- 23 Nisan 2025
- 315
- 282
- 18
- 26
- Konu Sahibi Matmazel -
-
- #14.501
Defalarca söyledim yapamıyorum diye yapma o zaman diyor daha çok deliriyorum ben yapmicam o yapmicak cinler mi gelip yapacak anlamadım yani ilk başlarda bile yaptığım yemeği kokusundan kustuğum için yiyemezdim başkası yapınca iş yerinde vs yerdim rahatlıkla bin kez söyledim yapamıyorum biraz idare et sen yapıver diye yapamıyorsan yapma ben karnımı doyururum bi şekil diyip geçerdi bende açlıktan öleyim diye bekleyecekti heraldeEvlilik gerçekten zor bir süreç. Eşinizden ev işlerinde yardım istiyor muydunuz? Bazı erkekler söylenmeden yapmıyorlar hiç.
Son bi kaç gündür o kadar canımı sıkıyor ki bu konu , ben hiç görmedim hala bütün sorumluluk bende yardım istediğim zaman da surat asarak yapıyor nalet olsun yapma onu da ben yaparım diyip alıyorum elinden.Riskli geçti benim de hamilelik ona rağmen naz niyaz nedir bilmedim.Ailem gurbette , Seyit onbaşı gibi hala kendi işimi kendim görüyorum ve çok üzülüyorum.Kac kere dert yandım ama pek çözüm olmadıKızçeler ben yüksek müsaadenizle biraz dert yanıcam…
Hamilelik sürecinde eşinden hiç destek göremeyen var mı? Yani başlarda bile çalışıyordum mide bulantısı halsizlik bi yandan o vardiyalı çalışıyor olmasına rağmen yemek temizlik herşey beni beklerdi evde olduğu halde artık ağırlaştım adım atacak halim yok hala aynı sürekli hadi kahvaltı hadi yemek ne zaman ocağın önüne sandalye çekip çorba karıştırıyorum gelip ne zaman hazır diyip gidiyor ver ben karıştırayım yok temizlik takıntılıdır biraz bu arada takdir edersiniz aktif temizliğim öyle aman aman yapamıyorum yani sürekli evin haline bak leş gibi konuşup duruyor ailem de burada değil onlardan da destek alamıyorum bişeyleri yaparken zorlandıkça yada yapamadıkça ağlaya ağlaya iş yapmaya başladım artık depresyona girmek üzereyim herşey üstüme yıkılmış gibi
Söyledim daha az önce tartıştık bu konudan tuvalet kağıdını değiştirmiş boş olanı öylece yere atmış bende dalgasına sizin köyde çöpler yere mi atılıyor dedim çöp olan yerde evet heryer çöplük gibi olduğu için ayırt edemedim yeri çöplük mü temiz mi diye laf söylüyor kafayı yemek üzereyimCanım gerçekten sinirinin bozulması çok normal hamile olmayan için bile tek başına ev işi yapmak çok sinir bozucudur eminim. Tabi ki kendisinin akıl etmesş gerekirdi ama sen yardım etmesini söyledin mi hiç
Aynı şekil maalesef bide utanmadan geçen gün bana gelmiş anlatıyor iş yerinden arkadaşının eşi hamileymiş adam direkt eve gidermiş yemek hazırlamak için bunlar da dalgasını geçiyormuş gelmiş bana diyo ki sen hiç zor hamilelik geçirmedin şunun eşi yataktan bile çıkamıyormuş işimi yapan olsa ben çıkar mıydım acaba o yataktan bi poşete kusup bi yandan çorba karıştırdığım günleri unutmuyorum yaniSon bi kaç gündür o kadar canımı sıkıyor ki bu konu , ben hiç görmedim hala bütün sorumluluk bende yardım istediğim zaman da surat asarak yapıyor nalet olsun yapma onu da ben yaparım diyip alıyorum elinden.Riskli geçti benim de hamilelik ona rağmen naz niyaz nedir bilmedim.Ailem gurbette , Seyit onbaşı gibi hala kendi işimi kendim görüyorum ve çok üzülüyorum.Kac kere dert yandım ama pek çözüm olmadı
Ölçüm cihazının uçlarının tarihi geçtiyse oda yanlış ölçüyor canım bilgin olsun. Benimde o sebepten yüksek çıkmıştı meselaAy kızlar benim de şeker ölçüm aletim sıkıntılıymış hba1c 4,57 cıktı doktorum baya düşük nasıl olabiliyor dedi şeker aletim yanımdaydı tokluk 2.saatim kendi aletimde 140 ken hemşire 70 ölçtübende diyorum bi anormallik var bende evde sürekli sıcak basması çarpıntı göz kararması falan yaşıyorum meğer şekerim düşüyormuş zaten iştahım azaldı bide insülini vurup yemeyince üstüne şekerim yüksek diye ek doz vurunca diplere gitmişim şaka gibi
