- 17 Nisan 2019
- 3.354
- 3.838
- 133
İnşallah içebilirsin canımHaftaya randevu alıcam gidince söyleyeyim de yazsın bakalım belki bi ihtimal şansımı denerim , teşekkürler :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah içebilirsin canımHaftaya randevu alıcam gidince söyleyeyim de yazsın bakalım belki bi ihtimal şansımı denerim , teşekkürler :)
Kolestrol trigliserit hamileyken zaten yükseliyormuş ve hamilelik döneminde bakılmazmış zaten benim de onlar biraz yüksek çıktı sağlık ocağı aşı olduğum gün kan da almıştı orda çıktı ama gerek yokmuş bakılmasına sanıyorum. Diğerlerini bilmiyorum canımKızlarr günaydın dün ASMden çağırmışlardı ya tahlil sonuçlarımda ref dışı olanlar varr.
Kolesteron ve trigiliserit biraz fazla. Birde crp nin yüksek olup betanın da 8 binlerde olmasına şaşırdım. Beta nasıl bu kadar düşük çıkar. Dün 20+5'tim. Hemşire bir değerden sonra makine zaten sağlıklı okumuyor falan dedi ama benim kafama takıldı yine beta birde crp.
Sizde nasıldı kızlar sonuçlarr?
![]()
![]()
![]()
Kızlarr günaydın dün ASMden çağırmışlardı ya tahlil sonuçlarımda ref dışı olanlar varr.
Kolesteron ve trigiliserit biraz fazla. Birde crp nin yüksek olup betanın da 8 binlerde olmasına şaşırdım. Beta nasıl bu kadar düşük çıkar. Dün 20+5'tim. Hemşire bir değerden sonra makine zaten sağlıklı okumuyor falan dedi ama benim kafama takıldı yine beta birde crp.
Sizde nasıldı kızlar sonuçlarr?
![]()
![]()
![]()
Canım ben de senin gibi bu sorunun cevabını yok merak ediyorum. Travel sistem kesinlikle istemiyorum çünkü zaten kısayım küçüğüm kesin taşıyamam üşenirim sonra da kendi başıma dışarı çıkmam falan diye düşünüyorumBir konu da ben açayımbebek arabası kafamı çok karıştırıyor hantal sadece 2 ay kullanacağım bir travel istemiyorum kabin boyu yeni doğumdan sonuna kadar kullanıp memnun kalan olmuş muydu kızlar..
![]()
Bestiron marka kullanıyorum. Özel hastanedeki doktor önerdi. Çok memnunum. Baş ağrısı kabızlık mide bulantısı vs yapmadı. Genelde kahvaltı ya da yemekle alıyorum.kızlar merhaba ben normal demir ilaçlarını kullanamıyorum midem çok hassas bulantı kabızlık vs yapıyo dr um sidefer stick önerdi buna başladım bugün kullanıp faydasını gören varmı sizler hangi demir ilacını kullanıyosunuz
Ben de sepet beşik aldım. İlk bebem. Heveslendim. Zaten yerim de yok park beşiğe ki hiç beğenmiyorum niye bu kadar moda olduysaAyy evet sepet beşik ama çokta özendim napayım ya içimde bari kalmasın![]()
Kolestrol trigliserit hamileyken zaten yükseliyormuş ve hamilelik döneminde bakılmazmış zaten benim de onlar biraz yüksek çıktı sağlık ocağı aşı olduğum gün kan da almıştı orda çıktı ama gerek yokmuş bakılmasına sanıyorum. Diğerlerini bilmiyorum canım
Eki Görüntüle 3645202
Benim bildigim beta bi ara baya dusuyor hamileligin haftasina gore
Sonra tekrar artiyor sonlara dogru
Bak orda haftasi ve alt deger ust deger yaziyor yani kafana takmana gerek yok
Kolestrol da birazcik yuksek
Tedirgin olmana gerek yok![]()
Ayy siz bensinizBen de sepet beşik aldım. İlk bebem. Heveslendim. Zaten yerim de yok park beşiğe ki hiç beğenmiyorum niye bu kadar moda olduysa
Park besik 1 yasina kadar goturuyor hatta bi akrabam 3 yasina kadar kullandiAyy siz bensinizözür dileyerek söylüyorum köy evi vibeı veriyor bana nedense , bi sevemedim
Cuma detaylıdan sonra alıcam bende hayırlısıyla bi atlatayım . Siz nerden aldınız mağazadan mı trendyoldan mı ?Kurduysanız görsel ekleyebilir misiniz :)
Vallaaa ben 29 yaşındayım , beşik , ranza , baza derken en son annem sen zaten evlenip gideceksin dedi, ben senelerce çekyatta yattımPark besik 1 yasina kadar goturuyor hatta bi akrabam 3 yasina kadar kullandi
Bizimki 1 yasina girdi asla yatmadi o gunden sonra
Sepet besik alin ilk bebisiniz heves ediyonuz anliyorum
ikincisinde yer yatagi yaparsiniz
Zaten ikinci cocuk dusunulerek yapilmiyor aslaVallaaa ben 29 yaşındayım , beşik , ranza , baza derken en son annem sen zaten evlenip gideceksin ben dedi, ben senelerce çekyatta yattımTürkiye şartlarında 1.ye anca yetebilirim şu an , ikinciye Allah Kerim
![]()
Ya ahhahah bu iyiydi , aslında ben çok isterim de imkanlar şartlar ne olur ,hayat bize ne gösterir bilemiyorum :)Zaten ikinci cocuk dusunulerek yapilmiyor asla![]()
Hazir huniyi takmisken ek huni takiyorsun daha fazla ne olabilir sdfgjkYa ahhahah bu iyiydi , aslında ben çok isterim de imkanlar şartlar ne olur ,hayat bize ne gösterir bilemiyorum :)
Ben de prego toronto alacaktım hem travel hem kabin boy diye , bayaa da kararlıydım yani kesin alacaktım ama şikayetvara baktım , puset sallanıyor , puset çıktı düştü diye bir sürü yorumları var , yedek parçayla ilgili bir sürü sorun çıkmış . Ucuz olsun diye de riske atamam , kraft alcam en son yineBir konu da ben açayım bebek arabası kafamı çok karıştırıyor hantal sadece 2 ay kullanacağım bir travel istemiyorum kabin boyu yeni doğumdan sonuna kadar kullanıp memnun kalan olmuş muydu kızlar..![]()
Hahahh ya kurban olsunlar , taktığımız en güzel huni olabilir mi acaba ? :)Hazir huniyi takmisken ek huni takiyorsun daha fazla ne olabilir sdfgjk![]()
ElbetteHahahh ya kurban olsunlar , taktığımız en güzel huni olabilir mi acaba ? :)
Admin en son 9 eylulde girmisBen listede neden adımı göremiyorum ?aegamze
Kızlar bi de neden listede isim güncellemesi yapmıyosunuz ya , isimleri hazır değil mi bebişleriniziiinnn :)