- 30 Temmuz 2025
- 104
- 45
- 13
- 29
Bi öğrensem netlik kazansa yazacama ama. Nasıl geçecek bu zamanİlk bize haber ver valla merak ettim bende![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi öğrensem netlik kazansa yazacama ama. Nasıl geçecek bu zamanİlk bize haber ver valla merak ettim bende![]()
Cuma bende 16 oluyorum ayni gün netlescezAldım cumaya ilk oğlumu doğum yaptıgm özel hastaneye, cuma 16haftalik oluyumda net bisekilde öğreneyim bakalm![]()
Cinsiyet ogrenmek icin acile giden ceylinBu akşam Acile gidelim dedim tanıdık bir doktor şehir hastanesinde nöbetçi bugün ama eşimde Henüz aradan çok vakit geçmediği için gene haftaya bakmak lazm der gitmeyelim dedi ya zaten cihazlarıda iyi değildir![]()
Ayyy gerçekten miO bebek hareketinin ta kendisi![]()
senın bebek kızKizlar happy momda bir kişi böyle yazmış acaba benimdemi öyle olduğu için şuan bariz bı pipi gorunmuyor bacak arası boş ama genede yeni gelişiyor olabilir dediki![]()
Benim bebiş sol tarafta o taraf gıdıklandı akşam siz hissettiniz miRahim bolgesiyse hareket olabilir![]()
Üstü gelir mi sanmamCinsiyet ogrenmek icin acile giden ceylin![]()
Yaaaa sende de gıdıklanıyor gibi mi olmuştu ilk hamilleiğim olduğu için anlamlandıramadımİlk gebeliğimde tam 17. Haftada duymuştum :)
Onemli olan kendimizi mutlu edebilmek cok iyi yapmissinizBenimki zaten hiç bir özel günü kutlamaz, sevgililer günü kadınlar günü hepsi saçma diyor, bi doğumgünü kutluyorduk onu da unuttu sağolsunromantizm 0, moral olsun diye kendime kahve makinası aldım öyle atlatabildim
çok teşekkürler
![]()
Bende bu gidisle yine ogrenemezsem tek seferlik ozele gidicem yetti artik bilmek istiyorum ona gore alisveris falan yapma hevesim var 17.haftaya girdik doktora gittigimde 17nin sonu olacak soyle artik be adamCinsiyet ogrenmek icin acile giden ceylin![]()
banada oluyor arada segirme gerilme gibi birşeyBenim bebiş sol tarafta o taraf gıdıklandı akşam siz hissettiniz mi![]()
Devlettekiler kendini paralamiyor cinsiyeti gormek icinBende bu gidisle yine ogrenemezsem tek seferlik ozele gidicem yetti artik bilmek istiyorum ona gore alisveris falan yapma hevesim var 17.haftaya girdik doktora gittigimde 17nin sonu olacak soyle artik be adam![]()
Ayy niye söylemiyorsa bizim dr 13. Haftada söyleyecek dedi, yarın 1 de randevum var cinsiyet öğrencez çok heycanlıyımBende bu gidisle yine ogrenemezsem tek seferlik ozele gidicem yetti artik bilmek istiyorum ona gore alisveris falan yapma hevesim var 17.haftaya girdik doktora gittigimde 17nin sonu olacak soyle artik be adam![]()
Ben size yüzde yüz erkek diye bişey söylemedim erkege benzettim ama net degil falan demişimdir ama kafa yapısından dolayı erkege benziyor genital bölge net degil zaten size tahmin yapan doktora helal olsun kız bebekte 12 haftada yüzde yüz olasılık vermek biraz şasırtıcı benim kızımada erkek dediler ama kız çıktı 16 haftadaM melo353627 aynen 12 hafta
Size yuzdeyuz dediniz demedim zatenBen size yüzde yüz erkek diye bişey söylemedim erkege benzettim ama net degil falan demişimdir ama kafa yapısından dolayı erkege benziyor genital bölge net degil zaten size tahmin yapan doktora helal olsun kız bebekte 12 haftada yüzde yüz olasılık vermek biraz şasırtıcı benim kızımada erkek dediler ama kız çıktı 16 haftada
Yaa sendemi ay çok heycanliiiCuma bende 16 oluyorum ayni gün netlescez![]()
Bende hala yok ya 19 a girces nerdeyseO bebek hareketinin ta kendisi![]()
He biraz zaman geceydi giderdim ama daha 2gun oldu ya bu durduruyor beniiCinsiyet ogrenmek icin acile giden ceylin![]()