- 23 Nisan 2025
- 178
- 133
- 18
- 26
- Konu Sahibi Matmazel -
-
- #13.501
Of bende hep böyle diyordum hatta yapanlara ne gerek var falan derdim dediğim her lafı yutmaya karar vermiş gibiyimOda süslemesine gerek olmadığını düşünüyorum, yani insanları gelmeye teşvik ediyor gibi geliyor. Ama kapı süsü yapıcam kendim onu kapısına asarım oğlumda da öyle yapmıştım yeter bence
Yaa konsept gibi olmuş çok güzel hepsi kapı süsü yaptırdım sadece ama odaya bişeyler uyduramıyorum kafamda kız olsaydı böyle kurdeleli şeyler çok hoşuma gidiyor havada duruyor gibi yapıyorlar ya onlarBen bir iki tane güzel bir şey buldum ama kim yapacak bilmiyorum. Eşim benimle doğuma girecek yoksa o becerikli hallederdi.
Party City Hastane Odası Süsleme Kız Folyo Balon Seti - Fiyatı, Yorumları
Party City Hastane Odası Süsleme Kız Folyo Balon Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
RÖNESANS PARTİ Beyaz Şeffaf Balon Kutusu Baby Yazılı 25x25 Cm - Fiyatı, Yorumları
RÖNESANS PARTİ Beyaz Şeffaf Balon Kutusu Baby Yazılı 25x25 Cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Genel Markalar Hastane Odası Süsleme Pembe Krem Gold 30 lu Balon Seti - Fiyatı, Yorumları
Genel Markalar Hastane Odası Süsleme Pembe Krem Gold 30 lu Balon Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
FORONEUS Balerin Tavşan Figürlü Ahşap Kapı Süsü - Fiyatı, Yorumları
FORONEUS Balerin Tavşan Figürlü Ahşap Kapı Süsü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
FORONEUS Balerin Tavşan Figürlü Ahşap Bebek Magnet 20 Adet - Fiyatı, Yorumları
FORONEUS Balerin Tavşan Figürlü Ahşap Bebek Magnet 20 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Benim alacaklarım böyle şimdilik.
Oğlumda almadı akıl edemezdiKızlarrr o zaman eğlenceli bir konu açayımeşleriniz doğum hediyesi hakkında ne düşünüyor biraz kocaları çekiştirmek isterim
Bende var geçen hafta ayağımın üstünü yoldum mesela özellikle göbeğimde çok var geriliyor diye sanırım. İlk gebeliğimde de ayaklarımın parmak aralarında olmuştu hatta ben mantar sanmıştım ama değilmiş. Doktor turuncu renkli bir krem vermişti.Kızlar ben de yarin 36 oluyorum bugun kontrolüm vardi 2400 lerde kilosu,boya da 48 cm dedi simdilik normal dogum icin beklemedeyiz bisey soracağım sadece su sıra ara ara geceleri kol ve bacaklarda kaşıntım oluyor sizlerde de var mıdır oyle bir durum doktoruma sormayı da unuttum 2 hafta da 1 kontrole düştük bakalim
Evet canım 35+1Listeye baktım da sende 35 haftalıksın sanırım
Kizlar konusu varken , şimdi benim bebeğimin henüz adı yok ve bende çikolata yaptırmak istiyorum aslında isimli olmasını çok güzel ama muhtemelen doğumdan sonra net karar vericez.Sizce isimsiz hayvan figürlu vs yaptırsam mi çok kararsız kaldimBen buradan yaptırdım 4-5 günde teslim edildi ve çok lezzetli
Yüksek ihtamal başucuma bir hoşgeldin panosu koyacağım balonlarla ve hediyelikleri yerleştiricem. Kapıyada tül ve kapı süsü tamamdır bence. Çok çok abartıyı da sevmiyorum.Yaa konsept gibi olmuş çok güzel hepsi kapı süsü yaptırdım sadece ama odaya bişeyler uyduramıyorum kafamda kız olsaydı böyle kurdeleli şeyler çok hoşuma gidiyor havada duruyor gibi yapıyorlar ya onlarerkek çocuğu sorunsalı hiç bişey gözüme hoş gelmiyor
Ayy araştırayım sorayım bir az kaldı ama hayırlısıyla sağlıcakla kucagimiza alsaydk yavrucaklarımizi
Bence olabilir neden olmasın ki. Sonuçta cinsiyeti belli ona göre bir tema figür vs seçilebilir.Kizlar konusu varken , şimdi benim bebeğimin henüz adı yok ve bende çikolata yaptırmak istiyorum aslında isimli olmasını çok güzel ama muhtemelen doğumdan sonra net karar vericez.Sizce isimsiz hayvan figürlu vs yaptırsam mi çok kararsız kaldim
Bende öyle düşünüyorum davsan pek hoşuma gidiyorBence olabilir neden olmasın ki. Sonuçta cinsiyeti belli ona göre bir tema figür vs seçilebilir.
Bu kremi sonrasında da kullanabilirsin canım bayağı kullanım alanı geniş benim de kadın doğum doktorum vermişti çünkü gebelikte de her krem kullanılmıyor. Karnım içinde nivea’nın şu meşhur sıkılaştırıcı olan nemlendiricisini kullanıyorum o da rahatlatıyor kaşıntımı.Ayy araştırayım sorayım bir az kaldı ama hayırlısıyla sağlıcakla kucagimiza alsaydk yavrucaklarımizi
Evet ya çoğu kasımda doğurdu aralığa bişey kalmadı.Hazırladım valla ben aralık anneleri Kasım da doğurunca korktum
Bugün çok fazla doğum vardı sanırım bende girip bir bakıyorum ne alemdeler diye. Sanırım şubat anneleri de bizim için aynı şeyi yapacak.Evet ya çoğu kasımda doğurdu aralığa bişey kalmadı.
Kapıya bi tül üzerine kapı süsükızlar bende sorayım oda süslemesi yapacak mısınız yapacaksanız nasıl bişey düşündünüz ne aldınız ben asla bi fikir bulamadım
Kesin kesinBugün çok fazla doğum vardı sanırım bende girip bir bakıyorum ne alemdeler diye. Sanırım şubat anneleri de bizim için aynı şeyi yapacak.
Bence büyük saçmalamışlarDevlet hastanesine gidiyorum basindan beri canim eski kadin dogumcum da perinatolog da ayni hastanenin doktoru ama cevredekiler kabul etmeyebilir bunca zaman o doktor takip etmis ona git diyebilir falan dediler ozel bile bakmayabilir dediler bu haftadan sonra bence de sacma doktor secme hakkim var belki tartisma yasadim bir sey gecti aramda olamaz mi yani
Bende öyle 34+2 oldum ama sanki maksimum 2-3 haftam var gibi geliyor perişanımKesin kesinben zaten Ocak ayının ilk günlerindeki kendimi pek ocağa kalacak gibi
Görmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?