• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    2
hanımlar bir sorum olacak ilk gebeliğim olduğu için endişeleniyorum platfromda çok farklı sorular görüyorum ve bende de mi böyle diye düşünüyorum. kimyasal gebelik yada boş gebelik nasıl oluyor bilgi verecek biri var mı

Canım içini ferah tut.evet doktorlar kırmızı riskli diyor ama yakın arkadaşım 6ay boyunca adet olur gibi kanaması oldu.bebegide turp gibi doğdu maşallah.ozellikle eşiyle birliktelik sonrası çok oluyordu .bazen olabiliyor alisacan korkma demişti doktor.sende içini ferah tut Allah'ın izniyle herşey güzel olacak
Çok teşekkür ederim cnm bnm sagolasın umarım insallh ❤️❤️

Druma midem cok kotu gecem gunduzum berbat oldu istifra edemiyorum ama kafamı da kaldıramıyorum lavabodan cıkamıyorum falan dedım. Dun gece 4 kere kalktım ıyıce kotuydum. Cıkartıp da cocugu bsınsız bırakırsam eger hap gerekırmıs. Bunun ıcın hap içmeye gerek yok dedi? Siz napıyosunuz kafanıza gore ılac aldınız mı hıc mide bulantısı için?
Tuzlu erik yada salatalik yiyorum ben sende cubuk kraker veya meyve ile bastirabilirsin belki

29 yaşındayım, 2. Gebelik ilk kızım 7 yaşında. 5+5'teyim pazartesi doktora gideceğim bakalım kalp atışı duyulacak mı 😊

hanımlar bir sorum olacak ilk gebeliğim olduğu için endişeleniyorum platfromda çok farklı sorular görüyorum ve bende de mi böyle diye düşünüyorum. kimyasal gebelik yada boş gebelik nasıl oluyor bilgi verecek biri var mı
Boş gebelikte sadece kese oluşur içinde bebek oluşmaz, kimyasalda beta değeriniz düzensiz artar ve bianda düşmeye başlar

Back
X