Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    69
Travel sistem ve diğerleri arasındaki fark ne oluyor? İnternete de yazdım bana hepsi aynı geliyor😂 daha önce kullanmadığım için belkide.

Canım sen söylermisin farkları ne😇
Evet bilenler bizi aydınlatsın lütfen ilk çocuğum olacak inşallah hepsi aynı geliyor gözüme 🫠😄

Evet bilenler bizi aydınlatsın lütfen ilk çocuğum olacak inşallah hepsi aynı geliyor gözüme 🫠😄
Travel sistem daha çok yer kaplıyor.tekerler daha büyük ama daha kolay ve daha iyi bir sürüş sağlıyor.Kabin boy daha küçük oluyor katlayınca.Benim gördüğüm en büyük fark bu.Arkadaşımın travel sistem bebek arabasıyla çarşı pazara çıkmıştık.çok güzel sürüşü vardı.Asla yormadı.Ama geniş bagajı olan aileler için daha iyi sanırım.Ben mesela küçük bagajımız var diye kabin boy alacağım. Bir arkadaşım kendi travel sistem bebek arabasını verdi pusetiyle.ocak doğumu olacağı için ve bizde en az temmuza kadar tatile-izne çıkmayacağımız için kabin boyu sonra alırım diye düşündüm.bebekte o zamana kadar puseti kullanır sonra oto koltuğa geçeriz diye tahmin ediyorum.Ama tabi bakalım bebek puseti sevecek mi? Tombik bebek olursa kaçıncı aya kadar puset kullanılacak🤣 bu görseller arkadaşımın verdiği model. Benim ilerde almayı planladığım kabin boysa bu linkte.
Cybex GB Pockit Plus (dünyanın en küçük katlanan kabin boy bebek arabası)

Eklentiler

• IMG_1916.webp
    IMG_1916.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 64
  • 516b4a92-876b-41fa-a295-14af4eef7fba.webp
    516b4a92-876b-41fa-a295-14af4eef7fba.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 39
Travel sistem ve diğerleri arasındaki fark ne oluyor? İnternete de yazdım bana hepsi aynı geliyor😂 daha önce kullanmadığım için belkide.

Port bebe ve puset şeklinde olanlar aşırı ağır ilk onlardan alıp satmıştım kızım 10 aylıkken. Kabin boylar örneğin tek elle kapatıp tek elle açabiliyorsunuz üstüne puset ekleniyor yine diğeri gibi. Baston zaten çok daha büyük çocuklar için oluyor. Ben kabin boya geçmiştim port bebeli olanlar tekerlekler daha büyük öyle söyleyeyim ilk bakışta sanki o daha iyi gibi geliyor insana ama cidden kullanışsız hantal tek elle açıp kapamayı geçtim bebek arabasını tek elle yönetmek bile beceri

Travel sistem daha çok yer kaplıyor.tekerler daha büyük ama daha kolay ve daha iyi bir sürüş sağlıyor.Kabin boy daha küçük oluyor katlayınca.Benim gördüğüm en büyük fark bu.Arkadaşımın travel sistem bebek arabasıyla çarşı pazara çıkmıştık.çok güzel sürüşü vardı.Asla yormadı.Ama geniş bagajı olan aileler için daha iyi sanırım.Ben mesela küçük bagajımız var diye kabin boy alacağım. Bir arkadaşım kendi travel sistem bebek arabasını verdi pusetiyle.ocak doğumu olacağı için ve bizde en az temmuza kadar tatile-izne çıkmayacağımız için kabin boyu sonra alırım diye düşündüm.bebekte o zamana kadar puseti kullanır sonra oto koltuğa geçeriz diye tahmin ediyorum.Ama tabi bakalım bebek puseti sevecek mi? Tombik bebek olursa kaçıncı aya kadar puset kullanılacak🤣 bu görseller arkadaşımın verdiği model. Benim ilerde almayı planladığım kabin boysa bu linkte.
Cybex GB Pockit Plus (dünyanın en küçük katlanan kabin boy bebek arabası)
Canım görseldekiler zaten kabin boyla hemen hemen aynı portbebe li olanlar çok daha hantal bunlar pratik

Port bebe bu işte oturma alanı dar ayakları koycak yer bir garip çocuk oturduğunda bile kayıyor. Üç parça oluyor bunlar puset, port bebe, ana tekerlek kısmı. Arabaya koyabilmek için port bebeyi ana kısımdan çıkarmanız gerekiyor çıkardıktan sonra ana tekerlek kısmını ayrı katlayıp bagaja koyuyorsunuz birazdan diğerinide atcam size

Eklentiler

• IMG_4105.webp
    IMG_4105.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_4104.webp
    IMG_4104.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 31
Kabin boy mesela bu üstüne puset eklenebiliyor. Bunu tek elle kapatabilirsiniz tek parça şeklinde bagaja koyabilirsiniz. Port bebe de üç kademe bunlarda üç kademe tam yatabiliyorlar tam oturabiliyorlar

