- 30 Temmuz 2025
- 131
- 61
- 13
- 29
Yaa 14de mi kesinleşti ben şokk14 haftalıktı bugün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa 14de mi kesinleşti ben şokk14 haftalıktı bugün
Sen hangi ildesin bu aradaYaa 14de mi kesinleşti ben şokk
Amin inşallah canım isteyen herkese darısıSağlıkla gelsin canimm Darısı başıma darısı basimaDarısı başıma darısı basima Darısı başıma darısı basima![]()
İnşallah güzel bir skeilde aklında kalirm kız olsun benmdekızımın burda ki grubunda olup wp de hala görüştüğüm arkadaşlarım var ikinciye oğlan doğurdular üçüncü acaba kız olur mu diye düşünüyorlar aklıma hep sen geliyorsun![]()
Aminn valla bende istiyorum seninkinin kız olmasınıİnşallah güzel bir skeilde aklında kalirm kız olsun benmde![]()
12+5 iken göremedi baya uğraştı bugün önce kız bence dedi sonra kesin kız dedi bacak arasına baktı bende izledim bişey yoktu kız görünüyor yani inşallah kesindirYaa 14de mi kesinleşti ben şokk
Ben bugün gitmedim bana 14.hafta kız dedi bacak arası gösterip iki çizgi var dedi, haftaya tekrar gel dedi 15de gittim bacak arası boş ama nub çıkıntısı farklı geldi erkek olablr yeni gelisiuor olablr gozlemleyelim dedi şuan 16 haftaligmAmin inşallah canım isteyen herkese darısıbenim ilk bebişim eşimde bende kız çocuk isterdik hep çok şükür nasip oldu
sizin belli mi cinsiyet?
Ankaradayim canmSen hangi ildesin bu arada
Dualarda buluşalim askoAminn valla bende istiyorum seninkinin kız olmasını![]()
Bence kızdır ya sizinki de yani kız demiş önce 11.haftada öğretmenler bar erkek olsa anlaşılırdı diye düşünüyorumBen bugün gitmedim bana 14.hafta kız dedi bacak arası gösterip iki çizgi var dedi, haftaya tekrar gel dedi 15de gittim bacak arası boş ama nub çıkıntısı farklı geldi erkek olablr yeni gelisiuor olablr gozlemleyelim dedi şuan 16 haftaligm
İnşallah degişmez valla 15.haftada yeni gelişmekte olan pipi olabiliyormuş ama bence geç döllenmede felan olur o herhalde12+5 iken göremedi baya uğraştı bugün önce kız bence dedi sonra kesin kız dedi bacak arasına baktı bende izledim bişey yoktu kız görünüyor yani inşallah kesindiryakın bir arkadaşıma 18.haftaya kadar erkek dediler sonra kız dediler kızı oldu
bilmiyorum böyle şeylerde var ama kız dedi yani bence değişmez
Bencede pipi olsa 15.haftada görünürdü herhalde bu haftalardan önce görünenler oluyor pipi olduğu zamanBence kızdır ya sizinki de yani kız demiş önce 11.haftada öğretmenler bar erkek olsa anlaşılırdı diye düşünüyorum![]()
Bi dr a daha gitsene ya ankarada bir sürü iyi dr var. Ben kızımda iki ayrı doktora gidiyordum 12. Haftada doktorun biri kıza benziyor demişti diğer dr ben benzetme yapmıyorum 16 da direk söylüyorum 16 da gördüğümüz yanıltmaz demişti 16 da o direk kız demişti bu seferkinde 11. Haftaydı dr bu erkek çıkıntı şimdiden oluşmuş demişti sonra fetal yaptırdım gerçekten erkekmiş. Senin dr yanlış gördüğünü örtbas etmeye çalışmış olabilir mi acaba?Ankaradayim canm
Dualarda buluşalim asko![]()
Blmiyorum belkide, sen nerelere gidiyordun, bn alife Oskar hocaya gitmiştim.baya ovduler amaBi dr a daha gitsene ya ankarada bir sürü iyi dr var. Ben kızımda iki ayrı doktora gidiyordum 12. Haftada doktorun biri kıza benziyor demişti diğer dr ben benzetme yapmıyorum 16 da direk söylüyorum 16 da gördüğümüz yanıltmaz demişti 16 da o direk kız demişti bu seferkinde 11. Haftaydı dr bu erkek çıkıntı şimdiden oluşmuş demişti sonra fetal yaptırdım gerçekten erkekmiş. Senin dr yanlış gördüğünü örtbas etmeye çalışmış olabilir mi acaba?
bılmem benım ılk cocugk erkek bu seferkı erkek gıbı dedı daha net degıldı de 14 unde kontrolum var o zaman kesınlesecek :)Senin erkekmiydi kacnci haftada gördünz
Off hem de ne darlamakchat kankam yavala artık dedıkodu bıle yapıcam az kaldı
chaat karnımın altı acıdı chat ıdrarım koyu gıbı . chat cınsıyet belırtısı mı bu bla blaalar... chat su mr goruntumu yorumlar msın.. bı de doga hakkında yaratılıs hakkında .. allahım aklıma ne gelırse soruyorum
ne cekıyo benden dıyordum ben gıbı herkes darlıyomus cocugu yazık
bıgun yılıp cekıp gıtmese barı
Kız olur inşallahbılmem benım ılk cocugk erkek bu seferkı erkek gıbı dedı daha net degıldı de 14 unde kontrolum var o zaman kesınlesecek :)
bana parla önerdiOff hem de ne darlamakisim bulma işinde bile ondan meder umdum ama yine olmadı
![]()
hıc onemlı degıl saglıklı olsun da :)Kız olur inşallah![]()
ya genelde erkek denınce pek sasmıyor da . bazen kordon dan dolayı erkek sanılıyormus. yakından bır ornegımız var dolayısıyla net erkek demeyınce oyle kabul etmedım buraya ısaretledım de haftaya artık belı olur tutup tutmadıgı :)Aa sizinki erkek mi? Sizde tutmamış o zaman. Benimki 150 idi, 11. haftada kemik yapısı kıza benziyor dedi doktor.