Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    71
Ay aklima ne geldi acaba ayni sehirde olan hamisler olarak bulusup tanisma mi ayarlasak cafede falan bebisler dogunca da bebislerle cikariz guzel olmaz miiii

Kilo aldınız mı 3.gebelik hala kilo almadım dışardan gebelikte belli değil halbuki 3.de göbek erken çıkar derler bu bebek nerede yaa🤔
Benim 2. Gebelik 4kg verdim. Öyle bulantımda yok ama sıcaktan heralde canım istemiyor. Ama göbeğim çıktı biraz. İlk gebelikte bu haftalarda yoktu göbek

Arkadaşlar iyi geceler,15. Haftaya kadar kaç kilo aldınız. Ben 49 kilo ile hamile kaldım 55 kiloyum 15. Haftaya göre fazla mı :(

Eklentiler

• IMG_0588.webp
    IMG_0588.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 27
Benim 2. Gebelik 4kg verdim. Öyle bulantımda yok ama sıcaktan heralde canım istemiyor. Ama göbeğim çıktı biraz. İlk gebelikte bu haftalarda yoktu göbek
Bende gebelikten önce 56cikiyordum şimdi Sabah 54.40felan çıkıyorm kahvaltı sonrası 55.20fln biraz bulantı var ama pek ekmek yemiyirum🤔

Arkadaşlar iyi geceler,15. Haftaya kadar kaç kilo aldınız. Ben 49 kilo ile hamile kaldım 55 kiloyum 15. Haftaya göre fazla mı :(
Ekmek cokmu yiyorsun ilk gebelikte bende çok almıştım ekmek çok yerdim canım cekiyoduya 🤣 senin gibiydim doğuma 70le girdim, ama veriliyor geri Düşmüstüm 50ye ☺️ canını sıkma ❣️

oglumda da kullandım omur boyu da 1 2 yılda bır kullanıcam :) bısı olur mu dıyr korkuyorsan oyle bı zararı yok dıye bılıyorum :)
Bana bi ara igne vermisti doktor
Emziriyordum o zamanlar
2 Kere vuruldum 3.yu vurmadilar b12im aylarca 2000ustu cikti doktorlar b12li takviye bile icmemi yasaklamisti nasil bi anda oyle yukseldi bilmiyorum et falan da aram yok hic gene dusmus olabilir😀

Back
X