayır iki gün sonra onlar çıkarana kadar değerin ikiye katladı zaten yeniden![]()
Yarın hemen gidicem çok teşekkür ederim inşallah bi şey yokturBir tık yavaş artmış canım . Genelde 6-10 bin sonra yavaşlar şu an yavaşlamasına için erken. Ama rahim içi yerleştiriyse bu tarz yavaşlama normal. Değerin bin olmuş artık vajinal olarak keseyi görebilir büyük ihtimalle ihmal etme gidebiliyorsan bir git gözük doktora sonunda ısının ehli olan doktor.
Allah'ın izni ile bir sıkıntı çıkmaz inşallah![]()
Keseye 4+4 yazıyorum o zaman?Kızlar çok şükür keseyi gördüm bugün. Yolk sac ta oluşmuş , bebek için 10 gün sonra gel dedi . Beta 2 günün sonunda sabah çıktı 3780.
Aynen canımKeseye 4+4 yazıyorum o zaman?![]()
İğnesi var vuruluyorsun ama basen doğumdan sonra bebekte çok sarılık oluyor yada anne karnında bir sorun oluyor doktor gel bakayım dedi mesaj yazmıştım eşimi beklıyorum umarım birsey yoktur hersey allahtan ne yapalımMoralini bozma sakın üzülmekan uyuşmazlığı sıkıntı mı?
Neyse sağlık olsun en azından gidip keseyi gördün iyi oldu amiin hepimiz inşallahSağol canım Allah razı olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi. Aynen strese soktular beni boşuna
Canım içini ferah tut.evet doktorlar kırmızı riskli diyor ama yakın arkadaşım 6ay boyunca adet olur gibi kanaması oldu.bebegide turp gibi doğdu maşallah.ozellikle eşiyle birliktelik sonrası çok oluyordu .bazen olabiliyor alisacan korkma demişti doktor.sende içini ferah tut Allah'ın izniyle herşey güzel olacakKızlar günaydın moralım çok bozuk lekelenmelerim vardı pembe bazen kahve ama pregostan kullanıyordum bugün az önce uyamdıgımda kırmızı bır ıkı damla kan geldi doktora yazdım bakalım ne dicek kan uyusmazlıgıda var zaten bızde dua edin lütfen
Canım ilk 3 ay doktor önermiyor genellikle ama sen yine de doktoruna sorkızlar hamileliğinizi öğrendikten sonra eşinizle birliktelik yasıyor musunuz bir sakıncası var mıdır . utanarak soruyorum sorryben bişey olacak diye hiç o toplara girmiyorum
![]()
ay sonu gittiğimde sorayım canım :)Canım ilk 3 ay doktor önermiyor genellikle ama sen yine de doktoruna sor