• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    140
Kızlarr günaydın dün ASMden çağırmışlardı ya tahlil sonuçlarımda ref dışı olanlar varr.
Kolesteron ve trigiliserit biraz fazla. Birde crp nin yüksek olup betanın da 8 binlerde olmasına şaşırdım. Beta nasıl bu kadar düşük çıkar. Dün 20+5'tim. Hemşire bir değerden sonra makine zaten sağlıklı okumuyor falan dedi ama benim kafama takıldı yine beta birde crp.

Sizde nasıldı kızlar sonuçlarr?
1758090016267.webp

1758090034409.webp

1758090048445.webp

Kızlarr günaydın dün ASMden çağırmışlardı ya tahlil sonuçlarımda ref dışı olanlar varr.
Kolesteron ve trigiliserit biraz fazla. Birde crp nin yüksek olup betanın da 8 binlerde olmasına şaşırdım. Beta nasıl bu kadar düşük çıkar. Dün 20+5'tim. Hemşire bir değerden sonra makine zaten sağlıklı okumuyor falan dedi ama benim kafama takıldı yine beta birde crp.

1758090016267.webp

1758090034409.webp

1758090048445.webp
Kolestrol trigliserit hamileyken zaten yükseliyormuş ve hamilelik döneminde bakılmazmış zaten benim de onlar biraz yüksek çıktı sağlık ocağı aşı olduğum gün kan da almıştı orda çıktı ama gerek yokmuş bakılmasına sanıyorum. Diğerlerini bilmiyorum canım

1758090016267.webp

1758090034409.webp

1758090048445.webp
Screenshot_20250917_110515_Chrome.webp

Benim bildigim beta bi ara baya dusuyor hamileligin haftasina gore
Sonra tekrar artiyor sonlara dogru
Bak orda haftasi ve alt deger ust deger yaziyor yani kafana takmana gerek yok
Kolestrol da birazcik yuksek
Tedirgin olmana gerek yok😊

Bir konu da ben açayım 😀 bebek arabası kafamı çok karıştırıyor hantal sadece 2 ay kullanacağım bir travel istemiyorum kabin boyu yeni doğumdan sonuna kadar kullanıp memnun kalan olmuş muydu kızlar.. 🤗
Canım ben de senin gibi bu sorunun cevabını yok merak ediyorum. Travel sistem kesinlikle istemiyorum çünkü zaten kısayım küçüğüm kesin taşıyamam üşenirim sonra da kendi başıma dışarı çıkmam falan diye düşünüyorum 😁 prego lotus modeli var baya araştırdım poşeti de ilk 6 ay upset takılıyor öyle kullanıyor sonrasında normal. Buna baya yükseldim gibi ama pişman da olur muyum bilmiyorum 10 bin falan fiyatı da uygun olan şeyler de beni şüphelendiriyor 😆😆alışmışız yüksek fiyatlara artık

kızlar merhaba ben normal demir ilaçlarını kullanamıyorum midem çok hassas bulantı kabızlık vs yapıyo dr um sidefer stick önerdi buna başladım bugün kullanıp faydasını gören varmı sizler hangi demir ilacını kullanıyosunuz
Bestiron marka kullanıyorum. Özel hastanedeki doktor önerdi. Çok memnunum. Baş ağrısı kabızlık mide bulantısı vs yapmadı. Genelde kahvaltı ya da yemekle alıyorum.

Kolestrol trigliserit hamileyken zaten yükseliyormuş ve hamilelik döneminde bakılmazmış zaten benim de onlar biraz yüksek çıktı sağlık ocağı aşı olduğum gün kan da almıştı orda çıktı ama gerek yokmuş bakılmasına sanıyorum. Diğerlerini bilmiyorum canım

Eki Görüntüle 3645202
Benim bildigim beta bi ara baya dusuyor hamileligin haftasina gore
Sonra tekrar artiyor sonlara dogru
Bak orda haftasi ve alt deger ust deger yaziyor yani kafana takmana gerek yok
Kolestrol da birazcik yuksek
Tedirgin olmana gerek yok😊

Ay kızlar çok sağolun valla içimi rahatlattınızz. Demir ilacını doktorum bugünden ikibaren günde iki kullan dedi. CRP de iyi haftaya bir daha kan verin dedi. Rahatladım ama yaa

Ben de sepet beşik aldım. İlk bebem. Heveslendim. Zaten yerim de yok park beşiğe ki hiç beğenmiyorum niye bu kadar moda olduysa
Ayy siz bensiniz :D özür dileyerek söylüyorum köy evi vibeı veriyor bana nedense , bi sevemedim 😂 Cuma detaylıdan sonra alıcam bende hayırlısıyla bi atlatayım . Siz nerden aldınız mağazadan mı trendyoldan mı ?Kurduysanız görsel ekleyebilir misiniz :)

Ayy siz bensiniz :D özür dileyerek söylüyorum köy evi vibeı veriyor bana nedense , bi sevemedim 😂 Cuma detaylıdan sonra alıcam bende hayırlısıyla bi atlatayım . Siz nerden aldınız mağazadan mı trendyoldan mı ?Kurduysanız görsel ekleyebilir misiniz :)
Park besik 1 yasina kadar goturuyor hatta bi akrabam 3 yasina kadar kullandi
Bizimki 1 yasina girdi asla yatmadi o gunden sonra🤓
Sepet besik alin ilk bebisiniz heves ediyonuz anliyorum
ikincisinde yer yatagi yaparsiniz🤣

Park besik 1 yasina kadar goturuyor hatta bi akrabam 3 yasina kadar kullandi
Bizimki 1 yasina girdi asla yatmadi o gunden sonra🤓
Sepet besik alin ilk bebisiniz heves ediyonuz anliyorum
ikincisinde yer yatagi yaparsiniz
Vallaaa ben 29 yaşındayım , beşik , ranza , baza derken en son annem sen zaten evlenip gideceksin dedi, ben senelerce çekyatta yattım 🤣Türkiye şartlarında 1.ye anca yetebilirim şu an , ikinciye Allah Kerim :D

Bir konu da ben açayım bebek arabası kafamı çok karıştırıyor hantal sadece 2 ay kullanacağım bir travel istemiyorum kabin boyu yeni doğumdan sonuna kadar kullanıp memnun kalan olmuş muydu kızlar.. 🤗
Ben de prego toronto alacaktım hem travel hem kabin boy diye , bayaa da kararlıydım yani kesin alacaktım ama şikayetvara baktım , puset sallanıyor , puset çıktı düştü diye bir sürü yorumları var , yedek parçayla ilgili bir sürü sorun çıkmış . Ucuz olsun diye de riske atamam , kraft alcam en son yine 😀

Ben listede neden adımı göremiyorum ? aegamze aegamze
Kızlar bi de neden listede isim güncellemesi yapmıyosunuz ya , isimleri hazır değil mi bebişleriniziiinnn :)

Back
X