- 25 Nisan 2013
- 11.275
- 9.156
- 448
Melo sen bana ne söylemiştin acaba ben unuttum eski mesajlara gitmem gerekecek açıklanınca. Salı öğrenirim inşallah.Evet burdaki tahmin ettigim bi kaç kişi vardı yazsınlar dogru ettiklerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Melo sen bana ne söylemiştin acaba ben unuttum eski mesajlara gitmem gerekecek açıklanınca. Salı öğrenirim inşallah.Evet burdaki tahmin ettigim bi kaç kişi vardı yazsınlar dogru ettiklerim
O değilde ben okulda kayıtları alırken anaokulları velisine acırdım ayyy yazık yolun daha çok başındalar derdim önlerinde uzun bir eğitim süreci var falan anne-baba yaşına falan bakardım derdim ben ne güzel genç anne oldum şimdi kimse kızım olduğunu anlamıyor aynı duruma düştüm sıfırdan başlıyoruz.Cinsiyet degil karakterle ilgili kisacasi![]()
Bende folik asit alımını 13.haftada bıraktım. Önceki gebeliğimde sonrasında doğuma kadar reGenesis Max kullanmıştım. Bu doktorum herhangi bir şey söylemedi. 1 ay sonra kontrolümde sorarım. Sadece Umbrella Magnezyum 6'lı form (içeriği; elementel magnezyum, çinko, vitamin B6, selenyum, vitamin D3, vitamin C ve Kuersetin) verdi. O da bende baş ağrısı yaptı. Öyle kaldı.Ben 13.hqftada folik asiti biraktim ama doktor bana vitamin vs baska bir sey onermedi siz kendiniz mi kullaniyorsunuz bunlari doktorunuz mu yonlendiriyor
Bi nevi kinadigin basina gelmisO değilde ben okulda kayıtları alırken anaokulları velisine acırdım ayyy yazık yolun daha çok başındalar derdim önlerinde uzun bir eğitim süreci var falan anne-baba yaşına falan bakardım derdim ben ne güzel genç anne oldum şimdi kimse kızım olduğunu anlamıyor aynı duruma düştüm sıfırdan başlıyoruz.
Yalnız değilsin canım hiiiicc üzümle.Topuna kibrit suyuBenimki zaten hiç bir özel günü kutlamaz, sevgililer günü kadınlar günü hepsi saçma diyor, bi doğumgünü kutluyorduk onu da unuttu sağolsunromantizm 0, moral olsun diye kendime kahve makinası aldım öyle atlatabildim
çok teşekkürler
![]()
O bebek hareketinin ta kendisiYaaaa kızlar karın içi gıdıklanıyor mu birkaç sefer böyle gıdıklanıyor gibi oluyor 17. Haftada bebek hareketi değildir herhalde dimi heyecanlandım![]()
Dinozor kamyon araba iş makinesi sevmezisin canımAy düşüntükçe ııhhh ben kaynana olacamm falan hiç hoş değilmentalim hiç hazır değil hele kız kıyafetleri arasından dandik erkek kıyafetleri reyonuna gidince gözyaşım pıttt
Yaaaa kızlar karın içi gıdıklanıyor mu birkaç sefer böyle gıdıklanıyor gibi oluyor 17. Haftada bebek hareketi değildir herhalde dimi heyecanlandım![]()
Rahim bolgesiyse hareket olabilirYaaaa kızlar karın içi gıdıklanıyor mu birkaç sefer böyle gıdıklanıyor gibi oluyor 17. Haftada bebek hareketi değildir herhalde dimi heyecanlandım![]()
Kesin kız. Supriz çıkmazM melo353627 aynen 12 hafta
İnşallah bakalim cuma belli olacakKesin kız. Supriz çıkmaz
Sen beni öldürdün CeylinKizlar happy momda bir kişi böyle yazmış acaba benimdemi öyle olduğu için şuan bariz bı pipi gorunmuyor bacak arası boş ama genede yeni gelişiyor olabilir dediki![]()
Canım ben senin yerinde olsam en yakın zamana başka bir doktora randevu alır giderim.Kizlar happy momda bir kişi böyle yazmış acaba benimdemi öyle olduğu için şuan bariz bı pipi gorunmuyor bacak arası boş ama genede yeni gelişiyor olabilir dediki![]()
Aldım cumaya ilk oğlumu doğum yaptıgm özel hastaneye, cuma 16haftalik oluyumda net bisekilde öğreneyim bakalmCanım ben senin yerinde olsam en yakın zamana başka bir doktora randevu alır giderim.
Ceylin olayy bebeğimmSen beni öldürdün Ceylin![]()
İlk bize haber ver valla merak ettim bendeAldım cumaya ilk oğlumu doğum yaptıgm özel hastaneye, cuma 16haftalik oluyumda net bisekilde öğreneyim bakalm![]()
Bu akşam Acile gidelim dedim tanıdık bir doktor şehir hastanesinde nöbetçi bugün ama eşimde Henüz aradan çok vakit geçmediği için gene haftaya bakmak lazm der gitmeyelim dedi ya zaten cihazlarıda iyi değildirCanım ben senin yerinde olsam en yakın zamana başka bir doktora randevu alır giderim.