- 17 Temmuz 2021
- 9.445
- 28.380
- 498
- Konu Sahibi Matmazel -
-
- #14.881
Aynen nasilsa 2 hafta ondeyiz hepimiz37’den sonraya hepimiz okeyiz galiba.
Canım ben de hep öyle düşündüm ama bebiş de baya iri gidiyor. Bir de geçenlerde 3 tane pişi yedim söylemesi ayıp reçelli falan 1 saat sonra 160ları gördü şekerBence şekerin yok kiboşyere gebelik şekeri demiş bana göre
Oysaki fabrika hatali urunleri geri toplar ama sizde prosedür farkli demek ki deseydinBizde iade olmuyo dedi. O zaman güncelleme gelsin dedim, bundan sonrakiler hep bozuk en günceli bu dedi annesi
Hiç zamanım yok kanamam var acile gidiyorumOff gerçekten çok zor ya. Bilseydim böyle olacağını adım atmazdım cidden.
Bazı doktorlara göre senin ölçümlerin normal, bazılarına göre çok yüksek işte.
Az kaldı 25ine öyle düşün, çok az bi zaman kaldı az daha sabır kuzum
Ozel sigortam yok evet sgk da esim uzerinden oluyor heralde ben calismiyorum cunkuSorarım tabi kii ne demek , özel sigorta değil sadece sgk var değil mi şu an sende ?
İnsallah iyi haberler alirsinHiç zamanım yok kanamam var acile gidiyorum
Yedigin seyler hep seker zaten yükselmesi cok normal ben tokluk kani verirken ne yiyecegim ne kadar yiyecegim die sormustum 1 tame haslanmis yumurta 1 dilim tambugday ye demisti yanimda onlar yok dedim yarim bardak ayran ictim çeyrek simit yedim yeterlimi dedim hemsireye yeter dedi. Bebek hala iri gidince doktor 3. Kez istedi tokluk kanimi bu sefer haslanmis yumurtamla gittimCanım ben de hep öyle düşündüm ama bebiş de baya iri gidiyor. Bir de geçenlerde 3 tane pişi yedim söylemesi ayıp reçelli falan 1 saat sonra 160ları gördü şekeryani bu şeker hastalığı mı demek yoksa normal insanlar da bu kadar yiyince yükseliyor mu bilemedim
Umarım her şey yolundadır.Hiç zamanım yok kanamam var acile gidiyorum
Umarım herşey iyidir bebişte sende iyi olHiç zamanım yok kanamam var acile gidiyorum
Masallah canimEki Görüntüle 3686570 merhaba teyzelerim grubumuzun ilk bebesi olarak ben bugün 11 günlük oldum
Kizlar bebişle uğraşıyorum 10 günlük sıkıntılı surecimde bitti çok şükür. Sarılık oldu bir günde Yenidoğan yogunbakimda yattı bebiş şuan iyi ama küçük olduğu için memeyi tam kavrayamiyor onun icin uğraşıyoruz şimdi doktor 72 saat verdi alışması için. Günlerimiz böyle geçiyor miss kokulumla. Darısıda sağlıkla sizin basiniza inşallah
Ayy canım inşallah hayırlı haberlerle gel şimdi gördüm dualarım seninle.Hiç zamanım yok kanamam var acile gidiyorum
Geçmiş olsun canım haber ver bizeHiç zamanım yok kanamam var acile gidiyorum
Iyi haberle gel canimHiç zamanım yok kanamam var acile gidiyorum
Allah yardımcınız olsun, güzel haberlerinizi alırız inşallahHiç zamanım yok kanamam var acile gidiyorum
İnsallah iyi haberler alirsin
Umarım her şey yolundadır.
Umarım herşey iyidir bebişte sende iyi ol
Ayy canım inşallah hayırlı haberlerle gel şimdi gördüm dualarım seninle.
Geçmiş olsun canım haber ver bize
Iyi haberle gel canim
Şimdilik bebek iyi suyunda falan sorun olmamış. Kanama da azaldı ama hala aktif. Bu gece kontrol altındayız sabah detaylıca bakılıcak durumlara artıkAllah yardımcınız olsun, güzel haberlerinizi alırız inşallah
Canim naptinHiç zamanım yok kanamam var acile gidiyorum
Ayy cok şükürŞimdilik bebek iyi suyunda falan sorun olmamış. Kanama da azaldı ama hala aktif. Bu gece kontrol altındayız sabah detaylıca bakılıcak durumlara artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?