Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    80
Ben öğrendiğin gibi firmaya haber vermen gerekiyor diye biliyorum canım. Hamileliğini gizlediğin duyulduysa belki dediğin gibi haklı görüp o sebepten çıkartmak istiyor olabilirler. İstersen çıkış ile ilgili hiçbir şey imzalamadan önce bir avukat ile görüş o sana yönlendirme yapsın
Öğrendiğim gibi değil çünkü ilk haftalar riskli oluyor ama düğünden sonra söylerim dedim. Çünkü şöyle gelişti ben Mayıs ayında evlendim. Düğünüm daha geçen hafta oldu. Dedim en azından düğünden sonra söyleyim ki insanlara dedikodu çıkmasın. Malum Türkiye burası ve iş hayatında sürekli asılsız dedikodular oluyor o yüzden bekledim. Bende zaten bu hafta ya da haftaya söylerim diyordum ama kısmet olmadı. Arabulucu avukatla hallettim bugün.

Tuza dikkat ediyo musunz bilmiyorum ama anlattığınıza göre ödem olabilir.Sabahları yataktan inmeden önce ayak bileklerine bastır eğer çukur oluşuyorsa ödemdir demişti dahiliye doktorum.
Tuz da yok gibi hayatımda,yaş faktörü olabilir mi diye düşünüyorum. 39 u bitireceğim. Hatta kısmetse 40. Yaş günümde doğum bekleniyor. Çok da hareketliyim,çalışıyorum,sonrasında ev işleri koşturmaca. Bir sonra ki kontrolümde soracağım. Troid ilacına başlamıştım,oda yapar mı. Ondan dolayı kilo almıyordum,başladığımdan beri kilo artışı oldu…

Aksam dedim ki eşime x ve y al... Canım istedi ekmek bile almasan olur ekmek doldu ev dedigim cümleler bunlar. Meyve suyu almış abur cubur almış. Cips almış çamaşır suyu almış. Duj Jeli almış... Ve 2 ekmek almış. Benim söylediklerimi almamış.. hadi ya unuttum dedi... Allah Allah .... Ppooffffff 2. Cümleyi kesinlikle anlamıyorlar
Bende alcagi seyin resmini atiyorum bak bu diye
O da ariyor attigin sey dimi diyor he diyorum aliyor o sekilde
Birkac yerden saldirmak lazim😅

Tuz da yok gibi hayatımda,yaş faktörü olabilir mi diye düşünüyorum. 39 u bitireceğim. Hatta kısmetse 40. Yaş günümde doğum bekleniyor. Çok da hareketliyim,çalışıyorum,sonrasında ev işleri koşturmaca. Bir sonra ki kontrolümde soracağım. Troid ilacına başlamıştım,oda yapar mı. Ondan dolayı kilo almıyordum,başladığımdan beri kilo artışı oldu…
Bende 4-5 yıldır tiroit ilacı kullanıyorum.Levotiron. Ama benimki çalışmadığı için kilo yapıyor. Doktorunuza tabi sorun.tiroit ilacı ayrıca önemli bir hormon🌸

Öğrendiğim gibi değil çünkü ilk haftalar riskli oluyor ama düğünden sonra söylerim dedim. Çünkü şöyle gelişti ben Mayıs ayında evlendim. Düğünüm daha geçen hafta oldu. Dedim en azından düğünden sonra söyleyim ki insanlara dedikodu çıkmasın. Malum Türkiye burası ve iş hayatında sürekli asılsız dedikodular oluyor o yüzden bekledim. Bende zaten bu hafta ya da haftaya söylerim diyordum ama kısmet olmadı. Arabulucu avukatla hallettim bugün.
Haklarınızı alabildiniz mi peki veya hamilelik sebebiyle yeni bir hak iddaa edebildiniz mi?

Aynı durumdayız benim de 39 40 yaş olacak troit ilacı kullanıyorum. ben iyotlu tuz da kullanıyorum ama ilk hamileliğimde 60 dan 80 e kadar çıkmıştım doğumdan sonra hızlı bir şekilde 56 ya düşmüştüm. şimdi ikinci bebeğime hamileyim 15 inci haftadayız 3 kilko almışım sadece

Kızlar erken dönemde rahim kasılması yaşayan oldu mu? ben 17+5'im, doktor ultrasonda kasılma gördü ve magnezyum verdi. Ben bugün yine de bir profesöre görüneceğim. Üç gün önce amniyosentez oldum onunla mı ilgili acaba bilmiyorum, çünkü kimse öncesinde böyle bir şey dememişti. Çok sıkıntılı bir durum mudur bu😢 Doktorun hali tavrı çok telaşlı gibi değildi, tahlil istedi ilaçlarımı yazdı o kadar.

