• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    142
Ya kızlar bugün 20. Hafta oldum sürekli bebek hareketi hissediyor musunuz ben bazen hiç hissedemiyorum kafama takılıyor
Ben 19. Haftamı bitirmek üzereyim sürekli hissetmiyorum ben de hatta dün hissedemedim biraz kafama taktım ama bugün hissettim çok şükür. Vallahi hep hissetsek keşke 🥹

Ben normal doğum istiyordum pandemiye rağmen sabah akşam yürüyorum merdiven çıkıyorum falan azim desen var. Neyse bu arada zayıf hamile kalmıştım 10 kg kadar almıştım düşük tansiyonlu biriyim bir de. Derken 38 e geldim nst ye girmeden tansiyonumu bir ölçtüler 16 10 😅 noluyor falan tahliller vs protein kaçağı ile preklaamsi tanısı yani gebelik zehirlenmesi başlamış. Biraz daha büyüsün falan derken tuzu kes tansiyon ilacı iç yok olmadı 38+5 de sezeryanla doğuruverdim ve ameliyathanede tansiyonum 20 o sırada ağlıyorum ben normal doğuracaktımm😅😅😅 şimdi bakıyorumda valla çocukçaymış ne farkediyor sağlık olduktan sonra🥲
Ayy çok geçmiş olsun gerçekten süreç ve bebek seni yönlendiriyor ya çok doğru. Ama evet sağlık olduktan sonra hiç biri farketmez kucağımıza alıp evimizin kapısından sağlıkla birlikte girelim ah ahh 😍😍

Vallahi ya yanarım yanarım 😂 bundan sonra yaparız zaten son aylar daha çok acıkılıyormuş 😂

Ay umarım uçuk değildir ya suda doğum daha masum geliyor nedense. Ben de aynı şekilde o sancı ve süreç korkutuyor ama sonraki rahatlığı ayrı güzel bilemedim tabi ki bebeğimiz seçecek bakalım ☺️
Evet bebek seçecek cidden lükse bak sen çek bütün acıları ama onun keyfinde her şey 🤣🤣🤣 evet ya bundan sonra ağırlaşırız iş yapamayız flaan bilerek naz yapalım bari 🤣🤣

Ben 19. Haftamı bitirmek üzereyim sürekli hissetmiyorum ben de hatta dün hissedemedim biraz kafama taktım ama bugün hissettim çok şükür. Vallahi hep hissetsek keşke 🥹
Ay keşke zaten tam olarak 19+4 te hissettim sonra hiç o kadar güçlü hissedemedim bende tatlı yeyip bebeği dinleyim belki hissederim 😂

Ben normal doğum istiyordum pandemiye rağmen sabah akşam yürüyorum merdiven çıkıyorum falan azim desen var. Neyse bu arada zayıf hamile kalmıştım 10 kg kadar almıştım düşük tansiyonlu biriyim bir de. Derken 38 e geldim nst ye girmeden tansiyonumu bir ölçtüler 16 10 😅 noluyor falan tahliller vs protein kaçağı ile preklaamsi tanısı yani gebelik zehirlenmesi başlamış. Biraz daha büyüsün falan derken tuzu kes tansiyon ilacı iç yok olmadı 38+5 de sezeryanla doğuruverdim ve ameliyathanede tansiyonum 20 o sırada ağlıyorum ben normal doğuracaktımm😅😅😅 şimdi bakıyorumda valla çocukçaymış ne farkediyor sağlık olduktan sonra🥲
Ay bende dusuk tansiyonluyum normalde 8 6 falandir hamilelikte 7 5 leri gordum cok kotu oluyorum🫠
Saglik olsun dedigin gibi gerisi onemli degil
Ben sacima fön cekip gidecektim doguma sözde
1 hafta once suyum geldi nasil gittim anlatamam🤣 saclar karmancorman agdasizim bide aksam balik yemistim yanina sogan havuc tarator
Kokan ne varsa yemistim🤣 esimle de tartismistik
B.k gibi bir gundu sjdhkjk tek guzel olan sey oglumdu😍😄

Ay bende dusuk tansiyonluyum normalde 8 6 falandir hamilelikte 7 5 leri gordum cok kotu oluyorum🫠
1 hafta once suyum geldi nasil gittim anlatamam🤣 saclar karmancorman agdasizim bide aksam balik yemistim yanina sogan havuc tarator
Ya ahahah her şeyi geçtim denk gelen menü bomba🤣🤣 ben sarımsaklı mantı bekliyordum senden🤣🤣
Şaka bir yana benimde düşüktür hep bu hamileliğimde de 8/5 le yaşıyorum inşallah sonu benzemesinde

Ya ahahah her şeyi geçtim denk gelen menü bomba🤣🤣 ben sarımsaklı mantı bekliyordum senden🤣🤣
Şaka bir yana benimde düşüktür hep bu hamileliğimde de 8/5 le yaşıyorum inşallah sonu benzemesinde
Amin🙏
Ahaha cok yiyorduk balik ya
Karnim burnumda usenmiyordum rokali taratorlu pancar salatali menu cikariyordum😄
Doktorla planladik dogum gununu ama benim sipa 1 hafta erken gelmeyi secti😁

Amin🙏
Karnim burnumda usenmiyordum rokali taratorlu pancar salatali menu cikariyordum😄
Bir süre tarif verme gözünü seveyim yarın şimdi antin kuntin salata yaptıracaksın bana🤣🤣

Bu kabus falan olmalı sanırım soğan yemek nedir birde hamişin midesi yanar naaaapiyosun 🤣🤣🤣🤣🤣

Amin🙏
Off ama hamileliğimden beri ilk günden beri deli gibi su menü için yanıp tutuşuyorum 😍 balığın çıkmasını bekliyorumum dışarda yedim beğenmedim :( bu arada mantıyı aldık yarın yicem 🫣😂

Back
X