Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    182
Bu arada benim ölçümler böyle çıkıyor ben ne zaman doğururum sizce? Siz burdan hangisini baz alıyorsunuz?

Eklentiler

• 4D68A9CC-E4BD-4B09-818D-0CB4CC38C8FD.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 53
Gunumuz ayni seninle
Tahmini dogum tarihi soyledi mi

Gunumuz ayni seninle
Tahmini dogum tarihi soyledi mi

Yok demedi 20 Ocak gibi sezaryen planlayacak ama oğlumda 37+5 te nişanım gelmişti ve sancım başlamıştı. Sonra başka sıkıntılardan acil sezaryene girdim. Kalp atışı yükseldi bebeğin sancım çoktu ama açılma yoktu. 14 Ocak civarı kendiliğinden kolayca gelir diye enerjilerimi yolluyorum şu an

Oyy geldi minnak hanım sen nasılsın canım, kendini nasıl hissediyorsun? Sıkıntılı süreci atlatmışsınız baksana, çok çabuk geçiyordur günler şimdi sana
Çok daha iyiyim canim sezeryan da maşallah çok iyi geçti hemen ayaklandim kızımla kendim ilgilendim biraz uykusuz kaldım ama değer her anına. 11 gun nasıl geçti hiç anlamadım zaten canım gün güne değişiyor, büyüyor yetişemiyorum bile

Biliyo musun benimde hislerim 14 ocak diyor bana kendim icin oglum da 38+4te suyum gelmisti

Off gerçekten çok zor ya. Bilseydim böyle olacağını adım atmazdım cidden.
Bazı doktorlara göre senin ölçümlerin normal, bazılarına göre çok yüksek işte.
Az kaldı 25ine öyle düşün, çok az bi zaman kaldı az daha sabır kuzum

Ben kendime nazar ettim ondan çatlayası geldi her yerimin gece çatlamqdı ne güzel diyip sabaha böyle uyandım bi daha çocuk yaparsam önce çenemi tutmayı öğrenmem lazım demek ki
Ah şy çeneleri tutabilsek bi çok şey halolucakta, yok tutamıyoruz şu çenemizi
Tek istediğim şey bu o bezelye parmakları bi ısırsaaakk
Ay az kaldı dayan, son aydayız

Bence şekerin yok ki boşyere gebelik şekeri demiş bana göre

Ay maşallah ikinizede, darısı başımıza inşallah

Fabrika iade kabul ediyor mu sordun mu hic
Bizde iade olmuyo dedi. O zaman güncelleme gelsin dedim, bundan sonrakiler hep bozuk en günceli bu dedi annesi
Benim oglum ocak basi dogdu aralarinda max 1 hafta 10 gun olacak
Ayni gun olmalari icin 37.hafta falan oluyor
Tek pastayla yirtamadik
Benimde 13 ocak olursa benimle aynı gün oluyorda, ilerdeki gelinimi düşünüyorum işte tek pastayla yırtamasınlar diye kızımın 14 eylül onun için dedim uyumlu olsun diye

Ben hep diyorum ananın evine kadar yolun var diyede gitmiyor. Alışmış kudurmuştan beter resmen
Anası da almıyor ki bacım bazen diyorum al da git oğlunu geri senin olsun diye verilen mal geri alınmaz diyor neyse en azından mal olduğunun farkında olan başka birileri daha var diye avutuyorum kendimi skkckdkdkf

Anası da almıyor ki bacım bazen diyorum al da git oğlunu geri senin olsun diye verilen mal geri alınmaz diyor neyse en azından mal olduğunun farkında olan başka birileri daha var diye avutuyorum kendimi skkckdkdkf
Ayy ahaha çok güldüm Allah'ta senigüldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…