- 17 Nisan 2019
- 3.953
- 4.899
- 133
İlki sezeryan oluncaSenin kesin sezeryan o zamann ikiniz icin de nasil saglikli olacaksa oyle olur insallah ama doktorunla da cok inatlasma bence oyle uygun gorurse he de gec 2 ocakta da kucaginda beraber girmis olursunuz ahahs
Sehir hastanesinde yapiliyot diye duymustumdevlette sezaryen sonrası vajınal dogum yapıl mıyor mu kızlar yapacak olan var mı ? hala sansım varken baska doktorlara mı danıssam
Kaç sene önce sezeryan olmuştun canım?devlette sezaryen sonrası vajınal dogum yapıl mıyor mu kızlar yapacak olan var mı ? hala sansım varken baska doktorlara mı danıssam
Seninle biz aynı hafta dönümlerindeyiz oözaman, bende cumartesi tam 33 oluyorumBende ctesi tam 33 oluyorum gercekten yerimden hizli kalkinca bile karnim aciyor artik kendimizi cok yormayalim bu zamanlarda temizlik falan hallolur bi sekilde
Ay ne güzel denk geliş olur amaBenim tahmini doğum tarihi 31 Ocak gözüküyor ama ben 26 Ocak istiyorum ya :) benim 2 mart , eşimin 6 temmuz doğum günü , 26.01.2026 olsun çok istedim ve inanıyorum o tarihte doğurucam :)
İstanbul anadolu yakasında şuan sadece Zeynep kamil yapıyor canım. SSVD poliklinkleri var oraya randevu alıyorsundevlette sezaryen sonrası vajınal dogum yapıl mıyor mu kızlar yapacak olan var mı ? hala sansım varken baska doktorlara mı danıssam
Bende bilemiyorum canım, devlette olacağım için haftaya gidicem bi sorucam artıkSezeryan olcaklar dpktorunuz kacinci haftada yapacak? Ben 38 diye bekliyordum doktor 39 dedi.dogum iznimdrn dolayi 38 istiyordum acikcasi
Genelde 38 diye duymustum ben canim ama bir gun bile fazla kalsa iyiBende bilemiyorum canım, devlette olacağım için haftaya gidicem bi sorucam artık♂
Canım bana normal de olsa sezaryen de 21 ocakta alırız demişti doktorum. Sata göre 38+2 oluyor gelişime göre 39+5 olmuş oluyorSezeryan olcaklar dpktorunuz kacinci haftada yapacak? Ben 38 diye bekliyordum doktor 39 dedi.dogum iznimdrn dolayi 38 istiyordum acikcasi
Tam kaç haftaydın canım bugün. Umarım tahlillerin güzel sonuçlanır. Sancılarda kaçı gördünKızlar bende bugün kontrole gittim 2650 kg olmuş oğlum hafif sancı çıktı nst de ama düzensiz ve ben zaten sezeryan olacağımkan idrar tahlili verdim tansiyonum arada yükseldiği için protein kaçağı var mı diye bakacaklar
Ben lcwden 1.6 tog 3-6 ay aldımm canımKizlar selam bebişler için tog uyku tulumu önerilerinizi alabilir miyim internetten bakıyorum en az 9 aylık bulabildim hep daha büyük bedenler satılıyor daha önce konuşulduysa kaçırmış olabilirim kusura bakmayın
34+3 üm canım sancılarda 50-60 arasıTam kaç haftaydın canım bugün. Umarım tahlillerin güzel sonuçlanır. Sancılarda kaçı gördün
Ben buradan aldım çok kaliteli geldiKizlar selam bebişler için tog uyku tulumu önerilerinizi alabilir miyim internetten bakıyorum en az 9 aylık bulabildim hep daha büyük bedenler satılıyor daha önce konuşulduysa kaçırmış olabilirim kusura bakmayın
Kızlar bende bugün kontrole gittim 2650 kg olmuş oğlum hafif sancı çıktı nst de ama düzensiz ve ben zaten sezeryan olacağımkan idrar tahlili verdim tansiyonum arada yükseldiği için protein kaçağı var mı diye bakacaklar
Seninle aramızda 3 gün varmış yaa34+3 üm canım sancılarda 50-60 arası
Bir aksilik olmazsa 2026 doğumlu olsun isterim ama önce sağlık tabi kiSeninle aramızda 3 gün varmış yaapazartesi ben de 34+3 oluyorum o gün kontrolum var bakalım haftasıyla uyumlu olacak mı, biraz önden gidiyordu yavrucum
Bakalım Aralık annesi mi Ocak annesi mi olacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?