- 23 Nisan 2025
- 134
- 99
- 13
- 25
İnşallah sağlıkla kucağına al canımDoktordan çıktım şimdi tansiyondan dolayı suyum azalmış. NTS ye girdim o normal çıktı. Doktor 1.5 saatte 10 dk bir tansiyon baktırdı 13/10 12/9 larda seyretti çok sınırda dedi . Haftaya Çarşamba gel hastaneye yatırırım seni sonra da bebeği alırız dedi. Haftaya Çarşamba 35+4 olmuş olacak inşallah bir hafta daha bekler sağlıkla kızım
Çok geçmiş olsun dualarımız seninle bizi de haberdar et mutlakaKızlar benim suyum azalmış, tansiyonum 14/9 çıktı, şeker için değerlendirme istedi dahiliyeden, ama sonra suyun azaldığını görünce tansiyona birlikte eğitim araştırmaya git yatırılabilirsin dedi. Protein kaçağı falan var mı diye bakılmasını istedi. Nolur dua edin yatırmasınlar
Cok gecmis olsun insallah tahliller temiz cikar ikiniz de iyi olunKızlar benim suyum azalmış, tansiyonum 14/9 çıktı, şeker için değerlendirme istedi dahiliyeden, ama sonra suyun azaldığını görünce tansiyona birlikte eğitim araştırmaya git yatırılabilirsin dedi. Protein kaçağı falan var mı diye bakılmasını istedi. Nolur dua edin yatırmasınlar
Tansiyon bana cok yuksek gibi gelmedi sasirdim protein kacagi ya da baska bi sorun daha mi vardi acaba ya da gebelikte belki bu degerler yuksek sayiliyordur . İnsallah saglikla kavusursunuz belki haftaya kadar biseyler degisir planlar da degisir belli olmaz ama haftaniz da 36 olacak nerdeyse Allahin izniyle sorunsuz kavusursunuzDoktordan çıktım şimdi tansiyondan dolayı suyum azalmış. NTS ye girdim o normal çıktı. Doktor 1.5 saatte 10 dk bir tansiyon baktırdı 13/10 12/9 larda seyretti çok sınırda dedi . Haftaya Çarşamba gel hastaneye yatırırım seni sonra da bebeği alırız dedi. Haftaya Çarşamba 35+4 olmuş olacak inşallah bir hafta daha bekler sağlıkla kızım
İkinci sezeryanda 38. Haftada alıyorlar kuzum bende bugün ilk defa nst ye girdim. Güzel geçer inşallah senindeCumartesi 33 olucam bende, 35te tekrar çağırdı beni işte. 3 hafta sonra ilk nstye o zaman sokarız dedi. Haftaya cuma devlete gidicem muhtemelen sokucak nstye bakalım sıkıntı çıkmasındabbencede durabildiği kadar kaksın, doktor niye özellikle 26 27 aralık istiyor doktorun özel bi sebebi mi var acaba
Çok geçmiş olsun canım idrar toplama yapılıp tespit ediliyor. İnşallah öyle bir şey çıkmazda biraz daha durur karnında3 yaşında bi tane daha var. Onda da tansiyonum düşmeyince 36+4te doğuma alınmıştım. Başından beri takip ediliyordu hep 11/6 çıkıyordu coraspin kullanıyorum başka sebeplerle o iyi gelmişti düşürmüştü kan akışı düzelince. İlk kez 14/9 çıktı. Geçmişimde olduğu için doktor kontrol edilmesini istedi. 24 saatlik protein kaçağı testi yapılması lazım dedi
Protein kaçağı da yok ürik asit tahlilimde iyi çıkıyor ama tansiyon yüksek sayiliyormus gebelikte canım. Benim zaten tansiyon problemim yoktu öncesinde 7. Ayda çıktı bu tansiyon. Doktor 15/10 direkt alacam seni dedi bugün hatta gebelikte yüksekmiş bunlar.Cok gecmis olsun insallah tahliller temiz cikar ikiniz de iyi olun
Tansiyon bana cok yuksek gibi gelmedi sasirdim protein kacagi ya da baska bi sorun daha mi vardi acaba ya da gebelikte belki bu degerler yuksek sayiliyordur . İnsallah saglikla kavusursunuz belki haftaya kadar biseyler degisir planlar da degisir belli olmaz ama haftaniz da 36 olacak nerdeyse Allahin izniyle sorunsuz kavusursunuz
Canım hakkında hayırlısı olsuunn. Sanırım Aralığın ilk annesi sen olacaksınDoktordan çıktım şimdi tansiyondan dolayı suyum azalmış. NTS ye girdim o normal çıktı. Doktor 1.5 saatte 10 dk bir tansiyon baktırdı 13/10 12/9 larda seyretti çok sınırda dedi . Haftaya Çarşamba gel hastaneye yatırırım seni sonra da bebeği alırız dedi. Haftaya Çarşamba 35+4 olmuş olacak inşallah bir hafta daha bekler sağlıkla kızım
Aminn inşallah canım sanırım öyle görünüyor. Ben zaten listenin en başlarındanim ama bir 2 hafta daha beklerse ne güzel olur, hepimiz sırayla sağlıkla alalım bebislerimizi kucağımıza inşallahCanım hakkında hayırlısı olsuunn. Sanırım Aralığın ilk annesi sen olacaksınİnşallah sağlıklı sıhhatli kavuşacaksın yavruna bir de bu şekilde düşün
NST'ye ne kadar alıyorlar canım bu arada?