sevinsem mi ağlasam mı bilemedim şekerim düşükmüş diye sevinip böyle de salak olunmaz diye ağlayasım var sjjsjsjfÖlçüm cihazının uçlarının tarihi geçtiyse oda yanlış ölçüyor canım bilgin olsun. Benimde o sebepten yüksek çıkmıştı mesela♂ senin yine erken farkedilmiş çok şükür
Kesinlikle, kendine bu kadar yüklenme. Bende aynıyım gerçi bi noktada insan kendinde arıyor sorunuGerçekten yoğun bakıma girmesin istiyodum ama büyüyemiyosa gerçekten yoğun bakım daha iyi olcaksa girsin o zaman bilmediğim bi süreç değil ama bu kadar küçükte değildi oğlum. Belli ki vücudum hamilelik kaldırmıyor. Bi türlü işler dğzelmiyor 1 aydır beynim yoruldu dışarıda olsa daha iyi bakardım o kesin
En acı olan kısim da bu , bende unutmuyorum bana olan davranışlarını.Utanmadan bide atıyorum belim ağrıyor biraz masaj yap diyorum bir iki dakka sus payı yapıyor mesela , sonra diyor ki hadi şimdi sende bana yap.Beklentilere bak ya düşündükçe sinirim hopluyorAynı şekil maalesef bide utanmadan geçen gün bana gelmiş anlatıyor iş yerinden arkadaşının eşi hamileymiş adam direkt eve gidermiş yemek hazırlamak için bunlar da dalgasını geçiyormuş gelmiş bana diyo ki sen hiç zor hamilelik geçirmedin şunun eşi yataktan bile çıkamıyormuş işimi yapan olsa ben çıkar mıydım acaba o yataktan bi poşete kusup bi yandan çorba karıştırdığım günleri unutmuyorum yani
Ay saçmalama. Yüksek olmasından her türlü iyidir emin ol. Benimde yüksek diye düşürmeye çalışıyorlar şuanda öyle düşünsevinsem mi ağlasam mı bilemedim şekerim düşükmüş diye sevinip böyle de salak olunmaz diye ağlayasım var sjjsjsjf
Şaka gibiler gerçekten hepsi mi aynı olur ya benim belim ağrıyor onunki benden çok ben yatakta dönerken zorlanıyorum o benden çok artık isyan ettim geçen gün tamam dedim ya en hasta en kötümüz sensin Allah aşkına sus artık ben Turp gibiyim sen bitmişsin lanet olsun artık yaEn acı olan kısim da bu , bende unutmuyorum bana olan davranışlarını.Utanmadan bide atıyorum belim ağrıyor biraz masaj yap diyorum bir iki dakka sus payı yapıyor mesela , sonra diyor ki hadi şimdi sende bana yap.Beklentilere bak ya düşündükçe sinirim hopluyor
Evet tam olarak öyleler , geçen gün kopardım kıyameti de bugün yine aynı yani yoruldum artık zorla güzellik olmuyor işteŞaka gibiler gerçekten hepsi mi aynı olur ya benim belim ağrıyor onunki benden çok ben yatakta dönerken zorlanıyorum o benden çok artık isyan ettim geçen gün tamam dedim ya en hasta en kötümüz sensin Allah aşkına sus artık ben Turp gibiyim sen bitmişsin lanet olsun artık ya
Açıkçası düşünülmeden yapılacak güzellik de eğreti duruyor çevremde görüyorum eşi hanile. Diye millet pervane gibi tepesinde biz çocukları babamızın evinden mi getirdik acabaEvet tam olarak öyleler , geçen gün kopardım kıyameti de bugün yine aynı yani yoruldum artık zorla güzellik olmuyor işte
