Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Bence şekerin yok ki boşyere gebelik şekeri demiş bana göre
Canım ben de hep öyle düşündüm ama bebiş de baya iri gidiyor. Bir de geçenlerde 3 tane pişi yedim söylemesi ayıp reçelli falan 1 saat sonra 160ları gördü şeker yani bu şeker hastalığı mı demek yoksa normal insanlar da bu kadar yiyince yükseliyor mu bilemedim

Hiç zamanım yok kanamam var acile gidiyorum

Yedigin seyler hep seker zaten yükselmesi cok normal ben tokluk kani verirken ne yiyecegim ne kadar yiyecegim die sormustum 1 tame haslanmis yumurta 1 dilim tambugday ye demisti yanimda onlar yok dedim yarim bardak ayran ictim çeyrek simit yedim yeterlimi dedim hemsireye yeter dedi. Bebek hala iri gidince doktor 3. Kez istedi tokluk kanimi bu sefer haslanmis yumurtamla gittim hemsireye gene sordum yeter dedi. Ne yersen okadar yükselir ama sekerin varsa yumurtada bile yuksek cikar zaten oyuzden sen protein ye yeterli dedi
3 testimde de seker çıkmadı

Masallah canim

İnsallah iyi haberler alirsin

Umarım her şey yolundadır.

Umarım herşey iyidir bebişte sende iyi ol

Ayy canım inşallah hayırlı haberlerle gel şimdi gördüm dualarım seninle.

Geçmiş olsun canım haber ver bize

Iyi haberle gel canim

Allah yardımcınız olsun, güzel haberlerinizi alırız inşallah
Şimdilik bebek iyi suyunda falan sorun olmamış. Kanama da azaldı ama hala aktif. Bu gece kontrol altındayız sabah detaylıca bakılıcak durumlara artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…