Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Hamile halinle canının sıkılmasına müsade etme canım bi doğur bakalım karşına alır konuşursun belki biraz olsun kendine çeki düzen verir

Takip ettigim bi kiz instada 34.haftada ikiz dogum yapti 1 hafta kuvozde kaldi bebekleri ama 35.haftada evlerine donduler oyle soylemek istedim belki bir nebze icine su serpilir diye tabi her bebek bir olmaz ama sonucta suan sagliklilar ve kucagindalar senin de oyle olacak insallah

cok gecmıs olsun ferrıtın gebelıkte cok dusuyomus zaten ama ne aldınız 100 mg lık benım dr ın verdıgı suruplar haplar benı mahfedıyo

Canım allah anneciğine acil şifalar versin inşallah üzüldüm gerçekten. Babana da uzun ömürler versin. Her aile ve her ailenin yetiştirdiği bir olmuyor kendini yetiştirmekte önemli eşinin kalbine de vicdan merhamet versin biraz kalksın kendi yapsın çayını kahvesini sahlebini. Hizmetçi değiliz ki biz zaten kadın olarak yükümüz ağır.

Peripellas canım sen ilk doğumda gebelik zehirlenmesi yaşadın diye hatırlıyorum , baştan beri tansiyonun hep yüksek miydi , ödem vs ne zaman olmaya başladı.Beni aydınlatırsan çok sevinirim

Umarım bebeğinizin gelişimi ilerler, Rabbim sağlık versin.

Peripellas canım sen ilk doğumda gebelik zehirlenmesi yaşadın diye hatırlıyorum , baştan beri tansiyonun hep yüksek miydi , ödem vs ne zaman olmaya başladı.Beni aydınlatırsan çok sevinirim
Evet ilk doğumu preklamsi ile yapmıştım canım. Ama tansiyonum başlarda hep düşüktü. 32. Hafta gibi ödemim artmaya(ayakkabılarım, yüzüklerim olmuyordu) başladı dr tansiyonumu her gün ölçmemi istedi ama normal çıkıyordu 37. Haftada artık tansiyonum 13/9 14/10 çıkmaya başladı üç günde bir idrar tahlili veriyordum dil altı kullanıyordum ve de nst de sancım çıkıyordu ama düzensizdi. En son 38+4 e geldiğimde tansiyonum 16 yı gördü o gün acile gittim idrar tahlili yapıldı ve ilk defa protein kaçağı tespit edildi. Daha tansiyonumu düşüremediler dr ertesi sabah acil sezeryana alacağız dedi. Normal doğursam falan dedim sancımda vardı çünkü ama dr izin vermedi her sancıda tansiyonum yükseliyordu. İyi ki de izin vermemiş sezeryanda bile yükseldi tansiyonum spinal olmama rağmen sedasyonla uyuttular bu hamileliğimde hem perinatolog hem kadın doğum dr una gidiyorum şükür ödem vs hiç bişey olmadı her hamilelik kendine özgü gerçekten

Teşekkür ederim, lütfen siz de bedeninizi dinleyin, zorlamayın kendinizi. Eşiniz de sorumluluk alsın biraz.

Goguslerdeki acinin hassasiyetin artmasinin dogumun yaklasmasiyla bi ilgisi olabilir mi

Çok teşekkür ediyorum ya benim normalde düşüktür tansiyonum gebelik başından beri 13/14 çıkıyor küçük de 6/7 değişiyor.Yeni 36 ya girdim hafif ödem başladı ,sağlık ocağında ki ebe de doktora gidince soyle protein kaçağına baksın dedi içime kurt düştü.Gunlerim normal geçiyor öyle anormal derecede bir ödemim hiç olmadı ondan merak ettim.Persembe gidince ogrenicem bakalim

Benim yillardir demirim hep 7 8 seyrediyor
Ilaclari da duzenli kullanmadim hic
Agir geldi
Boyle yasiyorum yani
Anemi falan diyor bazi doktorlar da

Sancılar kaç çıktı canım hatırlıyor musun? Sen hissettin mi sancıyı? Ay senin heyecanını düşünemiyorum şimdi ne kaldı bu ayın bitmesine
40tan büyük 60tan küçüktü arada bişeyler yok ben sancı olarak hissetmedim de toplanma sertleşme oluyo ya öyle oldu

Ay kakani da yere yapsaydin toprakla orterdin deseydin suna
Nasil sinir oldum
Benim esim ev islerine yardimci oluyordu ama arada triplere giriyordu ailesi mi dolduruyordu o zamanlar anlamiyordum
Mutfaga elini surmezdi bi camasir asardi bide arada evi supururdu ama soylenirdi bazen de
Saglam bi cinnet herseyi cozer bazen
Benim yerime lohusaligi da o yasamisti
Kotu donemlerdi
Insan boyle donemlerde kocayi şutlamak istiyor
Sana tavsiyem doguma yanina biri gelecekse rica et az erken gelsin
Evi falan toparlar en azindan
Su an sana oneri vermek istemem
Esinin huyunu bilmiyorum cunku
Benim esim basak burcu bide dusun
Cok zitlasiyorduk o zamanlar
Su donem sadece kendini ve bebegini dusun
Dogumu atlat lohusaligi atlat bi kendine gel hersey hallolur
Benim esim su an evde supurur camasiri hala o asar
Supurgeleri bosaltir bulasik mak bosaltir
Hatta bazen elimde birsey yikiyorsam gelir durular vs vs
Adam olacaklar bi sekilde eger tek sebep evin eski duzeninin olmamasiysa, geciyor bunaltili donemler
Ama su an kendini yipratma hic
Kendine ve bebegine odaklan
Su lohusalik falan gecsin nasilsa burdayiz
Konusur dertlesir gerekirse kafasini duvara surter kivilcim cikaririz izaya getiririz

Ay bu mesaji yeni okudum
Pess insan esine nasil boyle konusur
Esin tam dayaklikmis uzgunum

Kuzu nasıl alistirdin taktik ver benim cinnetten sonra 1 hafta falan yapıyor sonra bırakıyor sürekli de cinnet geciremem darlandim djxbx

Benim yillardir demirim hep 7 8 seyrediyor
Ilaclari da duzenli kullanmadim hic
Agir geldi
Boyle yasiyorum yani
Anemi falan diyor bazi doktorlar da
yaa oylemı ınsan tereddut edıyo bıde dogum olacak falan bende ılk gebelıgımde hıc kullanmadım kan ılacı bunda kullanıyorum ozel bı de parayla alıyorum napalım saglık olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…