Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Kızlarrr o zaman eğlenceli bir konu açayım eşleriniz doğum hediyesi hakkında ne düşünüyor biraz kocaları çekiştirmek isterim
Ayy bir tane video var ya aklıma o geldi. Kadın elinin vedosunu çekiyor kocamın hamileliğimin başından beri aldığı hediyeler diyee; ama el boş en sonunda da n*h yapıyor ahahha.

Şaka bir yana tüp bebekti özelde doğumuydu derken sanırım bende avucumu yalıycam

Eğer vajinal doğum tercih ediyorsan döner inşallah canım kg konusuna gelince belki de haftasıyla uyumludur yanılma payı oluyor, bende ona güveniyorum benimki de biraz öndeydi çünkü

Eğer vajinal doğum tercih ediyorsan döner inşallah canım kg konusuna gelince belki de haftasıyla uyumludur yanılma payı oluyor, bende ona güveniyorum benimki de biraz öndeydi çünkü
Aynen ölçerken illa fazla yada az çıkabiliyor kesin olmuyor bence de canımm. Amaan hiçbirşey önemli değil tek öenmli olan sağlıklı olması. Çok kilolu olursa dışarda diyet çok zayıf olursa da dışarda yemek her türlü hala yola sokarız biz onları hahah

Kızlarrr o zaman eğlenceli bir konu açayım eşleriniz doğum hediyesi hakkında ne düşünüyor biraz kocaları çekiştirmek isterim
Laf arasinda sormustu bi kez bende dusuneyim demistim sonra dedim 5 10 ajda al gozum yuksekte degil sonra bi daha sormadi
dusundum de hediye olarak eve yardimci alsa fena olmaz
Bebegi emzirdikten sonra kucagimdan alip gazini cikaracak, bana balli süt yapacak bir yardimci
Yazarken gozlerim doldu

kızlar bende sorayım oda süslemesi yapacak mısınız yapacaksanız nasıl bişey düşündünüz ne aldınız ben asla bi fikir bulamadım
Evi süsleyeceğiz Allah nasip ederse.Dün usg sonucu iyi olmayınca(bebeğin suyu bulanmış,oksijen yetmezliği vardı)doktora gittim bu gün,bi sürü iyne ve ilaç yazdı,tansiyonum da açken 13/9-du.Böbreğim çok zorluyor beni.Şimdi son 1 ayı sağlıkla bitirmeyi istiyorum,başka şeyler boş geliyor.Kendinize dikkat edin kızlar üşütmeyin,ağır iş yapmayın.

iyi yapmışsın canım zamanı değerlendirmişsin
Kaç yaşında ilk çocuk şimdi?

Oğlumun adı Arel Atlas dusnundum de eşim begenmedi
Diğer önerileri de sorayım bakayım
Teşekkürler
Rica ederim canım, çok isim baktım ama içime sinen olmadı işte
Aynı şeyleri düşünmüşüz Çok şükür bulduk ya doğmadan
Ayy pozlara baak minnoş Benimkide anca yüzünü gizlesin

Ay benimde makat ve 34+3 haftası ama 1 hafta önde dedi. Kendimi ocağın ilk haftası gibi planladım ama bakalım devlette ne diyecekler. O kadar zor geçiyor ki artık doğsun artık diye düşünüyorum

Çok geçmiş olsun canım sağ Salim kavuşun inşallah bebisinle buradaki herkese dua ediyorum gerçekten sürekli kaç ayı beraber geçirdik hepimizin bebisine kavuşmasını duyalım

Aynen öyle kuzum yeterki sağlıkla kavuşalım mis kokularını içimize çekelim o kadar heyecanlıyım ki ilk kucağıma alacağım anın hayalini kuruyorum hep

Canım mesajını şimdi gördüm,yukarıda yazdım durumumu.Ben kendimi iyi hissediyorum,amma bebeğin durumu iyi değilmiş,doktorun yazdığı ilaçları ve iğneleri kullanacağım,inşallah her şey yoluna girer.

Canım çok geçmiş olsun sağlıkla bitiricez inşallah Gerçekten diğer herşey boş geliyor. Son aylar ağır kaldırmayın evin işlerinide boşverin gitsin Allah aşkına

Peripellas @gullaccc Doktordan çıkınca bizi de güncelleyin canlar, güzel haberler alırsınız inşallah
Ben gittim oğluşum 2700 boyunu söylemedi pozisyon yanıltıcıymış nst ye girdim biraz sancı çıktı ama düzensiz olduğu sürece şikayetin olmadığı sürece tutabildiğimiz kadar tutcaz dedi hedef 2 ocak

Çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla ilerler süreç

Canım çok geçmiş olsun sağlıkla bitiricez inşallah Gerçekten diğer herşey boş geliyor. Son aylar ağır kaldırmayın evin işlerinide boşverin gitsin Allah aşkına
Çok teşekkür ederim canım.Ben ilkinde sezeryane alınırken bebek küveze de düşe bilir denildiği için son 2 gün bile bebeğe bir şey almak içimden gelmedi,yaşamazsa o eşyalara bakıp daha da kötü olurum diye düşündüm.Şimdi de bebeğim sağlıcakla gelsin,eksik olanlar 2 günde de alına biliyor diyorum,ilkinde de öyle oldu zaten.Yakın arkadaş gibi olduğum akrabalarımız da evi süslemiştiler,süpriz olmuştu bana,onu da hiç unutmam,evi süslemeyi çok istemiştim,sağ olsunlar ben demeden yapmıştılar
Doktor bana dedi ki,izindesin,evdesin,ama kendine iyi bakmamışsın,bağışıklığın aşağı düşmüş,halbuki çalıştığlm zamana kıyasla daha iyi besleniyor,sinirlenmiyordum,niye böyle olduğunu anlayamadım,kızartma,tuzlu,yumurta,peynir yeme dedi,son zamanlar patates,köfte kızartıp yedim,öyle başka kızartma da yemedim,abur cubur da nadiren,ayda bir defa falan yerim.Yemekleri diyet yemeği gibi yap,elma suyu iç dedi,o zaman da bebek nasıl kilo alacak diye düşünüyorum.
Kilo aldıran sağlıklı tarifler arayıp bulmam lazım galiba.

Eşimin hala ve amcasının çocuklarıyla çok yakınız,salonu böyle süslemişlerdi,hastane çıkışına da gelmiştiler,o gün kalabalıktı,evde bayram havası vardı,çok güzel bir gündü

Eklentiler

• Screenshot_20251209-132559_Gallery.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 38
Gebelik şekerim var o yüzden sürekli tuza şekere dikkat edip bebişe kilo olacak şekilde besleniyorum fikir almak istersen mesela sabahları kabak dereotu yumurtayla omlet yapıyorum kabağı rendeleyerek baharat vs güzel oluyor akşamları da çok şükür kış sebzeleriyle aram iyi karnabahar yoğurtlu Brokoli salatası ıspanak vs bazen akşamdan kalan ıspanağın üstüne yumurta kırıp yiyorum sabahları üşenirsem aklına bişey gelmediğinde sor kaç aydır tarif uydura uydura gidiyorum Bebişin kilosunda bi problem olmadı çok şükür şekere rağmen çok iri değil ama yediklerimi kısıtlı tutmama rağmen de güzel gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…