Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Evlilik gerçekten zor bir süreç. Eşinizden ev işlerinde yardım istiyor muydunuz? Bazı erkekler söylenmeden yapmıyorlar hiç.
Defalarca söyledim yapamıyorum diye yapma o zaman diyor daha çok deliriyorum ben yapmicam o yapmicak cinler mi gelip yapacak anlamadım yani ilk başlarda bile yaptığım yemeği kokusundan kustuğum için yiyemezdim başkası yapınca iş yerinde vs yerdim rahatlıkla bin kez söyledim yapamıyorum biraz idare et sen yapıver diye yapamıyorsan yapma ben karnımı doyururum bi şekil diyip geçerdi bende açlıktan öleyim diye bekleyecekti heralde

Son bi kaç gündür o kadar canımı sıkıyor ki bu konu , ben hiç görmedim hala bütün sorumluluk bende yardım istediğim zaman da surat asarak yapıyor nalet olsun yapma onu da ben yaparım diyip alıyorum elinden.Riskli geçti benim de hamilelik ona rağmen naz niyaz nedir bilmedim.Ailem gurbette , Seyit onbaşı gibi hala kendi işimi kendim görüyorum ve çok üzülüyorum.Kac kere dert yandım ama pek çözüm olmadı

Canım gerçekten sinirinin bozulması çok normal hamile olmayan için bile tek başına ev işi yapmak çok sinir bozucudur eminim. Tabi ki kendisinin akıl etmesş gerekirdi ama sen yardım etmesini söyledin mi hiç
Söyledim daha az önce tartıştık bu konudan tuvalet kağıdını değiştirmiş boş olanı öylece yere atmış bende dalgasına sizin köyde çöpler yere mi atılıyor dedim çöp olan yerde evet heryer çöplük gibi olduğu için ayırt edemedim yeri çöplük mü temiz mi diye laf söylüyor kafayı yemek üzereyim

Aynı şekil maalesef bide utanmadan geçen gün bana gelmiş anlatıyor iş yerinden arkadaşının eşi hamileymiş adam direkt eve gidermiş yemek hazırlamak için bunlar da dalgasını geçiyormuş gelmiş bana diyo ki sen hiç zor hamilelik geçirmedin şunun eşi yataktan bile çıkamıyormuş işimi yapan olsa ben çıkar mıydım acaba o yataktan bi poşete kusup bi yandan çorba karıştırdığım günleri unutmuyorum yani

Ölçüm cihazının uçlarının tarihi geçtiyse oda yanlış ölçüyor canım bilgin olsun. Benimde o sebepten yüksek çıkmıştı mesela ‍♂ senin yine erken farkedilmiş çok şükür

sevinsem mi ağlasam mı bilemedim şekerim düşükmüş diye sevinip böyle de salak olunmaz diye ağlayasım var sjjsjsjf

Kesinlikle, kendine bu kadar yüklenme. Bende aynıyım gerçi bi noktada insan kendinde arıyor sorunu

En acı olan kısim da bu , bende unutmuyorum bana olan davranışlarını.Utanmadan bide atıyorum belim ağrıyor biraz masaj yap diyorum bir iki dakka sus payı yapıyor mesela , sonra diyor ki hadi şimdi sende bana yap.Beklentilere bak ya düşündükçe sinirim hopluyor

Şaka gibiler gerçekten hepsi mi aynı olur ya benim belim ağrıyor onunki benden çok ben yatakta dönerken zorlanıyorum o benden çok artık isyan ettim geçen gün tamam dedim ya en hasta en kötümüz sensin Allah aşkına sus artık ben Turp gibiyim sen bitmişsin lanet olsun artık ya

Evet tam olarak öyleler , geçen gün kopardım kıyameti de bugün yine aynı yani yoruldum artık zorla güzellik olmuyor işte

Evet tam olarak öyleler , geçen gün kopardım kıyameti de bugün yine aynı yani yoruldum artık zorla güzellik olmuyor işte
Açıkçası düşünülmeden yapılacak güzellik de eğreti duruyor çevremde görüyorum eşi hanile. Diye millet pervane gibi tepesinde biz çocukları babamızın evinden mi getirdik acaba

Ay o dalga geçtikleri benim eşim olabilir. Eşim işten gelir yemek yapar. Temizlik yapılacaksa temizlik yapar. İş yerindekilere de evdeki mesaiye gidiyorum diyormuş hatta. Arkadaşları da alışmış artık senin 2. iş diyormuş ama yapacak bir şey yok yani. Benim hamileliğim gerçekten kolay geçmiyor uzun süre mide bulantılarım oldu hala da prilamı bırakamadım içiyorum mesela yoksa bulantım oluyor. Hiç bir şey olmasa ağırlaştık artık yapamıyoruz. Anlayışlı olması lazım. Çok üzüldüm ve şaşırdım açıkçası bu tutumuna.

Nerde o günler bi bardak suyu nasip olmadı daha balkondan gelirken su getiriver derim 1 saat sonra gelir unuttum der öyle bi kafa

Benim de 36+6 bugün 2950 çıktı Nstde sancı görüldü Ocak ayına kalmaz pek dedi doktor

Nerde o günler bi bardak suyu nasip olmadı daha balkondan gelirken su getiriver derim 1 saat sonra gelir unuttum der öyle bi kafa
Hepsi başka canım bunların. Benim ilk eşimde maalesef anlattığın gibiydi. Bir de beceriksizdi yani mümkün değil yapamazdı benim canım çıkardı zaten dayanamadım her işi ben yapacaksam bir erkeğe ihtiyacım yok diyip boşandım. 10 sene iyi bile dayandım. Şimdi ki eşimi ailesi o kadar güzel yetiştirmiş ki girer mutfak dolaplarını siler, çamaşırları asar toplar, ütüler. Balkon mu yıkanacak yıkar, cam mı silinecek siler. Hiç birini de ben söylemem. Kendi görür yapar. Hiç bir işe de bu kadının işi demez. Zaten ilk eşim gibi olsaydı ne bu yaştan sonra evlenir ne çocuk yapardım.

Trendyoldan aldım ben bunu indirimde 530 tl ydi linkini atmıştım hatta burada bulunduğum şehirde hm olmadığı için sitenin dibine dibine kurcalıyorum
Ay görmemişim demekki ben. Bilmiyorum lazım da olur mu arabayla çıkarız hep ama ya lazım olursa alayım elimin altında bulunsun da diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…