Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    171
Normal bekleyeceksen sen ocağı görürsün gibi benim sezeryan o yüzden bakalım eski dikişlerimde önemli
Canım en son kontrole gittiğimde kızımın kafası 3 hafta önde çıkmıştı hatta Aralık grubuna yazmıştım, kafası böyle önden gidince niyeyse sanki daha erken gelir gibi hissettim, tamamen his tabi bilemeyiz hep 37. haftayı tamamlasın sonra istediği zaman gelsin diye dua ediyorum şimdilik vajinal dogum görünüyor ama doktorum her an her şey değişebilir dedi

Benim oğlumunda 2 hafta önde ama sorun olmaz diyor dr yapısaldır vs bir şeyler dedi sağlıkla gelsinlerde doğum şekli detay kalıyor

Sezeryan olcaklar dpktorunuz kacinci haftada yapacak? Ben 38 diye bekliyordum doktor 39 dedi.dogum iznimdrn dolayi 38 istiyordum acikcasi
Benim doktorum 38 de sonra dedi 17ocak gibi yapariz 39u beklemeye gerek yok tansiyon sıkıntısıni goze almayalım dedi bence ilk dogum daki durumları gözönünde bulunduruyir

Oyy maşallah kaçıncı haftandasın? Ona göre ortalama kilosunu hesaplayacağım bende ne zamana gün verdi bişey söyledi mi? Bi sonraki komtrol ne zaman? Ay ne çok soru sordum
Ben lcwden 1.6 tog 3-6 ay aldımm canım
Bende bugün dolapta gezerken 3 6 ay gördüm, onu alıcam sanırım. LCW oda
Benim erken doğum riskim devam ediyor beklerse bebeğim 37de sezeryan ile alınacak 20 Aralık gibi kavuşacağız inşallah
Sağlıkla gelsin canım inşallah az kalmış yine sabreder inşallah minik
ben malesef karamanda yasadıgım ıcın mumkun değil burda oyle polıklinik yok heralde :S
Facebook grubu var aslında, yada instagram sayfası oraya sorabilirsin bence. Ben ilk öğrendiğimde SSVD istediğim için araştırmıştım istanbulda da 1 hastanede yapılıyor sadece çok saçma bi şekilde. Sonra şeker çıkınca, iri bi bebek vs olunca riske girmek istemedim sezeryanla devam dedim
Aynısını banada dedi doktor kafası hepmi büyük bu sıpaların
Ehehe banada söyledi hatta döndü eşime baktı koca kafalı olucak bu deyince ahaha

34. Haftadayım canım doktora kalsa 26-27 aralıkta almak istiyor ben ocak olsa diyorum durabildiği kadar artık 10 gün sonra gideceğim tekrar

Kızlar benim suyum azalmış, tansiyonum 14/9 çıktı, şeker için değerlendirme istedi dahiliyeden, ama sonra suyun azaldığını görünce tansiyona birlikte eğitim araştırmaya git yatırılabilirsin dedi. Protein kaçağı falan var mı diye bakılmasını istedi. Nolur dua edin yatırmasınlar

Çok geçmiş olsun canım bizi de bilgilendir arada.

34. Haftadayım canım doktora kalsa 26-27 aralıkta almak istiyor ben ocak olsa diyorum durabildiği kadar artık 10 gün sonra gideceğim tekrar
Cumartesi 33 olucam bende, 35te tekrar çağırdı beni işte. 3 hafta sonra ilk nstye o zaman sokarız dedi. Haftaya cuma devlete gidicem muhtemelen sokucak nstye bakalım sıkıntı çıkmasında bbencede durabildiği kadar kaksın, doktor niye özellikle 26 27 aralık istiyor doktorun özel bi sebebi mi var acaba

Çok geçmiş olsun canım, hastanede olman daha iyi olur belkide. İlk doğumun muydu, başka çocuğun var mı bilmiyorum ama rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Çok geçmiş olsun canım, hastanede olman daha iyi olur belkide. İlk doğumun muydu, başka çocuğun var mı bilmiyorum ama rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
3 yaşında bi tane daha var. Onda da tansiyonum düşmeyince 36+4te doğuma alınmıştım. Başından beri takip ediliyordu hep 11/6 çıkıyordu coraspin kullanıyorum başka sebeplerle o iyi gelmişti düşürmüştü kan akışı düzelince. İlk kez 14/9 çıktı. Geçmişimde olduğu için doktor kontrol edilmesini istedi. 24 saatlik protein kaçağı testi yapılması lazım dedi

Gebelik zehirlenmeside olabilir Allah korusun yinede doktor kontrolünde olmak daha iyibdikmiş, geride çocuğu bırakmakta zor çok haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…