- 11 Nisan 2025
- 511
- 388
- 18
Biraz arastirdim sutlaca kahvesine falan koyanlar varmis bi de oyle dene bakalimValla ilk kez yedim cok sevdim arada kaşıklıyorum dolabi acip
Ekmege surup yiyemem mesela
Falim sakiz yiyomussun gibi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz arastirdim sutlaca kahvesine falan koyanlar varmis bi de oyle dene bakalimValla ilk kez yedim cok sevdim arada kaşıklıyorum dolabi acip
Ekmege surup yiyemem mesela
Falim sakiz yiyomussun gibi![]()
Kahvede sevmem de sutlaca deneyeyimBiraz arastirdim sutlaca kahvesine falan koyanlar varmis bi de oyle dene bakalim![]()
Herkesin bana katılması gibi bir beklentim yok.Size katılmıyorum. Hem ismine önem verip hem de dediğiniz gibi sağlıklı ve ahlaklı bir çocuk yetiştirmek isteyemez miyiz? Çocuklarımıza bir ömür boyunca bu isimlerle sesleneceğiz öncesinde uzun bir süre düşünmemiz çok normal diye düşünüyorum. Bu da oldukça kişisel bir konu siz anlam yüklemiyorsunuz diye başkalarından da bunu beklemenizi doğru bulmadım herkesin isteği ve heyecanı farklıdır
Yazmayayım dedim ama evet tabii ki çok anlam yüklüyoruz. Onlar bizim yavrumuz ve ömrü boyunca o isme sahip olacak bizden bir anı gibi o ismi taşıyacak. Bu konuda hassas davranıyoruz-en azından kendi adıma- yepyeni bir insan ve her anlamda güzel bir hayatı olsun istiyoruz . Tabii ki imansız yetiştirmeyeceğiz sanırım buradaki çoğu kişi de zaten öyledir. Önceliğimiz sağlığı sonra hayırlı bir kul sonra evlat olması. İsmine de bir zahmet özen gösterelimHerkesin bana katılması gibi bir beklentim yok.
Yalnızca 'çok' anlam yüklüyorsunuz diye bir ifade kullandım. Sizin gibi görüş belirtip mesaj yazdım
Katılmıyor olmanız da sizin görüşünüz
Nem cihazımız var ama fayda etmedi doktor fısfıs yazdı nemlendirir diye onu kullanıyorum inşallah geçer bugün olmadı çok şükür çok teşekkür ederim yorumunuz içinCanım geçmiş olsun yakma vs sakın takılma ona damarlar genişliyor hamilelikte kan hacmi 2 katına çıkıyor geçici bir şey yani benim de gece ve sabah uyanınca oluyordu nemi arttırmanı tavsiye ederim bi nem cihazı düşünebilirsin bir de bol su iç vücut azalacaktır eskisinden hızlı kuruyor bu süreçte
Mesela bi isim analizcisinden dinlemistim Muhammed Yasin gibi isimler agir isimler her cocuk tasiyamaz diyorduYazmayayım dedim ama evet tabii ki çok anlam yüklüyoruz. Onlar bizim yavrumuz ve ömrü boyunca o isme sahip olacak bizden bir anı gibi o ismi taşıyacak. Bu konuda hassas davranıyoruz-en azından kendi adıma- yepyeni bir insan ve her anlamda güzel bir hayatı olsun istiyoruz . Tabii ki imansız yetiştirmeyeceğiz sanırım buradaki çoğu kişi de zaten öyledir. Önceliğimiz sağlığı sonra hayırlı bir kul sonra evlat olması. İsmine de bir zahmet özen gösterelim
yaa benimde arada böyle düşüşler oluyo elim ayağım birbirine dolanıyo çok kötü oluyorum hemen pekmez meyve suyu ne varsa bende yiyorum Allahtan toparlıyo yarım saat içindeBen bu ara damlasakizi receli kasikliyorum
Ogluma hamileyken aclik sekerim 72 falan cikiyordu bunda kac bilmiyorum
yaa gerçekten öyle kendilerine yetecek olan kadarını alıyolarmış bize de ne kaldıysa artıkTiroid kalsiyum demir her seyi bizden aliyorlar zaten minik vampirellalar![]()
Oglumda saclarim hic dokulmuyordu uzadi ve parladiyaa gerçekten öyle kendilerine yetecek olan kadarını alıyolarmış bize de ne kaldıysa artık![]()
yaa kızmı olacak bellimi cinsiyetiOglumda saclarim hic dokulmuyordu uzadi ve parladi
Simdiki hamileligimde saclarim uzamiyor çali gibi ve dokuluyor![]()
Yazdığınız mesajda iki ayrı noktaymış gibi ve bir arada yapılamazmış gibi bahsetmeniz açıkçası rahatsız etti bende size bir soru sordum ve evet çok anlam yüklüyoruz şuanda kendi adıma hayatımın odak noktası çocuğum.Onunla ilgili her detaya fazlasıyla anlam yüklemekten çok hoşlanıyorum burada da isimle ilgili sohbet ettiğimiz tüm arkadaşlarıma da teşekkür ediyorumHerkesin bana katılması gibi bir beklentim yok.