Iyi de siz cok gerildiniz nedense😀 ben size ucretli tahmin yaptirmisim da doktorla ayni seyi soylemediginiz icin size yukleniyormusum gibi gerildiniz yani🥴
Olabilir doktorun kendi insiyatifidir, kimi doktor 10.haftada bile tahmin yapar degismez, kimi detaylida bile erkek der kiz dogar vs.
Yanilabilir insanlar
Her saglik personeli de bu isten anlayacak diye birsey yok zaten, adam okulunu okumus
yarin sonuc farkli cikarsa kalkip umugunu sıkacak degilim doktorun😀
Attigim ultrasonda bacakarasi yok zaten nub denen birsey var, doktor 11.haftada bundan tahmin etti 12+2de de bacak arasini bos gordu
12.haftada organlar olusmaya baslar erkeklerde hafif de olsa kabarti olusur sadece benim doktorum degil takip ettigim bircok doktor 12.haftada tahmin yapiyor
Kaldi ki bebegim erkek bile ciksa ehehe erkekmis yaa diyip gulup gececegim bir durumu siz baya abarttiniz neyse🤓
Aynen sizin bebeginiz sonuçta beni hiç mi hiç alakadar etmez tabikide ben bana yapılan yorumda size cevabınızı verdim herkes evet okuyor ama yanlış ameliyatları ölümleride doktorlar yapıyor çogu zaman yani 😉 evet saglık personeliyim ve birçok gebe ve ultrason gördüm yani bilgim her konuda sizden daha çok gerilmedim bana yok siz bana erkek demiştiniz falan dedin cevabını aldın sadece ☺️

Kızlar erken dönemde rahim kasılması yaşayan oldu mu? ben 17+5'im, doktor ultrasonda kasılma gördü ve magnezyum verdi. Ben bugün yine de bir profesöre görüneceğim. Üç gün önce amniyosentez oldum onunla mı ilgili acaba bilmiyorum, çünkü kimse öncesinde böyle bir şey dememişti. Çok sıkıntılı bir durum mudur bu😢 Doktorun hali tavrı çok telaşlı gibi değildi, tahlil istedi ilaçlarımı yazdı o kadar.
Çok geçmiş olsun canım maalesef benim bir bilgim yok ama magnezyumun işe yarayacağını düşünüyorum doktor da stress yapmadıysa.
Amniyosentez ne için yaptırmıştın pekii?

Çok geçmiş olsun canım maalesef benim bir bilgim yok ama magnezyumun işe yarayacağını düşünüyorum doktor da stress yapmadıysa.
Amniyosentez ne için yaptırmıştın pekii?
Aynen doktor aşırı üzerinde durmadı magnezyumunu kullan su iç dinlen, gerileyebilir dedi. Amniyosentezi de nipt sonucumda trizomi 3 geldiği için yaptırmıştım. Psikolojim artık alt üst oldu, tüp bebek süreci üstüne niptte trizomi 3, amniyosentez, üstüne şu kasılma canımı sıktı iyice😢 Daha özeldeki takipli olduğum doktora gitmedim, rahat edemedim ona da gidicem mutlaka. O güzel güzel konuşup beni rahatlatıyor, inşallah ciddi bir sorun değildir rahat ol der bi nefes alırım artık😥

Aynen sizin bebeginiz sonuçta beni hiç mi hiç alakadar etmez tabikide ben bana yapılan yorumda size cevabınızı verdim herkes evet okuyor ama yanlış ameliyatları ölümleride doktorlar yapıyor çogu zaman yani 😉 evet saglık personeliyim ve birçok gebe ve ultrason gördüm yani bilgim her konuda sizden daha çok gerilmedim bana yok siz bana erkek demiştiniz falan dedin cevabını aldın sadece ☺️
Peki doktorların cinsiyet konusunda yanıldığını gördünüz mü 🤣🤣🤣

Selam kızlar. Benim de bugün doktor kontrolüm vardı. Bebişimiz erkekmiş. 3. Oğlumu bekliyorum 😅 sağlıkla gelsin inşaAllah😊
Doktorum plesentanın aşağıda olduğunu söyledi ilişkiyi yasakladı. Dönmezse 32. Haftadan sonra ciddi risklerinin olduğunu şuan için dikkatli olmamın yeterli olduğunu söyledi. Böyle birşey yaşayan var mı aranızda

Ne hadsiz cevaplar veriyorsunuz yahu?
Beni nerden taniyorsunuz da bilginiz her konuda benden cokmus falan?
Burda herkes birbirine yorum yapiyor cinsiyet tahmin ediyor sonunda da tatli bir sekilde gulunup geciliyor
Amma ego kastiniz burda
Dediginiz cikar ya da cikmaz burda oylesine eglencesine soruyoruz birbirimize
Sorduguma soracagima pisman ettiniz rica ediyorum bir daha mesajimi falan alintilamayin.

Back
X