• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Şöyle düşün sürekli anne sana yardım edeyim mi ? Anne ben yaparım sen yorulma diyen bir çocuk olacak 😍 anneeeee açççççıııımmmm anne bunu yapppp diyen bi yaratık değil 😂😂
Aa bu mesaj kirici oldu ama erkeklere öcü gozuyle bakmayin 🫢
Bi oglunuz olsun ondan sonra bir daha konusalim 😉
Oglan anasi olmak da cok özeldir
Dusunceli olmak sadece kizlara özel birsey degil😏

Kizlar bu arada instda bi anne bebek blog sayfasi actim ismi bebeelogg destek olursaniz beni cok mutlu edersiniz hem hepimizin isine yarayabilecek paylasimlar olacak icerde ☺️✨✨ ayni sekilde isler yapan varsa bu mesaji alintilasinlar birbirimize destek olalimm
Instegram yok o yüzden takip edemiyorum olsaydı takip ederdim😊

Günaydın kızlaarr,

Aşı muhabbeti dönmüş sağlık ocağında aşılar ne zaman yaptırılıyor onlar mı arıyor ben daha hiç aşı olmadım 16+1'im şuanda.

Günaydın kızlaarr,

Aşı muhabbeti dönmüş sağlık ocağında aşılar ne zaman yaptırılıyor onlar mı arıyor ben daha hiç aşı olmadım 16+1'im şuanda.
Onlar haber veriyorlar diye biliyorum. Beni de kontrol zamanları için çağırdıklarında konuşmuştuk ama zorunlu olmadığı için isterseniz siz de bir sorun ☺️

Selam kızlar son bir aydır 2 3 defa burnum kanadı bu normal mi ? Yaşayan varmı hayatımda ilk kez oluyor doktorum normal dedi gebelikte olur dedi ama bilemedim korktum açıkçası

Back
X