Yalnızca 'çok' anlam yüklüyorsunuz diye bir ifade kullandım. Sizin gibi görüş belirtip mesaj yazdım
Katılmıyor olmanız da sizin görüşünüz
Aynı benmde öyle oğlanlar bize güzellik katarken kizlar bize böyle yaaOglumda saclarim hic dokulmuyordu uzadi ve parladi
Bir şey diyim mi basindan beri benim de saçlarım kupkuru oldu döküldü cansızOglumda saclarim hic dokulmuyordu uzadi ve parladi
Kesinlikle öyle. AminnnMesela bi isim analizcisinden dinlemistim Muhammed Yasin gibi isimler agir isimler her cocuk tasiyamaz diyordu
Ve bence hakli
Isimlerin bile bir agirligi enerjisi oluyor
Karakter cok ayri birsey
Bazen ne kadar iyi yetistirilirse yetistirilsin cocugun bir enerjisi bir karakteri var
Yoksa ortalikta kotu davranislar sergileyen cocuklar olmazdi
Allah hayirli saygili evlat nasip etsin hepimize
Oglumda 9 ay boyunca cok guzeldi kolayca sekil aliyordu ama dogumdan 3 ay sonra kel kalma derecesinde sac doktum cok kotuydu 4 5 ay surdu bu durumBir şey diyim mi basindan beri benim de saçlarım kupkuru oldu döküldü cansız![]()
Evet kizyaa kızmı olacak bellimi cinsiyeti
Evet oglumda yuzumde pasparlakti makyaj yaptigimda harika duruyordu gecen bi dugune gidiyorduk makyaj yaptim mahalle arasi kuaforden cikmis gibi oldumAynı benmde öyle oğlanlar bize güzellik katarken kizlar bize böyle yaa![]()
Oglumda 9 ay boyunca cok guzeldi kolayca sekil aliyordu ama dogumdan 3 ay sonra kel kalma derecesinde sac doktum cok kotuydu 4 5 ay surdu bu durum
Alnim acilmisti o kadar cok dokuluyordu ay umarim bu sefer oyle olmaz
Evet kiz
Evet oglumda yuzumde pasparlakti makyaj yaptigimda harika duruyordu gecen bi dugune gidiyorduk makyaj yaptim mahalle arasi kuaforden cikmis gibi oldumsacimi fönluyorum hic fonlenmis gibi degil
boyu kisa mi uzun mu belli degil bi tuhaf haldeyim
![]()
Göbüş çıktımı oglanlarda daha belliydi bu zamanlar smdi bu kzda pek belli değil göbüşyaOglumda 9 ay boyunca cok guzeldi kolayca sekil aliyordu ama dogumdan 3 ay sonra kel kalma derecesinde sac doktum cok kotuydu 4 5 ay surdu bu durum
Alnim acilmisti o kadar cok dokuluyordu ay umarim bu sefer oyle olmaz
Evet kiz
Evet oglumda yuzumde pasparlakti makyaj yaptigimda harika duruyordu gecen bi dugune gidiyorduk makyaj yaptim mahalle arasi kuaforden cikmis gibi oldumsacimi fönluyorum hic fonlenmis gibi degil
boyu kisa mi uzun mu belli degil bi tuhaf haldeyim
![]()
Benimki cikti yaGöbüş çıktımı oglanlarda daha belliydi bu zamanlar smdi bu kzda pek belli değil göbüşya![]()
Sorma canım bende zorlanıyorum çok bende de hep yatma isteği var zor oluyor bir şeyler yapmak.Ay evet nefret ediyorum bende taşınma işlerinden. Kolay gelsin canım. Tüm akşam mide ağrısı ile uğraşıyorum yatıp yuvarlanıyorum taşınma işi ürpertti şu an beni![]()
Teşekkür ediyorum canım.iyiyizz çok şükür allahım kolaylık versinn