Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    176
Arkadaşlar merhaba bugün kontrolüm vardı benim de. Bebeğim sağlıklı şükür ama açıklığım 4 cm olmuş yarın sabah sezeryana alınacağım ilki de sezeryan olduğu için. 32. Haftadan beri erken doğum riskim vardı zaten yarın 35+3 olcam bebeğim 2700 görünüyor kilo olarak umarım bir sıkıntı yaşamayız ve doğum sonrası da yanımda olur. Bana dua ederseniz çok sevinirim Matmazel - canım ismini Deniz olarak yazabilirsin

Ayyy benim de kendi annemler değilde kayınvalidemler ve eşimin dayısı, teyzesi falan böyle. Bu hafta sonu bir şey yapmayalım evde dinlenelim diyoruz her hafta biri çıkıyor geliyor. Evim daima temiz toplu eşim sağolsun çok yardımcı ama yine de ben uzanmak istiyorum birileri gelince mümkün olmuyor biraz daha bu dönem gelen giden istemiyorum.

Benimde iştahım çok açıldı resmen yenidoğanlar gibi iki saatte bir besleniyorum. Sürekli acıkıyorum.

Canım hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla kucağına alırsın ve bizlere haber verirsin :)

Canımm tarihim tam 29u diye buraya da katıldım aralık grubuna da. Ocağa kalır diye düşünüyodum ama pek kalcak gibi değiliz o yüzden burayı unuttum kızımın adı nil olacak, artık burayı da yoklarım

Benimde iştahım çok açıldı resmen yenidoğanlar gibi iki saatte bir besleniyorum. Sürekli acıkıyorum.
Of ben de öyleyim ve bebeğin kilosu önde biraz hamur işi ve tatlıdan kaçayım zaten şeker takip ediyorum diyorum ama yok yine kendimi abur cubur yerken buluyorum

Olsun canim sorun degil bizden once dogum yapacaksan hikayeni dinlemeyi de isteriz musait oldugunda saglicakla gelsin bebisin

Hadi bakalim saglicakla mutlulukla al kucagina canim bizi de haberdar et

Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Ayy iyi oldu böyle biraz daha aktif olduk helal sana adminim Matmazel -
İsim konusu da inşallah netleşecek yakında
Valla oglus tepemden inerse bakabiliyorum canim elimden geldigince
Ama bi sorumluluk yuklendi nedense bi anda
Gece musait olursam uyelik iptali yapanlari falan cikarcam listeden, bide haziran agustostan beri girmeyenleri
İnşallah iyilerdir
En azindan liste biraz daha duzenli gorunur
Isim konusunda da yilbasi gelmeden darlarim hepinizi hadi isim koyun artik su yavrucaklara diye

Of ben de öyleyim ve bebeğin kilosu önde biraz hamur işi ve tatlıdan kaçayım zaten şeker takip ediyorum diyorum ama yok yine kendimi abur cubur yerken buluyorum
Ne bulsam yiyorum valla bende bazen tatlı istiyor tatlı bazen tuzlu istiyor tuzlu.

sağlıkla kavuşun inşallah kolay bir doğum olsun günümüz aynı nerdeyse

Oncesinde misafir agirlamak koymuyordu ama simdi rutin isleri zor yapiyorum gercekten bi de destekleri olmayip aksine yuk olmalarina kuruluyorum keske daha anlayisli olsalar biseye faydalari yok en azindan tepeme toplanmasinlar

Ayy bir bir elenmeye basladikk saglikla kavusun insallah acikligi kontrol olmasa fark etmez miydin acaba sancin falan olmus muydu
Bu benn... Bebegin suyu sinirda diye dikkat etmem lazimmis elimden geldigince ediyorum ama hep acikiyorum her zaman da saglikli yiyemiyorum ki
Kızlar hastane çantalarınız hazır mı?
Ben 32.haftada hazirladim sadece lohusa pijamami utuleyip koymasi kaldi 2 takim bi elbise aldim ama evdeki hicbir sey olmadigi icin suanda da aktif giyiyorum hepsini ondan koymadim cantaya

Kızlar hastane çantalarınız hazır mı?
Bebişin eşyaları hazırlayıp bavul için olan o düzenleyicilere koydum kendiminkileri hazırlamam lazım daha yeni gecelik sipariş verdim gelsin yıkayayım hepsini birden koyarım diye düşündüm bir de yavaştan çikolatayı vs sipariş etmem lazım sanırım. Senin hazır mı canım kendin için neler koyacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…