Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    176
Of bende hep böyle diyordum hatta yapanlara ne gerek var falan derdim dediğim her lafı yutmaya karar vermiş gibiyim yıllardır doğum fotoğrafçılarını kınadım ne mana ne gerek var ya falan diye şimdi doğum anı fotoğrafçısı arıyorum

Yaa konsept gibi olmuş çok güzel hepsi kapı süsü yaptırdım sadece ama odaya bişeyler uyduramıyorum kafamda kız olsaydı böyle kurdeleli şeyler çok hoşuma gidiyor havada duruyor gibi yapıyorlar ya onlar erkek çocuğu sorunsalı hiç bişey gözüme hoş gelmiyor

Kızlarrr o zaman eğlenceli bir konu açayım eşleriniz doğum hediyesi hakkında ne düşünüyor biraz kocaları çekiştirmek isterim
Oğlumda almadı akıl edemezdi şimdi böyle şeyleri akıl edebilir o olgunluğa erişti ama malesef çatımız için var olan paramızı harcamamız gereken bi tadilata girmek zorunda kaldık şimdi de yapamaz

Kızlar ben de yarin 36 oluyorum bugun kontrolüm vardi 2400 lerde kilosu,boya da 48 cm dedi simdilik normal dogum icin beklemedeyiz bisey soracağım sadece su sıra ara ara geceleri kol ve bacaklarda kaşıntım oluyor sizlerde de var mıdır oyle bir durum doktoruma sormayı da unuttum 2 hafta da 1 kontrole düştük bakalim

Bende var geçen hafta ayağımın üstünü yoldum mesela özellikle göbeğimde çok var geriliyor diye sanırım. İlk gebeliğimde de ayaklarımın parmak aralarında olmuştu hatta ben mantar sanmıştım ama değilmiş. Doktor turuncu renkli bir krem vermişti.

Bende direk kol ve bacak genel de karinda filan yok hic anlamadım bazen aşırı oluyor gündüz hic yok da duş alıyorum oyle rahatlıyorum ama ara ara işte bazi geceler oluyor

Kremi de buldum canım istersen doktoruna bir sor. Ben bununla bayağı rahatlamıştım. S sefika38

Eklentiler

• IMG_8740.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 12
Ben buradan yaptırdım 4-5 günde teslim edildi ve çok lezzetli
Kizlar konusu varken , şimdi benim bebeğimin henüz adı yok ve bende çikolata yaptırmak istiyorum aslında isimli olmasını çok güzel ama muhtemelen doğumdan sonra net karar vericez.Sizce isimsiz hayvan figürlu vs yaptırsam mi çok kararsız kaldim

Yüksek ihtamal başucuma bir hoşgeldin panosu koyacağım balonlarla ve hediyelikleri yerleştiricem. Kapıyada tül ve kapı süsü tamamdır bence. Çok çok abartıyı da sevmiyorum.

Bence olabilir neden olmasın ki. Sonuçta cinsiyeti belli ona göre bir tema figür vs seçilebilir.

Ayy araştırayım sorayım bir az kaldı ama hayırlısıyla sağlıcakla kucagimiza alsaydk yavrucaklarımizi
Bu kremi sonrasında da kullanabilirsin canım bayağı kullanım alanı geniş benim de kadın doğum doktorum vermişti çünkü gebelikte de her krem kullanılmıyor. Karnım içinde nivea’nın şu meşhur sıkılaştırıcı olan nemlendiricisini kullanıyorum o da rahatlatıyor kaşıntımı.

kızlar bende sorayım oda süslemesi yapacak mısınız yapacaksanız nasıl bişey düşündünüz ne aldınız ben asla bi fikir bulamadım
Kapıya bi tül üzerine kapı süsü yeterli bence oda içine de hastane kendisi kuruyormuş küçük bi masa gibi
Bişey onun üzerine magnetleri çikolatayı kolonyayı koyarım

Bugün çok fazla doğum vardı sanırım bende girip bir bakıyorum ne alemdeler diye. Sanırım şubat anneleri de bizim için aynı şeyi yapacak.
Kesin kesin ben zaten Ocak ayının ilk günlerindeki kendimi pek ocağa kalacak gibi
Görmüyorum

Bence büyük saçmalamışlar bende devlete gittim ve halen gidiyorum ama doğum için 28.haftada başka doktora(özel) başladım.sizde doğum yapmayı düşünüyorum dedim tamam dedi.Parasını verdikten sonra neden olmasın.Ki devlette doğursan doğum başlamış sana git başka yerde mi doğur diyecekler.Sadece plansız bir deneyim yaşarsın.Ama allah en güzelini yaşatsınSen nerede doğum yapacağına karar ver.Doktorunu belirle ve gerisi takdiri ilahi.herşey güzel olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…