Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    176
kızlar bende sorayım oda süslemesi yapacak mısınız yapacaksanız nasıl bişey düşündünüz ne aldınız ben asla bi fikir bulamadım

Kızlarrr o zaman eğlenceli bir konu açayım eşleriniz doğum hediyesi hakkında ne düşünüyor biraz kocaları çekiştirmek isterim
Varlığından haberi yokmuş öyle dedi masum bi şekilde bende çaktırmadım aslında benim de haberim yoktu diyemedim, hamileliğin başında başkasından öğrenmiştim seninki ne diyor

kızlar bende sorayım oda süslemesi yapacak mısınız yapacaksanız nasıl bişey düşündünüz ne aldınız ben asla bi fikir bulamadım
Ben bir iki tane güzel bir şey buldum ama kim yapacak bilmiyorum. Eşim benimle doğuma girecek yoksa o becerikli hallederdi.

Benim alacaklarım böyle şimdilik.

Atlet banada mantıklı geliyor bi bakayım bende. Kızıma da onu kullanmıştım aşırı rahat oluyor
Aslinda ben her gordugum mesaja cevap vermeye calisiyorum ama bazen gozden kaciyor
Oyle durumlarda "la bana bi bakin loooğğ" yaz illaki biri döner alinip sessizlige burunmeyin
Azıcık canlandı buralar bak sen admin olunca

Ya ilkinde atletle rahat etmiştim bunda da şu iz yapmayan sütyenlerden alırım dedim unuttum haklısın her türlü çıkarıp emziriyorsunda işte hamilelik piskolojisi alayım diye düşünüyorum

Sat a göre 36+0 di canım

Arabamı yenileyecek hastane masrafı totosuna girmezse.
totolarda şemsiyeler var ya maalesef
Varlığından haberi yokmuş öyle dedi masum bi şekilde bende çaktırmadım aslında benim de haberim yoktu diyemedim, hamileliğin başında başkasından öğrenmiştim seninki ne diyor
Benimki sen ne istersen modunda ama hediye öyle bir şey değil diyorum sonuç olarak ben isteyeceğim muhtemelen

Oda süslemesine gerek olmadığını düşünüyorum, yani insanları gelmeye teşvik ediyor gibi geliyor. Ama kapı süsü yapıcam kendim onu kapısına asarım oğlumda da öyle yapmıştım yeter bence

Kızlar doğuma giderken burda aktif olalım ya heyecanı beraber yaşayalım, doğumdan sonra ortadan kaybolmak yok, bir elimiz memede bir elimiz burda olsun ahsjdjsj tek elle meme veriliyor muydu pro max anneler?
Ben veriyordum diye hatırlıyorum ahahha ilk günler perperişan olcan zaten motivasyon arıyacaksın kendine o değilde yakın olanlar görüşsek ne güzel olurdu, bi.çay kahve. Ya benim çocuk durmuyor ne güzel seninde durmuyo desek böyle ahahs

Aminnn inşallah sağlıkla gelsin hepimizin bebişleri

Kızımda bende öyle yapmıştım, bunda çok hantal kaldım ya. Kızkardeşimde kapı süsleyelim diyor dedim ben yapamam gel yap o zaman ‍♂ hallederiz falan dedi ama bilmiyorum, muhtemelen evi süsler. Sanırım kapı süsü daha mantıklı şu durumda da baktığın zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…