Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    80
Yaa 14de mi kesinleşti ben şokk
12+5 iken göremedi baya uğraştı bugün önce kız bence dedi sonra kesin kız dedi bacak arasına baktı bende izledim bişey yoktu kız görünüyor yani inşallah kesindir 😂😂 yakın bir arkadaşıma 18.haftaya kadar erkek dediler sonra kız dediler kızı oldu 😂😂bilmiyorum böyle şeylerde var ama kız dedi yani bence değişmez

Amin inşallah canım isteyen herkese darısı 😊🥰benim ilk bebişim eşimde bende kız çocuk isterdik hep çok şükür nasip oldu ❤️ sizin belli mi cinsiyet?
Ben bugün gitmedim bana 14.hafta kız dedi bacak arası gösterip iki çizgi var dedi, haftaya tekrar gel dedi 15de gittim bacak arası boş ama nub çıkıntısı farklı geldi erkek olablr yeni gelisiuor olablr gozlemleyelim dedi şuan 16 haftaligm

Ben bugün gitmedim bana 14.hafta kız dedi bacak arası gösterip iki çizgi var dedi, haftaya tekrar gel dedi 15de gittim bacak arası boş ama nub çıkıntısı farklı geldi erkek olablr yeni gelisiuor olablr gozlemleyelim dedi şuan 16 haftaligm
Bence kızdır ya sizinki de yani kız demiş önce 11.haftada öğretmenler bar erkek olsa anlaşılırdı diye düşünüyorum 😂

12+5 iken göremedi baya uğraştı bugün önce kız bence dedi sonra kesin kız dedi bacak arasına baktı bende izledim bişey yoktu kız görünüyor yani inşallah kesindir 😂😂 yakın bir arkadaşıma 18.haftaya kadar erkek dediler sonra kız dediler kızı oldu 😂😂bilmiyorum böyle şeylerde var ama kız dedi yani bence değişmez
İnşallah degişmez valla 15.haftada yeni gelişmekte olan pipi olabiliyormuş ama bence geç döllenmede felan olur o herhalde🤔

Ankaradayim canm

Dualarda buluşalim asko🤲🤣
Bi dr a daha gitsene ya ankarada bir sürü iyi dr var. Ben kızımda iki ayrı doktora gidiyordum 12. Haftada doktorun biri kıza benziyor demişti diğer dr ben benzetme yapmıyorum 16 da direk söylüyorum 16 da gördüğümüz yanıltmaz demişti 16 da o direk kız demişti bu seferkinde 11. Haftaydı dr bu erkek çıkıntı şimdiden oluşmuş demişti sonra fetal yaptırdım gerçekten erkekmiş. Senin dr yanlış gördüğünü örtbas etmeye çalışmış olabilir mi acaba?

Bi dr a daha gitsene ya ankarada bir sürü iyi dr var. Ben kızımda iki ayrı doktora gidiyordum 12. Haftada doktorun biri kıza benziyor demişti diğer dr ben benzetme yapmıyorum 16 da direk söylüyorum 16 da gördüğümüz yanıltmaz demişti 16 da o direk kız demişti bu seferkinde 11. Haftaydı dr bu erkek çıkıntı şimdiden oluşmuş demişti sonra fetal yaptırdım gerçekten erkekmiş. Senin dr yanlış gördüğünü örtbas etmeye çalışmış olabilir mi acaba?
Blmiyorum belkide, sen nerelere gidiyordun, bn alife Oskar hocaya gitmiştim.baya ovduler ama 🙄

chat kankam ya :D vala artık dedıkodu bıle yapıcam az kaldı :D chaat karnımın altı acıdı chat ıdrarım koyu gıbı . chat cınsıyet belırtısı mı bu bla blaalar... chat su mr goruntumu yorumlar msın.. bı de doga hakkında yaratılıs hakkında .. allahım aklıma ne gelırse soruyorum :D ne cekıyo benden dıyordum ben gıbı herkes darlıyomus cocugu yazık :D bıgun yılıp cekıp gıtmese barı
Off hem de ne darlamak 😄 isim bulma işinde bile ondan meder umdum ama yine olmadı 😄

Aa sizinki erkek mi? Sizde tutmamış o zaman. Benimki 150 idi, 11. haftada kemik yapısı kıza benziyor dedi doktor.
ya genelde erkek denınce pek sasmıyor da . bazen kordon dan dolayı erkek sanılıyormus. yakından bır ornegımız var dolayısıyla net erkek demeyınce oyle kabul etmedım buraya ısaretledım de haftaya artık belı olur tutup tutmadıgı :)

Back
X