Canim fiyatlari ne kadar hangi hastaneye gidiyorsun
Ben sana tek tek nerelerden fiyat aldım ve hangisine karar verdim onu söyleyeyim canım şu an Türkiye Hastanesi'ne gidiyorum ama orada doğum paketi yok hocadan memnundum ama maalesef daha pahalıya gelir korkusundan başka hastaneden doğum paketi almayı tercih ettim.
Bu söyleyeceğim yerler İstanbul Avrupa yakasında.
Liv hospital vadi şubesi
Burak hazine Ulviye Hanım Gamze Hanım
140 bin lira + 18.000 lira fetal DNA + prenses doğum falan olduğunda da onun için iğne ücretini sanırım ekstra alıyorlar. Oda süslemesi ve fotoğrafçı için başka bir kılavuz veriyor orada fiyatlar yazıyor. Ben tercih etmeyecektim o yüzden ayrıntılı bakmadım ama 5-6 bin liradan başlıyor onlar da.
Medical Park Gaziosmanpaşa şubesi benim tercih edeceğim yer.
Bütün hocalar 110.000 TL + 13.000 TL ve 18.000 TL şeklinde 2 tane fetal DNA seçenekleri var baktıkları sendrom sayısına göre değişiyormuş bu.
Detaylı ultrason perinatolog tarafından yapılıyormuş bu yüzden pakete dahil değilmiş onun fiyatı da 7000 liraymış.
Yeni doğan yoğun bakımı varmış ve pakete dahilmiş.
Basit bir oda Oda süslemesi dahil bu fiyata ve 30 poz fotoğraf da dahil. Fotoğrafları dijital ortamda veriyorlarmış sanırım. Bütün doğum şekilleri spinal prenses epidural falan filan normal sezeryan hepsi dahilmiş. Pakette anne için bir kere diş muayenesi psikolog görüşmesi baba için küçük bir check-up dahil.
Florence nighthingale Şişli
İlgi ve Aykan hoca sadece pakete dahilmiş.
148.150 TL doğum paketi fiyatı + fetal dna'da 18-20 bin lira falandı galiba.
Florence nighthingale Gayrettepe şubesi
Burada da 2 hoca var. Birinin adını şu an hatırlamıyorum Bir de Begüm Hanım var.
Burada da fiyatlar aynı ama Begüm hanimin paketine fetal DNA da dahil onu ayrıca ücret ödemiyormuşsun çünkü Begüm Hanım fetal DNA'ya çok önem veriyormuş.
Memorial'dan da fiyata aldım ama muayeneler ve doğum ayrı ayrı fiyatlandırılıyor ve 210.000'ye varıyordu toplamda. Çok dinlemedim açıkçası telefonda fiyat çok yüksek geldiği için.
Şu an aklımdakiler bunlar açıkçası başka sorun olursa yanıtlamaya çalışırım.