İnşallah inşallah bekler canım benimmm. Yüksekmiş yine de fiyatı kuzumm ben 300 max falan diye düşünüyordummAminn inşallah canım sanırım öyle görünüyor. Ben zaten listenin en başlarındanim ama bir 2 hafta daha beklerse ne güzel olur, hepimiz sırayla sağlıkla alalım bebislerimizi kucağımıza inşallah
NTS 530 verdim canım
burda oyle ozel gibi ozel yok . konyaya gıtmem gerekır burda 1tane ozel var o da küçücük bişey:)) oglumu dogurtan doktor o hastanedeydi. yapabiliyor da ama artık baska bı hastaneye gectı operassyon yapılmayan polıklınık gb bi yer. sadece kontrol e gıdebılıyorum arada. anlasması olsa dogum ıcın guzel olurdu. devlette de zorla sezaryen yapıyor doktorum ısterse 9 sene gecsin dedi. 2 dr la grustum ikisi de oyle dedi. diğerlerine de ona gore sorayımdemiştim. elim kolum baglı malesef :) ınstada falan gorduklerım de hep buyuk sehirlerde .. cok yaygın bı durum degıl ssvd alasılan :SÖzellerde de olabiliyor, gerçi imkan var mı bilmiyorum ama. Dediğim gibi ben çok araştırdımda sonra kiloda ilerleyince tırstımsoGuk nevale
Anladimm saglikla kavusun insallah dualarim sizinleProtein kaçağı da yok ürik asit tahlilimde iyi çıkıyor ama tansiyon yüksek sayiliyormus gebelikte canım. Benim zaten tansiyon problemim yoktu öncesinde 7. Ayda çıktı bu tansiyon. Doktor 15/10 direkt alacam seni dedi bugün hatta gebelikte yüksekmiş bunlar.
Canim senin tarif ettigin enfeksiyona benziyor eger nisan gelmesinden bahsediyorsan onu kanla karisik akinti olarak tarif ettiler hep ebem de oyle soylemisti ama sarimsi yesilimsi akinti enfeksiyondan kaynakli oluyor geneldedaha önce anne olan arkadaşlar mukus tıkanınız geldi mi geldiyse nasıl gelmişti tarif eder misiniz bugün sabahtan beri normalden garip bir akıntım var akıntı gibi de değil çok yoğun afedersiniz sümüksü bi kıvamda kanlı değil ama sarımtrak bi akıntı mukus tıkalı olabilir mi sizce daha önce karşılaşmadım çünkü
Hafta da bir ister muhtemelen seni de ama 34 gibi başlarsın sen benceİnşallah inşallah bekler canım benimmm. Yüksekmiş yine de fiyatı kuzumm ben 300 max falan diye düşünüyordumm
Doktoruma fotoğraf atıp sordum çok aklıma takıldıAnladimm saglikla kavusun insallah dualarim sizinletansiyon cidden bir anda cikabilen bir sey hepimizde olabilir
Canim senin tarif ettigin enfeksiyona benziyor eger nisan gelmesinden bahsediyorsan onu kanla karisik akinti olarak tarif ettiler hep ebem de oyle soylemisti ama sarimsi yesilimsi akinti enfeksiyondan kaynakli oluyor genelde
Sakin olmaya calis canim kacinci haftandasin uzan dinlen bakalim biraz oyle bi durum varsa bile bi sekilde durdururmaya calisirlar merak etmeDoktoruma fotoğraf atıp sordum çok aklıma takıldınişan gibi duruyor her zaman kanlı akıntı şeklinde olmaz su gelişi kanama sık kasılma yada sancı olursa direkt gel yarın da muayeneye gel rahim ağzını kontrol edelim dedi ay daha çok erken panikler bastı hep beni
Canım stres yapma bu haftalarda olabiliyor yatış olsa da normal bu çoğumuza önerdiler biraz kontrol ilaç vs toparlar devam eder sürecin sağlıkla gelsin inşallahKızlar benim suyum azalmış, tansiyonum 14/9 çıktı, şeker için değerlendirme istedi dahiliyeden, ama sonra suyun azaldığını görünce tansiyona birlikte eğitim araştırmaya git yatırılabilirsin dedi. Protein kaçağı falan var mı diye bakılmasını istedi. Nolur dua edin yatırmasınlar
Pazar günü 33 oluyorum şu an 32+5 im bebeğin gelişimi iyi çok şükür 10 gün önde bakalım yarın belli olacak dua edinSakin olmaya calis canim kacinci haftandasin uzan dinlen bakalim biraz oyle bi durum varsa bile bi sekilde durdururmaya calisirlar merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?