Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim cnm bnm sagolasın umarım insallhCanım içini ferah tut.evet doktorlar kırmızı riskli diyor ama yakın arkadaşım 6ay boyunca adet olur gibi kanaması oldu.bebegide turp gibi doğdu maşallah.ozellikle eşiyle birliktelik sonrası çok oluyordu .bazen olabiliyor alisacan korkma demişti doktor.sende içini ferah tut Allah'ın izniyle herşey güzel olacak
Naptın canım gittin miBenim de öyle, aklımdan türlü senaryolar geçiyor, yarın bir gelse de rahatlasak![]()
Saat 15.30da randevum, kalbim çıkacak resmen, sen ne yaptınNaptın canım gittin mi
Tuzlu erik yada salatalik yiyorum ben sende cubuk kraker veya meyve ile bastirabilirsin belkiDruma midem cok kotu gecem gunduzum berbat oldu istifra edemiyorum ama kafamı da kaldıramıyorum lavabodan cıkamıyorum falan dedım. Dun gece 4 kere kalktım ıyıce kotuydum. Cıkartıp da cocugu bsınsız bırakırsam eger hap gerekırmıs. Bunun ıcın hap içmeye gerek yok dedi? Siz napıyosunuz kafanıza gore ılac aldınız mı hıc mide bulantısı için?
Çok sevindim canım gözün aydınKızlar çok şükür keseyi gördüm bugün. Yolk sac ta oluşmuş , bebek için 10 gün sonra gel dedi . Beta 2 günün sonunda sabah çıktı 3780.
baslarda bısı yemek duzeltıyordu sımdı hıc bıseyın faydası yok gece yataktan fırlıyorum cok zor :STuzlu erik yada salatalik yiyorum ben sende cubuk kraker veya meyve ile bastirabilirsin belki
tuzlu eriği bende cok yiyorum ya iyi geliyorTuzlu erik yada salatalik yiyorum ben sende cubuk kraker veya meyve ile bastirabilirsin belki
Ben gittim canım gördüm elhamdürillah kalbinide duydum darosı sana inşallah kuzumSaat 15.30da randevum, kalbim çıkacak resmen, sen ne yaptın
Ay çok sevindim inşallah ben de duyarımBen gittim canım gördüm elhamdürillah kalbinide duydum darosı sana inşallah kuzumheyecan yapma allahın izniyle duyarsın
Hadi hayırlı haberler inşallahSaat 15.30da randevum, kalbim çıkacak resmen, sen ne yaptın
Boş gebelikte sadece kese oluşur içinde bebek oluşmaz, kimyasalda beta değeriniz düzensiz artar ve bianda düşmeye başlarhanımlar bir sorum olacak ilk gebeliğim olduğu için endişeleniyorum platfromda çok farklı sorular görüyorum ve bende de mi böyle diye düşünüyorum. kimyasal gebelik yada boş gebelik nasıl oluyor bilgi verecek biri var mı
1 hafta ama az yükselmesi için kısa bir zaman değil mi![]()
Kızlar doktor 7+1de kalp atışı için çağırdı karından mı bakar vajinal mi
Karından bakınca rahat gözükür ama bilemicemKızlar doktor 7+1de kalp atışı için çağırdı karından mı bakar vajinal mi
İnşallahKarından bakınca rahat gözükür ama bilemicem
Karından29 yaşındayım, 2. Gebelik ilk kızım 7 yaşında. 5+5'teyim pazartesi doktora gideceğim bakalım kalp atışı duyulacak mı![]()
İlk muayeneye 4+2de gittiğimde vajinal muyaneden göründü, 2 gün sonra kanamam var diye gittiğimde ise karnımdan görünmüştü. Kalp atışı için bekliyorum bende karından duyulabilir belkiKarından