Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    65
13+4 deyim 3 kilo almışım doktorum 2 ayda 2 kilo alma hakkın var dedi ona göre beslenmene dikkat et diye ekledi 89 la hamile kaldım ikizlere hamileyim aşırı kilo alımı baya sıkıntı olabilir bana 😔
Bende 87 ile 😪
İkizlerin cinsiyeti belli oldu mu bende çok merak ediyorum perşembe 13 oluyorum gideceğiz inş. Gösterirler mi çok merak ediyorum

Kizlar yüksek kilo 90-100 arası mesela normal doğuma engel mi 🙂↔️
Hayır canım iki doğumumda o kilolardaydim sıkıntı yaşamadım aksine kilolu insanı sezeryan zorlar diye düşünüyorum sezeryan olmak istemiyorum hayrlisu olsun ikiz olduğu için bilmiyorum ne olur

Bu yaz tatil planlayaniniz ya da daha onceki gebeliklerinde tatile gideniniz var mi onerir misiniz
Doktoruna sordum 3ayi doldurdun dura dura seyahat edebilirsin Max 3_4saatte bir ara verip hareket etmelisin dedi havuz tavsiy etmiyor enfeksiyon için deniz de nadiren girebilirsin dedi bakalım artık izin çıktı planlar yapilsin😅

Teyzoşlar selam,

Normalde 9 haftalık olması gerekirken 10 haftalık çıktı. Chat gbt erkek diyor ama çoğunuz cinsiyeti öğrendi, hissiniz ne ? 🌸

Eklentiler

• IMG_9071.webp
    IMG_9071.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 20
Hayırrrr çok olmamalı çünkü bende 3 kilo almışım 15. Haftadayım 😃 bende çok taktım kafama ama benim iştahım çok açık ondan aldım kiloları duramıyorum 😃😃 neyse bebeklerimiz sağlıkla gelsin de ne diyelim ❤️🥰
Valla sıcak falan dinlemiyorum maşallahım var 😂😂 olsun canım sonuçta hamişiz keyfini çıkartalım🥰🥰

B

Ben tatildeyim 3 haftadır yarın döneceğim arabayla uzun yol geldik denize vs girdim dolaştım gezdim. Ben his olarak kötü bir şey hissetmiyorum döndüğümde randevum var umarım her şey yolundadır. Uzun yolculuk kuyruk sokumu ağrısı yaptı sadece ama uzanıp dinlenince diğer güne kalmamıştı.
Ara ara mola verip yuruyus oneriyorlar donuste oyle deneyin isterseniz bende istiyorum da korkuyorum bisey olursa diye

Kızlar kaç kilo aldınız 15. Haftadayım 4 kilo çok mu o 4 kiloyu ilk iki ay aldım yatmaktan uyumaktan 😂
Hayırrrr çok olmamalı çünkü bende 3 kilo almışım 15. Haftadayım 😃 bende çok taktım kafama ama benim iştahım çok açık ondan aldım kiloları duramıyorum 😃😃 neyse bebeklerimiz sağlıkla gelsin de ne diyelim ❤️🥰
Valla sıcak falan dinlemiyorum maşallahım var 😂😂 olsun canım sonuçta hamişiz keyfini çıkartalım🥰🥰
Ben kendimi şöyle avutuyorum; bebek doğunca iki bebeğim olacak ve koşturmaktan tüm kilolar gidecek 🙏😃😃

Ara ara mola verip yuruyus oneriyorlar donuste oyle deneyin isterseniz bende istiyorum da korkuyorum bisey olursa diye
Bana doktorum dünyanın her yerine gidebilirsin demişti taa 10. Haftamda sorduğumda. İsterseniz siz de bir danışın. Evet evet yolda 2 saatte bir mola verip yürüdüm ama yine de oturmak ağrı yaptı ama çok problem değil. Perşembe randevuma gideyim her şey yolundadır inşallah size 3 haftalık tatilimin sonucunu söylerim ☺️

Kızlar ilk defa bebeğimi 3 haftadır görmüyorum, ve kontrole daha 1 haftam var. Ne zormuş böyle uzun beklemek… sanki hamile değilmişim gibi bebeği görmeyince.

Zaten garip rüyalar gördüm, hastanede yatıyormuşum ve elime telefonu alıp bu gruba “kızlar ben doğurdum” yazıyorum😳

Kızlar ilk defa bebeğimi 3 haftadır görmüyorum, ve kontrole daha 1 haftam var. Ne zormuş böyle uzun beklemek… sanki hamile değilmişim gibi bebeği görmeyince.

Zaten garip rüyalar gördüm, hastanede yatıyormuşum ve elime telefonu alıp bu gruba “kızlar ben doğurdum” yazıyorum😳
Bende 2 haftadır görmüyorum daha 10 günüm var ama kesinlikle zaman asla geçmiyor bebeğim benimle olduğu halde galiba görmediğim icin özledim inanır mısın 🤭🤭

Bende garip rüyalar görüyorum hatta dün gece doktor cinsiyeti kağıda yazmış katlamış Bende yanlışlıkla açıyorum ve kız yazıyor şok oluyorum psikolojim bozuldu meraktan 🤣🤣

Kizlar sürekli idrar hissi var bende suyu çok iciyorum ondan mı bilmiyorum yanma vs yok , akıntım en başından beri çok fazla var ama koku falan yok normal akinti şeklinde. 9 haftalıkken bı idrar vermistim ama enfeksiyon çıkmadı normaldi , sizde bu durum nasıl ister istemez tedirgin oluyorum.

Benim de 2 hafta bitti kaldı 2 hafta ama zor gerçekten günler geçmiyor sanki :(

Bir an önce hareketlerini hissetmeye başlasak rahatlayacağız ya bugün 16 hafta oldu taa 11 ağustosta gideceğim bende dr a

Kızlar bugün doktora göründüm. Baya baktı usg ile kıza benziyor dedi tam net bişey söylemedi.
Kız gibi duruyor ama eminde olamıyorum dedi.
Meraktan çatlayacağım ya net bişey demedi :((

Kizlar yüksek kilo 90-100 arası mesela normal doğuma engel mi 🙂↔️
Bir tanıdığım var şu an 15 haftalık falan 3.gebeliği.ilk 2 sini normal doğurdu.Ve nerden baksan kesinlikle 90 kilo üstüdür. Bunun kilodan ziyade yapı ile alakası var.Kızın ablası yengem olur(abimin eşi) çok zayıftı.İlk yiğenimi doğururken çok zorluk çekmişti.12 saatten fazla sancı çekmişti.İkincisinde yanında değildim.3.yeğenimi de sezeryan oldu.Yani dediğim gibi bu bünye ile alakalı.Bazılarımız pıt diye 1 saatte doğurabilirken,bazılarımız belki 24 saat sancı çekmek zorunda kalacak.Bazılarımız sezeryanden korkarken bazılarımız normal doğumdan korkuyor.Dua edeceğiz ne olursa olsun sağlıkla olsun herşeyimiz🙏🏼

Back
X