- 17 Nisan 2019
- 2.618
- 2.682
- 133
Hafta kaç şu anHenüz hissetmedim biran evvel hissedeceğimiz zamanlar gelse bazen gerçekten yokluyorum ama tık yok![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hafta kaç şu anHenüz hissetmedim biran evvel hissedeceğimiz zamanlar gelse bazen gerçekten yokluyorum ama tık yok![]()
Devlet hastanesi diye muhtemelenAyy niye söylemiyorsa bizim dr 13. Haftada söyleyecek dedi, yarın 1 de randevum var cinsiyet öğrencez çok heycanlıyım![]()
Resmen iki guzel yaklasim guler yuz icin gereksiz para dokmek zorunda birakacaklar insaniDevlettekiler kendini paralamiyor cinsiyeti gormek icinnezaket ve özen istiyorsak özele gitmek sart malesef
![]()
Valla ben memnunum kadin dogum+psikolog gibiResmen iki guzel yaklasim guler yuz icin gereksiz para dokmek zorunda birakacaklar insani![]()
Tüm sülaleyi ve burayı bilgilendircemYarın bekliyorum sana ne diyecek hemen saat 1bucukta buraya bilgilendir![]()
Benim 2. Gebelik 4kg verdim. Öyle bulantımda yok ama sıcaktan heralde canım istemiyor. Ama göbeğim çıktı biraz. İlk gebelikte bu haftalarda yoktu göbekKilo aldınız mı 3.gebelik hala kilo almadım dışardan gebelikte belli değil halbuki 3.de göbek erken çıkar derler bu bebek nerede yaa![]()
Güzel fikirmiş ama aynı şehirde olanlar çıkar mı acabaAy aklima ne geldi acaba ayni sehirde olan hamisler olarak bulusup tanisma mi ayarlasak cafede falan bebisler dogunca da bebislerle cikariz guzel olmaz miiii
İyi günler. Bacak arası görüntüden tahmin ede bilirmisiniz acaba?Evet burdaki tahmin ettigim bi kaç kişi vardı yazsınlar dogru ettiklerim
Geç kalmaa haaTüm sülaleyi ve burayı bilgilendircem![]()
Bende gebelikten önce 56cikiyordum şimdi Sabah 54.40felan çıkıyorm kahvaltı sonrası 55.20fln biraz bulantı var ama pek ekmek yemiyirumBenim 2. Gebelik 4kg verdim. Öyle bulantımda yok ama sıcaktan heralde canım istemiyor. Ama göbeğim çıktı biraz. İlk gebelikte bu haftalarda yoktu göbek
Ekmek cokmu yiyorsun ilk gebelikte bende çok almıştım ekmek çok yerdim canım cekiyoduyaArkadaşlar iyi geceler,15. Haftaya kadar kaç kilo aldınız. Ben 49 kilo ile hamile kaldım 55 kiloyum 15. Haftaya göre fazla mı![]()
oglumda da kullandım omur boyu da 1 2 yılda bır kullanıcam :) bısı olur mu dıyr korkuyorsan oyle bı zararı yok dıye bılıyorum :)B12si eksik cikip da ilac ya da igne kullanan var mi aramizda
16+3 ilk hamileliğim olduğu için daha geç hissedildiğini söylüyorlar bir ay içinde hissederim sankiHafta kaç şu an![]()
Bana bi ara igne vermisti doktoroglumda da kullandım omur boyu da 1 2 yılda bır kullanıcam :) bısı olur mu dıyr korkuyorsan oyle bı zararı yok dıye bılıyorum :)
Kizz nerdesin neoldu cinsiyeti öğrendinmiAyy niye söylemiyorsa bizim dr 13. Haftada söyleyecek dedi, yarın 1 de randevum var cinsiyet öğrencez çok heycanlıyım![]()
Daha erken sanki bende de his yokHenüz hissetmedim biran evvel hissedeceğimiz zamanlar gelse bazen gerçekten yokluyorum ama tık yok![]()
15 haftalık bebişler bende de hala tık yokkDaha erken sanki bende de his yokbazen bende mi sorun var diyorum odaklanamıyor muyum acaba
![]()