- 14 Eylül 2024
- 164
- 138
- 18
- 28
Aslında hem çalışıyorum hem de doktora yapıyorum eylül ayı için tonla işim var ama insan kurunca kuruyorBelki kendine değişik uğraşılar bulmak iyi gelebilir yoksa insan kafada kuruyor boş kaldıkça

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında hem çalışıyorum hem de doktora yapıyorum eylül ayı için tonla işim var ama insan kurunca kuruyorBelki kendine değişik uğraşılar bulmak iyi gelebilir yoksa insan kafada kuruyor boş kaldıkça
Ayy ben de 2. 3 ayda 2 alsam yeter dedim ama planlamayla olmuyormuşAynı gidiyoruz ben 48 e düşüp geri 50 oldum bir haftaya 51 i görürüm ama 24 e kadar kilo almak istemiyordum sonrası uçuyor malum![]()
Canım tekrar gittinmi hiç doktoraİdrar enfeksiyonum yüksek bu sebep olabilir kan degerlerim de düşük
korkudan sordum ben. rahım arkaya saga sola kayabilyormus .:)Kızlar arada karnınız yumuşacık oluyor mu benim arada oluyor kontrole daha çok var önemli birşey mi acaba
Ayy karnım mi küçüldü ben mi büyüdüm bilmiyorum kontrol e daha var diye kafayı yiyorum oğluşum da okula gidiyor dert buluyorum kendimekorkudan sordum ben. rahım arkaya saga sola kayabilyormus .:)
Yalnız değilsin beni tarif etmişsin sanki. Kontrolden sonra aynı 2 hafta tamam ama 3. Hafta geliyor bütün belirtilerimi sorguluyorum. Hissetmeye başladığımız zamanlar gelse de daha rahat olabilsek keşkeKızlar bu endişeli hallerden nasıl kurtulabilirim ya. Randevudan sonraki 2 hafta iyiyim 3. Hafta türlü türlü senaryolar başlıyor kafamda. Hissetmiyor oluşuma da taktım göbeğim büyümeyi bıraktı 15. Haftayla aynı diye düşünmeye başladım yani genel bir delilik hali oluyor randevu gününe kadar![]()
Evet hiç hissetmedim diye de kafama takıyorum utanmasam oturup üzüntüden ağlayacağım öyle bir ruh hali acilen kontrol zamanımın gelmesi lazımYalnız değilsin beni tarif etmişsin sanki. Kontrolden sonra aynı 2 hafta tamam ama 3. Hafta geliyor bütün belirtilerimi sorguluyorum. Hissetmeye başladığımız zamanlar gelse de daha rahat olabilsek keşke![]()
tabı temkınlı olmak lazım ben hep oncelık kontrol derım . kontrolum 14 une. ınsallah saglıkla dogumumuzu yaparız hepımız :)) kıucagımıza alsak da derdı bıtmıyor deneyımlısın bılırsınAyy karnım mi küçüldü ben mi büyüdüm bilmiyorum kontrol e daha var diye kafayı yiyorum oğluşum da okula gidiyor dert buluyorum kendime![]()
Ben de aynı durumu gece yaşadım bana da tekme gibi geldiKizlar bugun arkadasimla konusurken ani bi tekme hissettim
Tekme degildir tabi de hani icerden tak diye birsey vurdu gibi
Karnim mi seyirdi bilmiyorum kramp gibi ama degil anlik ve tek seferlik birseydi 30.haftada hisettigim tekme gibiydi yani![]()
Ben hep bagirsak hareketlerine yordum kucuk titresimleri ama bu baya sarsiciydiBen de aynı durumu gece yaşadım bana da tekme gibi geldiBen çok erken hissettim hareketlerini belkide 4. Çocuktur diye
Dogru mu bildi peki hangi sayfaya sormustunuz profili siyah olan sayfamiHayırlısı olsun canım. Sağlıklı olsunlar da.
Ücretsiz tahmin yapan bana erkek dedi bugün. Soranlar kesinleşince bi yazsın bakalım yanılabiliyor mu![]()
Balıkesir Ayvalık tayim ben fena sallandik Hatay depremini de hissetmiş biri olarak kendimi de bebişi de biraz korkuttum sanırım sakinlemeye calisiyorum. Allah beterinden korusunBen hep bagirsak hareketlerine yordum kucuk titresimleri ama bu baya sarsiciydi
Bu arada kizlar hangi sehirlerdesiniz bilmiyorum ama cok fena sallandik izmirdeyiz biz
Sizler nasilsiniz
Bana iki ucretsiz sayfa da kiz demistiDogru mu bildi peki hangi sayfaya sormustunuz profili siyah olan sayfami
AminBalıkesir Ayvalık tayim ben fena sallandik Hatay depremini de hissetmiş biri olarak kendimi de bebişi de biraz korkuttum sanırım sakinlemeye calisiyorum. Allah beterinden korusun![]()
Çok kötüydü ya ben izmir merkezli sandım ilkBen hep bagirsak hareketlerine yordum kucuk titresimleri ama bu baya sarsiciydi
Bu arada kizlar hangi sehirlerdesiniz bilmiyorum ama cok fena sallandik izmirdeyiz biz
Sizler nasilsiniz
Ben de izmirdeyim inanılmaz korktum ve uzun sürünce yine bir önceki izmir depremi gibi olacak sandım. Allah beterinden korusun hisseden herkese geçmiş olsunBen hep bagirsak hareketlerine yordum kucuk titresimleri ama bu baya sarsiciydi
Sizler nasilsiniz
Amin teşekkür ederim umarım dileklerimiz kabul olurBu çok insanı bir durum bence aksi çıkarsa ve uzulurseniz kendinize yuklenmeyin.İlla ki herkesin gönlünden geçen bir cinsiyet oluyor , ilk afallarsiniz ama sonra sizinn için hayırlısınin bu olsugunu düşünüp rahatlarsıniz.Umarim hayırlısıyla gonlunuzde ki olur![]()
Evet ilk çocuk olacak. Eşimde dün “kız olmaması belki daha iyidir,bu dünyada kadın olmak daha zor” diyince bir nebze ona katılmadan edemedim.Ama yine de manifest olsun diye bugün kız bebek elbisesi aldık o ayrıIlk cocugunuz mu?
Ben ilkinde hic cinsiyet dusunmemistim
Doktor soyledi isim dusunduk falan o sekilde ilerlemisti
Ama ikincisinde kiz tarafi daha agir basti tabi ama yinede doktor kesin diyene kadar tamamen hayal kurmak istemedim
Hatta sakaci bi doktorum var dun usg bakarken kiz mi demistik size yaa niye kiz demisiz falan dedi gulerek
Bi an nasil yani erkek mii dedim ama icimde burukluk olmadi saskinlik oldu bir anlik
hemen icimden oglumun ismine uygun isim dusunmeye basladim o saniyesonra doktor saka saka yuzde yuz kiz bu artik isim bulun dedi inanmadim hatta 3 4 kez gosterdi adam:)
inanin erkek cocugu hikayeleri fasa fiso
Cocuklarda hep enerji olur
Boyle kotulemelere kanip da modunuzu dusurmeyin asla