• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Çok sevindim yan etki yapmamasına. Doktoruma danışacağım ben de çok erken haftalarda aramışlardı 20. Haftadan sonra dediler aşı için. Bir sonraki kontrolümde soracağım. Gitmeden arayıp bilgi vermek gerekiyor mu peki aile hekimine aşı için?
Tabii randevu alsan daha sağlıklı olur…Doktora danışmakta fayda var.Ben de danışmıştım.20 de ilk dozdu yaptırdım.Nasipse neredeyse 25 gibi olurken ikinci doz dediler onu yaptıracağım.

Sol göğsüm her zaman daha büyük ve kahverengilik solda aşırı fazla oldu şuan ama erko 🥹🩵
Benimde aynı sol göğsüm gözle görülür büyük. Ben göğüslerim için radyolojiye gidiyorum ordaki doktorum bile şaştı memişlerime 7 aylik hamile göğsü şuan diye haha
Balıkesir 💃💃

Benimde ara ara kuyruk sokumunda oluyor ağrı oturamıyorum da kontrolüm 2 gün sonra detaylı için gidicem unutmazsam sorarım doktora

Beni de bugün aradılar 20+3 haftaya gideceğim ilk doz için
Aa balıkesirin neresi canımm

@Matmazel - Kıııızzz sen neler yaşamışsın yarısına kahkaha attım yarısına sinirlendim. Ay gerçekten ne insanlar var ya ahahah. Ağzım açık okudum resmen. :halay:

Bu arada kızlar kimler hangi şehirdeen?? Ben balıkesir.
Ben İstanbul 🙋‍♀️

Bana diyordu doguma girerken hatirlat doktora soylucem tuplerimi baglasin cunku cok sukur ne zaman istesem hamile kalabiliyorum🥴🥴
Bende doguma girerken hatirlattim dogumdan cikti laf acilinca sordum ayyyyy unuttum yiaaa eheheh dedi🤣🤣
Nasıl gıcık oldum ya lafa bak, tüplerini değil dilini bağlatsa yetermiş 🤭

Cok sukur canim valla kendi ailem uzakta diye onlara bel bagliyordum ama sukur cocugumu tek basima buyuttum
Kv ile de gorusmuyorum kizi ugruna bizi gozden cikardi:) Allah buyuk ama cok buyuk ahimi aldilar korkmuyorlar da hic
bin sukur hic ahim yerde kalmadi simdiye dek
Benimde tüm ailem uzakta, sadece kv ile aynı şehirdeyiz. Keşke tersi olsaydı ama hayat işte.
Bu şehirde yalnız olmama rağmen eşimin ailesi böyle düşüncesiz soğuk insanlar, aramız 25 dkk ama senede en fazla 4-5 kez görüşürüz.
Hep böyle güçlü kal, güçlü kalalım.

Su cocuguna dur yapma etme demeyip simarik yetistirenlere de ayar oluyorum heralde cok sevimli sempatik hareketler ve herkesce de tolere edilebilir zannediyorlar cocuklarini yeri geliyor insanlar kendi cocuguna katlanamiyor sen kimsin 🤣🤣
Bende öyle ayar oluyorum 😑 Komşum bana oturmaya geliyor çocuğu 5 yaşında ve benim perdelerime asılıyor, koltukların tepelerinde zıplıyor, birde en son geldiklerinde kocaman top getirdi evime 😨 ben hayatımda böyle rahat bir anne görmedim. Neyse biraz oynadı sonra baktım ya kafama gelecek ya televizyona, bende dayanamadım çocuğa kaldır onu evde büyük topla oynanmaz dedim kırarsın dökersin dedim. Annesi de bana diyorki ben onu sildim getirdim. Sanki tek sorun temiz olup olmamasıydı 🫢

Bana 24.haftada vurulacaksin drdi canim seni aramadilarsa seninki de muhtemeln oyledir
Hmm beni de aramadılar demekki 24.hafta arayacaklar. 2 hafta sonra detaylı ultrason var gittiğimde doktora tekrar sorarım aşı tarihini, sağlık ocağı bana çok güven vermiyor nedense

Benimde aynı sol göğsüm gözle görülür büyük. Ben göğüslerim için radyolojiye gidiyorum ordaki doktorum bile şaştı memişlerime 7 aylik hamile göğsü şuan diye haha

Aa balıkesirin neresi canımm
Konuşmuştuk seninle daha önce sanırım. Merkezde oturuyorum ama bandırmalıyım 😀

Tabii randevu alsan daha sağlıklı olur…Doktora danışmakta fayda var.Ben de danışmıştım.20 de ilk dozdu yaptırdım.Nasipse neredeyse 25 gibi olurken ikinci doz dediler onu yaptıracağım.
Anladım canım inşallah o dozunda yan etkisi olmaz kolaylıkla geçer bu süreçte 🥰

Merhaba 15 haftalık gebelikte hafif karın ağrısı çeken var mı göbek hizasında idrar yolu enfeksiyonu çıkmadı crp 10 çıktı doktor önemsiz dedi kadınların yüzde yetmişi bu ağrıları yaşıyor dedi ancak burada normal değil diyen çok fazla kişi var ablam için soruyorum yardım edin lütfen

Kızlar bu akşam bi aile dostumuz geldi 3 yaşında cocuklari yanımda oturdu video izlerken birden karnıma hızlı bir şekilde vurdu tam çocuğun olduğu sol bölgeye. Şu an ağrı yok ama o an çok ağrıdı içime de bi kurt düştü bir şey olur mu sizce

O kadar cok istedim ki birilerinin onu yolmasini ahaha 2 yil once bi konuda gunahimi aldiginda dedim ki esime onun basina birsey gelmedigi surece ayni ortamda bulunmam
1 hafta sonra ayagini kirmisti platin takildi🫠 o sekilde gecmis olsuna gitmistim🤓
Hahahha saç yolmadan daha etkili Allah’ın intikamını alması 😂😂 biz bebişlerimizi sağlıkla huzurla büyütelim gerisinin canı cehenneme😂

Günaydın kızlar . Bayadır katılamıyordum iyisinizdir inşallah. Bende bugün 18+6 oldum detaylı ultrason å gireceğim çok heyecanlıyız. Umarım cinsiyeti öğreniriz yoksa 30 lu haftalara kadar beklemek çok zor olur. En son 13 haftalıkta ultrasona girmiştim. Çikolata yeme dışında bebeğin hareketli olması için bir öneriniz var mı😊 en son gittiğimde çikolata yemiştim ama hiç hareket etmemişti

Kızlar hepinize günaydın ve merhabaa :) aranıza yeni katıldım , buraların acemisiyim 17+5 gebeyim ve tetanoz aşısı konusunda benimde tereddütlerim var ne yapsam bilemiyorum ,kendim de kadın doğum hemşiresiyim bu arada .Okuduklarım ayrı söylüyor duyduklarım ayrı söylüyor . Kesinlikle aşı karşıtı bi insan değilim ama 19-23 haftalarda çok fazla bebek kayıpları olduğunu ve aşıdan kaynaklı olabileceğini okuyorum son zamanlarda,tabi ki bilimsel bi açıklama yok ama insan ister istemez tedirgin oluyor . Sizler yaptırdınız mı ya da ne düşünüyorsunuz bu konuyla ilgili ? Özellikle önceleri sadece tetanoz yapılırken son zamanlarda hep 3lü karma aşı yapılıyormuş neden mesela ? Çookk kararsızım

Back
X