Ay o dalga geçtikleri benim eşim olabilir. Eşim işten gelir yemek yapar. Temizlik yapılacaksa temizlik yapar. İş yerindekilere de evdeki mesaiye gidiyorum diyormuş hatta. Arkadaşları da alışmış artık senin 2. iş diyormuş ama yapacak bir şey yok yani. Benim hamileliğim gerçekten kolay geçmiyor uzun süre mide bulantılarım oldu hala da prilamı bırakamadım içiyorum mesela yoksa bulantım oluyor. Hiç bir şey olmasa ağırlaştık artık yapamıyoruz. Anlayışlı olması lazım. Çok üzüldüm ve şaşırdım açıkçası bu tutumuna.Aynı şekil maalesef bide utanmadan geçen gün bana gelmiş anlatıyor iş yerinden arkadaşının eşi hamileymiş adam direkt eve gidermiş yemek hazırlamak için bunlar da dalgasını geçiyormuş gelmiş bana diyo ki sen hiç zor hamilelik geçirmedin şunun eşi yataktan bile çıkamıyormuş işimi yapan olsa ben çıkar mıydım acaba o yataktan bi poşete kusup bi yandan çorba karıştırdığım günleri unutmuyorum yani
Sitede yok nerden bulup alıyorsunuz? Ben mi bulamıyorum sitede. Mecbur gidip bakıcam haftasonu.Bende hm den aldım tulum aşırı güzel geldi muflon tulum
Nerde o günler bi bardak suyu nasip olmadı daha balkondan gelirken su getiriver derim 1 saat sonra gelir unuttum der öyle bi kafaAy o dalga geçtikleri benim eşim olabilir. Eşim işten gelir yemek yapar. Temizlik yapılacaksa temizlik yapar. İş yerindekilere de evdeki mesaiye gidiyorum diyormuş hatta. Arkadaşları da alışmış artık senin 2. iş diyormuş ama yapacak bir şey yok yani. Benim hamileliğim gerçekten kolay geçmiyor uzun süre mide bulantılarım oldu hala da prilamı bırakamadım içiyorum mesela yoksa bulantım oluyor. Hiç bir şey olmasa ağırlaştık artık yapamıyoruz. Anlayışlı olması lazım. Çok üzüldüm ve şaşırdım açıkçası bu tutumuna.
Trendyoldan aldım ben bunu indirimde 530 tl ydi linkini atmıştım hatta burada bulunduğum şehirde hm olmadığı için sitenin dibine dibine kurcalıyorumSitede yok nerden bulup alıyorsunuz? Ben mi bulamıyorum sitede. Mecbur gidip bakıcam haftasonu.
Benim de 36+6 bugün 2950 çıktıKızlar sabah kontrolum vardı, her şey yolunda çok şükür36+3 de pamuk kızım 2875 gr çıktı, bu sefer doktora özellikle sordum iri bir bebek mi diye, hayır olması gerektiği gibi dedi. Pozisyon baş aşağı ve suyu normal.
Yine kan-idrar-nst istedi, sonuçlar güzel dedi ama ben idrarda enfeksiyon gördüm. Daha önce bu değerlere göre hemen antibiyotik yazmıştı, bu sefer bir şey demedi. Anlam veremedim, aklım orda kaldı, keşke sebebini sorsaydım.
Nst normal dedi, iki kere 40-50 arası sancı gördüm ama bir şey hissetmedim.
Bir sonraki kontrolu haftaya pazartesi gününe verdi, bundan sonra haftalık olacak galiba
Hepsi başka canım bunların. Benim ilk eşimde maalesef anlattığın gibiydi. Bir de beceriksizdi yani mümkün değil yapamazdı benim canım çıkardı zaten dayanamadım her işi ben yapacaksam bir erkeğe ihtiyacım yok diyip boşandım. 10 sene iyi bile dayandım. Şimdi ki eşimi ailesi o kadar güzel yetiştirmiş ki girer mutfak dolaplarını siler, çamaşırları asar toplar, ütüler. Balkon mu yıkanacak yıkar, cam mı silinecek siler. Hiç birini de ben söylemem. Kendi görür yapar. Hiç bir işe de bu kadının işi demez. Zaten ilk eşim gibi olsaydı ne bu yaştan sonra evlenir ne çocuk yapardım.Nerde o günler bi bardak suyu nasip olmadı daha balkondan gelirken su getiriver derim 1 saat sonra gelir unuttum der öyle bi kafa
Ay görmemişim demekki ben. Bilmiyorum lazım da olur mu arabayla çıkarız hep ama ya lazım olursa alayım elimin altında bulunsun da diyorum.Trendyoldan aldım ben bunu indirimde 530 tl ydi linkini atmıştım hatta burada bulunduğum şehirde hm olmadığı için sitenin dibine dibine kurcalıyorum
Ben bunu hastane çantasına koydum çıkarken giydirmek için lazım olur gibiAy görmemişim demekki ben. Bilmiyorum lazım da olur mu arabayla çıkarız hep ama ya lazım olursa alayım elimin altında bulunsun da diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?