- 14 Eylül 2024
- 668
- 532
- 23
- 29
- Konu Sahibi Matmazel -
- #14.461
Kızlar ben bu sling/kanguru meselesinde hala emin olamadım çok hoşuma gidiyor ve sanki kısa yürüyüşte falan kullanırım gibi geliyor ama bebeğe zararlı diyen var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım değerlerine baktır hiçbir şey sağlığından önemli değil tedbirli olmak lazımKızlar hepinize iyi haftalar , ben bugün 33+3üm çalışabilir raporuyla devam ediyorum, çok aman aman kötü değilim ama zorlandığımı fazlasıyla hissediyorum . Ve son iki gündür bir baygınlık hissi ,ellerimde hissizlik , sanki beynim uğulduyor gibi algılarım kapanıyor gibi.. İşe geliyorum ama asla adapte değilim yani anlayamıyorum , boş boş dolanıyorum gibi böyle . Doktoruma yazdım bi gel kanlarına bakalım dedi ama izin alıp gidemiyorum da , cumartesi kontrolüm var 31 aralıkta da izne çıkıyorum zaten ama dayanamayacak gibiyim , bi yandan da yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin sabret diyorum kendime çok modum düştü bu aralar , napsam bilemedim ya .![]()
İzin alıp gidemedim ama yarın da devam edecek olursa biraz erken çıkıp gidicem , çok iyi hissetmiyorum nedenseCanım değerlerine baktır hiçbir şey sağlığından önemli değil tedbirli olmak lazım
Ben letgodan ilaysin slingini aldimKızlar ben bu sling/kanguru meselesinde hala emin olamadım çok hoşuma gidiyor ve sanki kısa yürüyüşte falan kullanırım gibi geliyor ama bebeğe zararlı diyen var
H&M aldım bende 900 küsür %100 pamuk zaten max marta kadar giyicek ocak sonu gozukuyor doğumum ne olur bilinmez tabi 1-2 aylık ama 3 aya kadar oluyor yazmışlardı yorumlarda hep bence kız erkek idealGüle güle giysin canım kitikate’in herşeyi çok güzel. Orda bir yeşil gördüm bende ona bayıldım ama kısa süre giyeceği için daha uygun fiyatlı bir şey bakıyorum. Çokta aldım ben ama mont gibi yarım hep.
Kansızlık olabilir canım mutlaka baktır bence çok geçmiş olsunİzin alıp gidemedim ama yarın da devam edecek olursa biraz erken çıkıp gidicem , çok iyi hissetmiyorum nedense![]()
Hm den peluş aldım ben canımKızlar astronot tulum aldınız mı? Aldıysanız nerden nasıl bir şey aldınız acaba?
Ay bilirim o hissi. 37 ye kadar çalıştım ama bir sor nasıl çalıştımKızlar hepinize iyi haftalar , ben bugün 33+3üm çalışabilir raporuyla devam ediyorum, çok aman aman kötü değilim ama zorlandığımı fazlasıyla hissediyorum . Ve son iki gündür bir baygınlık hissi ,ellerimde hissizlik , sanki beynim uğulduyor gibi algılarım kapanıyor gibi.. İşe geliyorum ama asla adapte değilim yani anlayamıyorum , boş boş dolanıyorum gibi böyle . Doktoruma yazdım bi gel kanlarına bakalım dedi ama izin alıp gidemiyorum da , cumartesi kontrolüm var 31 aralıkta da izne çıkıyorum zaten ama dayanamayacak gibiyim , bi yandan da yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin sabret diyorum kendime çok modum düştü bu aralar , napsam bilemedim ya .![]()
H&M baktım bende daha önce kızıma da buradan almıştım ama bulamadım şimdi.H&M aldım bende 900 küsür %100 pamuk zaten max marta kadar giyicek ocak sonu gozukuyor doğumum ne olur bilinmez tabi 1-2 aylık ama 3 aya kadar oluyor yazmışlardı yorumlarda hep bence kız erkek ideal![]()
Benimde kanim 10 lardaydi ferritinim 7 ydi .damardan serum verdi doktor kendime geldim biraz .demir serumu iste canim ilacla yukselmedi benimkızlar merhaba nasılsınız ben 30 hafta gebeyım aranızda ferrıtın dusuklugu yasayan varmı sıdefer stıck kullanıyorum yaklasık 4 aydır dıger kan ılaclarını ıcemıyorum mıdem kotu oluyo gecn ken tahlılı yapıldı hgb 10.1 demır 50 ferrıtın 6 stıck 2 ıc dedı dr um nasıl olacak bılmıyorum sızde durumlar nasıl varmı bu sekıl dusukluk yasayan
cok alerjık bı bunyem var canım benım demır serumuda bıraz yan etkı acısından rısklıymıs dr onermedı o yuzden sımdılık senın serum sonrası kaca cıktı degerlerınBenimde kanim 10 lardaydi ferritinim 7 ydi .damardan serum verdi doktor kendime geldim biraz .demir serumu iste canim ilacla yukselmedi benim
İnsana yararlı ne varsa reddettiler ya bakalım ne çıkacak payımızaAy bilirim o hissi. 37 ye kadar çalıştım ama bir sor nasıl çalıştıminşallah doğum iznini uzatırlar dün aile bakanı ocağın ilk haftası mecliste oylayacağız diyordu
Çok teşekkür ederimKansızlık olabilir canım mutlaka baktır bence çok geçmiş olsun
İyiyim canım ama insan tedirgin oluyor. Senin iki sezaryen arası ne kadar? Bide doktor bebeği ne zaman alacağını söylüyorSanada çok geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın? Bende o sezaryen yerinden çok çektim, doktor gerildikçe acın olur, kasılma olur çok normal dedi en son. İnşallah yarın çıkarım diye düşünüyorum artık bakalım
Bu bebişler inat ettiği zaman dönmüyolar yavrucum, bazılar çok inatHayırlısı olsun yinede hangisi sağlıkla olacaksa öyle gelsinler
Evet canim alerjik bi sure gozetim altinda tutuyolar bi sonraki kontrolde olcturcemcok alerjık bı bunyem var canım benım demır serumuda bıraz yan etkı acısından rısklıymıs dr onermedı o yuzden sımdılık senın serum sonrası kaca cıktı degerlerın
Ben şey diye düşünüyorum , ücretli izni devam eden anneleri kapsayabilir yani onun üzerine eklenebilir . Askerlik gibi düşündüm , eşim 12 ay diye gidip 6 ay yapıp gelmiştiKizlar dogum izni ocakta dogack bebekleri mi kapsayacak oyle bi soylenti duydum aralikta dogururum diye korkuyorum