Eklentiler

• IMG_4108.webp
    IMG_4108.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_4107.webp
    IMG_4107.webp
    17 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_4106.webp
    IMG_4106.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 56
Bende de bi pembe park yatak var 9 yıldır duruyor hala taş gibi. Erkek de olsa kullanmayı düşünüyorum çok saçma olur mu🙄 mamas&papas arabamız vardı inanamıyorum ama kaybettim prçalarını bulamıyorum…. Arabayı saymazsak benimde ufak tefek şeyler var alacağım ama yinede maliyetli olcak gibi😅
Yok ya niye saçma olsun zaten kaç yıl yatıyorlar, bizimde bebek arabası bejdi baya kirlendi çıkmıyorda ama üstünden ne dilip kullancam artık🤣

Kabin boy mesela bu üstüne puset eklenebiliyor. Bunu tek elle kapatabilirsiniz tek parça şeklinde bagaja koyabilirsiniz. Port bebe de üç kademe bunlarda üç kademe tam yatabiliyorlar tam oturabiliyorlar
Benimki buna benzer bir model, inglensia çok aşırı rahat diyemem ama kullanımı rahat oluyor açıkcası. Hem hafif hem kolay kaldırıp indirebiliyorsun hem de uçakta rahat oluyor. Seyahat için çok iyi. Ben normal hayatta da çok rahat ettim

Türevle sistem daha rahat. Hem oturma yeri geniş hem ayak koyma yeri geniş oluyor. Tekerlekleri daha büyük oluyor. Ama daha ağır ve taşıması daha zor. Katlaması zor. Diğeri daha küçük ve hafif katlaması indirmesi kaldırması dah kolay. Ama yeterli bence. Bende inglensia var kapaması açmadı aşırı kolay ve çok hafif. Çok rahat ettik. Travel istemiyorsanız tavsiye ederim

Kızlar hamileliğimin başından beri hep ara ara kanamalarim oldu geçen hafta da oldu ve doktorum vajinal bakalım dedi ve bebeğin eşi rahme çok yakın olduğu için baskı yapıp kanıyor dedi neyse ki şuan çok şükür iyiyiz ve kanamalarım kesildi bu fotoğrafta vajinal ultrasonla çekildi ama 13+4 iken doktorum cinsiyeti bu hafta söyleyeceğim dedi aranızda tahmin yürütecek olan var mı ? İlk bebeğim olduğu için de çok heycanliyim ve cinsiyetini çok merak ediyoruz

Eklentiler

• IMG_20250714_154533.webp
    IMG_20250714_154533.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 58
Yaa bulantı olmayınca iştah açık oluyor bende öyle olmuştu en azindan maşallahim var yani 😅
Olsun dert etme doğumdan sonra verirsin, büyük kızımda 63le hamile kalıp 95 kiloyla doğurmuştum😂 Doğumdan sonra 1 yıl içinde 70e düştüm . Kilo alınıp veriliyor tabi yaş ilerleyince yapışıp kalıyor ama yine de önce sağlık

Olsun dert etme doğumdan sonra verirsin, büyük kızımda 63le hamile kalıp 95 kiloyla doğurmuştum😂 Doğumdan sonra 1 yıl içinde 70e düştüm . Kilo alınıp veriliyor tabi yaş ilerleyince yapışıp kalıyor ama yine de önce sağlık
Normal doğum mu olmuştu 🫣🥰

Port bebe ve puset şeklinde olanlar aşırı ağır ilk onlardan alıp satmıştım kızım 10 aylıkken. Kabin boylar örneğin tek elle kapatıp tek elle açabiliyorsunuz üstüne puset ekleniyor yine diğeri gibi. Baston zaten çok daha büyük çocuklar için oluyor. Ben kabin boya geçmiştim port bebeli olanlar tekerlekler daha büyük öyle söyleyeyim ilk bakışta sanki o daha iyi gibi geliyor insana ama cidden kullanışsız hantal tek elle açıp kapamayı geçtim bebek arabasını tek elle yönetmek bile beceri
Ay dogru söylüyorsun port bebeli neymiş öyle yürüyen yatak gibi🤣

Bu şekil güzelmiş… sagol canım yardimci oldun 🙏🏻

Türevle sistem daha rahat. Hem oturma yeri geniş hem ayak koyma yeri geniş oluyor. Tekerlekleri daha büyük oluyor. Ama daha ağır ve taşıması daha zor. Katlaması zor. Diğeri daha küçük ve hafif katlaması indirmesi kaldırması dah kolay. Ama yeterli bence. Bende inglensia var kapaması açmadı aşırı kolay ve çok hafif. Çok rahat ettik. Travel istemiyorsanız tavsiye ederim
Teşekkürler bakıcam 🙏🏻

Back
X